Dan Rosca Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 * cenaclul literar - doar on-line! la Jadoo - cu hartile pe masa, eu cel mai devreme pot in aprilie. azi fac salata de cartofi (cu hering), vrea cineva? (prajituri am primit, de la cofetar) Nu am cerut sa fiu. Ma straduiesc Sa trec fara uimire sau manie. Plecand, nu-intreb pe nimeni daca stie Ce-a fost popasul straniu pamantesc. Omar Khayyam "Sa nu-ti dezvalui taina din suflet celor rai. Nadejdile, - ascunse sa-ti stea de lumea toata, în zâmbet sa te ferici de toti semenii tai, Nebunilor nu spune durerea niciodata." Omar Khayyam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 With or without you With or without you I can ride With or without you With or without you u2feetje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 With or without you With or without you I can ride With or without you With or without you u2feetje * da-mi voie sa te corectez, fara suparare! Bono zice "I can't" (ride). in fond, ai fost de atatea ori singur, nu te-ai plictisit sa vezi tot aceeasi moaca zi-de-zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 ...nu te-ai plictisit sa vezi tot aceeasi moaca zi-de-zi? Cine , Narcis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) Cine , Narcis ? * cum, ti-ai dat seama si tu de ce si-a pus tatuaj pe gat?! l.e.: bey, unde-i toata lumea? ...hiberneaza or what?! ce pana mea fac eu saptamana asta, joc ping-pong la perete? Editat Februarie 11, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 * cum, ti-ai dat seama si tu de ce si-a pus tatuaj pe gat?! l.e.: bey, unde-i toata lumea? ...hiberneaza or what?! ce pana mea fac eu saptamana asta, joc ping-pong la perete? Eee, la ping-pong , ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 * da-mi voie sa te corectez, fara suparare! Bono zice "I can't" (ride). in fond, ai fost de atatea ori singur, nu te-ai plictisit sa vezi tot aceeasi moaca zi-de-zi? asta e treaba lui EU POT CU SI FARA MOACA...CARE SORO SINGURUL LUCRU LA CARE MA UIT LA MINE ESTE P...A CAND MA PIS SA NU DAU PE LANGA CLOSET TATUAJEEEEE PE GAT DE ESTI IN URMA Mesaj completat * cum, ti-ai dat seama si tu de ce si-a pus tatuaj pe gat?! l.e.: bey, unde-i toata lumea? ...hiberneaza or what?! ce pana mea fac eu saptamana asta, joc ping-pong la perete? abia astept sa.ti arat cele 3 miscari de baza din ping pong tzi.o bag - tzi.o imping - tzi.o indes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 asta e treaba lui EU POT CU SI FARA MOACA...CARE SORO SINGURUL LUCRU LA CARE MA UIT LA MINE ESTE P...A CAND MA PIS SA NU DAU PE LANGA CLOSET TATUAJEEEEE PE GAT DE ESTI IN URMA Mesaj completat abia astept sa.ti arat cele 3 miscari de baza din ping pong tzi.o bag - tzi.o imping - tzi.o indes Ianachime, iar nu ti-ai luat pastilele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ianachime, iar nu ti-ai luat pastilele! * cred ca a uitat sa-si puna ceasul sa sune! tzzzzzzzzaaar! Mesaj completat Nu poti aprinde marea. Nici omul sa-l convingi Ca fericirea multa adeseori insala. Caci cupa care-i plina, usor chiar de-o atingi, Se varsa. Dar intacta ramane cupa goala. Omar Khayyam P.S. UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Alooo, ati pregatit bagajele, ati incalzit motoarele? Eu sambata am program de desprafuit si miscat din loc zburatorul Criei...ca si asa imi zice ca nu scriu nimic, nu fac nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Alooo, ati pregatit bagajele, ati incalzit motoarele? Eu sambata am program de desprafuit si miscat din loc zburatorul Criei...ca si asa imi zice ca nu scriu nimic, nu fac nimic * charge it, babe! poti sa dai si o tura pe camp acolo, in jurul casei. ca RCA-ul mai trebuie sa astepte pana vin. macar stiu sigur ca cineva ma asteapta cu nerabdare in Bucuresti: asiguratorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Offtopic: tu vezi ca daca imi mai imi concurenta pe alte topicuri, ti-l plimbi singura cand vii. Ontopic: cred ca astia sunt deja in turcia sau se dau loviti... asa ca o sa mergem doar noi doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Offtopic: tu vezi ca daca imi mai imi concurenta pe alte topicuri, ti-l plimbi singura cand vii. Ontopic: cred ca astia sunt deja in turcia sau se dau loviti... asa ca o sa mergem doar noi doua. * off: aaaah! ...blondo, ai citit si tu ca toti forumisti! ai uitat ca eu cu tine plec oriunde? chiar si la festivalul de blues. deci, ma iei? on: mda, toti se cara fara noi, iar la sfarsit au pretentii. sa ii primim inapoi. deci, azi dedicatie doar ptr. tine: Intelepciunea-n viata-i deplina renuntare La orice lucru. Altfel, amar te vei cai. Doar rupt de orice grija inseninat vei fi Afar' de asta totul e chin si tulburare Omar Khayyam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 25, 2010 Autor Share Postat Februarie 25, 2010 bai cria si a deea voi sunteti pe dos....? i.am zis deeeeeeiiiiiiii sa puna la garatar ceva ca eu aduc vinul si ea nimic veneam si cu harta stai linistita deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 bai cria si a deea voi sunteti pe dos....?i.am zis deeeeeeiiiiiiii sa puna la garatar ceva ca eu aduc vinul si ea nimic veneam si cu harta stai linistita deea total offtopic: Pai daca nu ai zis nimic de harta... We asta nu conta pe mine, am de munca. We viitor, daca aveti chef de gratar va stau la dispozitie...doar ca in perioada asta a anului la mine se poate ajunge doar cu masina sau enduro. So..facem o betie we viitor? Eu am de sarbatorit. Pun la bataie curtea, gratarul, carbunii, o sticla de jack si multi mici...de restul va descurcati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 25, 2010 Autor Share Postat Februarie 25, 2010 total offtopic:Pai daca nu ai zis nimic de harta... We asta nu conta pe mine, am de munca. We viitor, daca aveti chef de gratar va stau la dispozitie...doar ca in perioada asta a anului la mine se poate ajunge doar cu masina sau enduro. So..facem o betie we viitor? Eu am de sarbatorit. Pun la bataie curtea, gratarul, carbunii, o sticla de jack si multi mici...de restul va descurcati ok sa te vedem "i am in" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 * aha! vad ca puneti de un team building acolo, fara mine. ok! eu vin mai incolo, intre timp ma antrenez la tiroliana si mers pe doua roti (fara motor, deocamdata). va trimit o harta, ca sunt sigura ca de emotie ai sa uiti s-o iei p-a ta, achime. mne, deea are tot ce-i trebuie acasa, ...doar eu ii mai lipsesc tipul din poza e trainerul meu personal, ma alearga zilnic 10-15 km, sa-mi revin dupa iarna. l.e. muaaah! ...miiiiiiiiiiiici! va arat eu voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 * aha! vad ca puneti de un team building acolo, fara mine. ok! eu vin mai incolo, intre timp ma antrenez la tiroliana si mers pe doua roti (fara motor, deocamdata). va trimit o harta, ca sunt sigura ca de emotie ai sa uiti s-o iei p-a ta, achime. mne, deea are tot ce-i trebuie acasa, ...doar eu ii mai lipsesc tipul din poza e trainerul meu personal, ma alearga zilnic 10-15 km, sa-mi revin dupa iarna. l.e. muaaah! ...miiiiiiiiiiiici! va arat eu voua! Tu stii ca mansarda te asteapta. Acum doar ne antrenam ca sa te primim cum se cuvine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 1, 2010 Autor Share Postat Martie 1, 2010 MIERCURI 03 MARTIE JADOO ORELE 19.00 MEETING TURCIA 2010 IMPRIETENIRE, CUNOASTERE, SOCIALIZARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 MIERCURI 03 MARTIE JADOO ORELE 19.00 MEETING TURCIA 2010 IMPRIETENIRE, CUNOASTERE, SOCIALIZARE * daca vrei sa te imprietenesti cu mine, trebuie sa mai astepti pana in aprilie. eu sunt sociabila si pot sa ma integrez si de la distanta in grup, dar sa nu zici "vai, nu te-am cunoscut inainte!", ca nu-i vina mea. sa aduc praline? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 MIERCURI 03 MARTIE JADOO ORELE 19.00 MEETING TURCIA 2010 IMPRIETENIRE, CUNOASTERE, SOCIALIZARE ok , ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 da nenea ! Mesaj completat * daca vrei sa te imprietenesti cu mine, trebuie sa mai astepti pana in aprilie.eu sunt sociabila si pot sa ma integrez si de la distanta in grup, dar sa nu zici "vai, nu te-am cunoscut inainte!", ca nu-i vina mea. sa aduc praline? clatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 2, 2010 Autor Share Postat Martie 2, 2010 * daca vrei sa te imprietenesti cu mine, trebuie sa mai astepti pana in aprilie.eu sunt sociabila si pot sa ma integrez si de la distanta in grup, dar sa nu zici "vai, nu te-am cunoscut inainte!", ca nu-i vina mea. sa aduc praline? stai linistita eu unul NU vreau nimic de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 (editat) da nenea !Mesaj completat clatite * aaah! ...n-am tigaie de clatite aici. iar de cumparat nu sunt bune. faci tu de data asta? Mesaj completat stai linistita eu unul NU vreau nimic de la tine * am inteles, nu-ti aduc praline. raman mai multe pentru ceilalti. Editat Martie 2, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 MIERCURI 03 MARTIEJADOO ORELE 19.00 Din intamplare , se pare c-o sa fiu si eu acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate