mielu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) M-a sunat Wolf in urma cu 5 minute sa-mi spuna de inca un accident mortal. Petrecut pe DN1 cu putina vreme in urma. Sursa initiala Stege. Motor: GSX-R galben cu toba afermarket neagra, nu se stie numarul de inmatriculare, dar avea pe parbriz anunt de vanzare la 8.000 euro cu urmatorul numar de telefon: 0765.486.249. Motocicleta circula cu viteza mare (estimata la aproximativ 200 km/h) si un autoturism a intors peste linia dubla continua fara sa se asigure corespunzator. Alte date: pilotul purta o casca Arai. Daca stie cineva despre cine e vorba il rog sa posteze aici. Dumnezeu sa-l odihneasca! Editat Mai 27, 2006 de mielu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) RIP....sper ca nu e a baiatului care a fost cu ea la smaeb la standul cu tobe ....daca nu e a lui...atunci imi cer scuze Editat Mai 27, 2006 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Nu inteleg ce naiba este asa greu sa te asiguri! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Nici nu pot spune cat de rau imi pare ! Sper ca nu e motocicleta din poza pusa de SupapaJr pt ca aceea a fost cumparata de RaduPop de pe forum. Oricum singurul lucru care se mai poate zice acum e Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Odihneasca-se i pace . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 :(m-a sunat un prieten care doar ce trecuse pe langa acciden t si mi-a zis ca era o moto galbena facuta praf,motociclistul invelit in cearsaf,si alte 2 motoare oprite la locul accidentului.baiatu nu a oprit ca deja i se facuse rau numai cat vazuse din masina.INGROZITOR. R.I.P nu mai trageti asa tare de gaz fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) Tocmai m-am intors de la drum si am trecut si eu pe la locul accidentului de pe dn1. Era multa politie, vreo 15 motociclisti si victima era inca pe sosea acoperita. Cand am intrebat un frate ce s-a intamplat mi-a zis ca a murit un baiat pt ca i-a pus cineva frana in fata. Locul accidentului arata groaznic. Am plecat desstul de repede. Sa se odihneasca in pace. Editat Mai 27, 2006 de andreisamoil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 nu iar !!! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Rip si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP! Am sunat la numarul 0765486249 shi telefonul e inchis! Are cineva numarul lui radupop sa il sune, macar sa stim de e el sau altcineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Nu e radupop... Am vb cu el, e viu, pleca la plimbare... R.I.P. baiatului... Condoleante familiei. Kali &high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 A fost sunat radupop, shi e in viatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 again ? R.I.P. Condoleante familiei si prietenilor ! Dumnezeu sa l ierte !!! Aveti grija fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catami Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. acum m+am intors de acolo ... groaznic , nu am putut sa stau mult singura chestie care mi+a zis+o poltistul e ca a anuntat familia victimei..Dumnezeu sa il odihneasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 am fost sunat de Kali care a aflat de la Radu Pop ca motociclistul ce a murit e din trupa ce se intalnea la clubul Planters.este vb de Schultz. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate