Metal Heart Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 De ce nu se poate raspunde la niste intrebari atat de simple? Pentru ca daca afirma cineva ca Madalina conducea o motocicleta de 250 kg si cu pasager de 100 kg dupa mai bine de 4-5 luni de amorteala, o sa iasa aici o balacareala cum n-ai mai vazut. La fel, cu cateva pagini in urma s-a zic ca cineva a vazut farul motocicletei in oglinda cum incepe sa joace si aia a fost, dar nu spune ce viteza, ce gropi a luat, ce dracu cautau pe acolo la ora aia etc.... Asta nu a fost un accident de la care avem ce invata, ci e un accident care pur si simplu se intampla! Eu unul am invatat de aici ca va trebui sa-mi pretuiesc prietenii cand ii intalnesc la fel ca si cum ar fi ultima data cand ii vad. Realitatea mi-a demonstrat asta! Odihneste-te Madalina si iarta-ma ca nu pot ajunge maine sa-mi iau ramas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Ok,gata cu intrebarile, am vazut ca deranjeaza...Dumnezeu sa-i odihneasca inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Daca se va strange vre'un ban pe contul DM se va redirectiona familiilor celor doi, nu pentru un avocat. Cunoscandu-l pe Qaz cred ca este cea ce ar fi vrut. Acest tragic incident a devastat doua familii si multi prieteni ... cat de mare era groapa, daca au intrat in voblaj, cine conducea ... sunt amanunte neimportante acum ... cel putin pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabel629 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 nici macar cu bicicleta nu merg la mai putin de 1 (METRU) dreapta....AU FOST IN SICANA ! dar nu mai conteaza... Supravietuitorii , avem de invatat. Altfel, pana la prima zapada ...TEARS, endless tears Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Sa se odihneasca in pace,si sa vegheze asupra celor ce ii plang acum. Sincere condoleante familiilor si celor ce sufera pierderea lor. RIP Mada RIP Qaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Ea avea niste reguli pe care le respecta cu strictete.Se pare ca de data aceasta a incalcat una-aceea de a fii pasager sau in caz contrar cealalta regula de a nu pilota motorul altuia.Un motor de 250 de kg cred ca este greu pentru o fata totusi,dar daca a facut-o e clar ca a pierdut controlul.Din pacate ea nu mergea asa mult pe motor precum credeti.Visa sa mearga la curse,iar sotul ei cu copilul in brate sa-i faca galerie.Din pacate nu a mai apucat sa i se indeplineasca visul.Poate din cauza ca visa prea mult!Si nu sariti ca stiu ce vorbesc.Nu s-a regasit niciodata! Editat Martie 22, 2010 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 RIP Mada RIP Qaz Nu v-am cunoscut, dar din ce am citit aici, ati fost niste oameni buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Pentru ca daca afirma cineva ca Madalina conducea o motocicleta de 250 kg si cu pasager de 100 kg dupa mai bine de 4-5 luni de amorteala, o sa iasa aici o balacareala cum n-ai mai vazut. La fel, cu cateva pagini in urma s-a zic ca cineva a vazut farul motocicletei in oglinda cum incepe sa joace si aia a fost, dar nu spune ce viteza, ce gropi a luat, ce dracu cautau pe acolo la ora aia etc.... Asta nu a fost un accident de la care avem ce invata, ci e un accident care pur si simplu se intampla! Eu unul am invatat de aici ca va trebui sa-mi pretuiesc prietenii cand ii intalnesc la fel ca si cum ar fi ultima data cand ii vad. Realitatea mi-a demonstrat asta! Odihneste-te Madalina si iarta-ma ca nu pot ajunge maine sa-mi iau ramas bun! Prea mare balacareala nu o sa apuce sa iasa ca acum sunt ~20 de moderatori din care unii mai arunca din cand in cand un ochi pe aici chiar si fara "Report!". Si mie mi s-a parut exagerata chestia aia constatata de politisti ca probabil fata conducea ditamai motocicleta cu un tip destul de masiv in spate pe criteriul ca doar ea avea echipament integral. Ca motocicleta a intrat in voblaj e aproape sigur, in plus de asta un posesor de asa ceva spunea mai sus ca acest model intra in voblaj destul de usor daca prinde santuri longitudinale (AKA e lovita in roata din fata de o denivelare longitudinala), dar ca sa intre in voblaj trebuie sa dea mai intai in gropi adanci. In rest sunt si eu de acord ca dintr-un asemena accident nu e mare lucru de invatat, e poate doar un motiv de protestat impotriva starii deplorabile a drumurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 R.I.P si dumnezeu sa-i ierte sa speram ca cineva va plati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Ok,gata cu intrebarile, am vazut ca deranjeaza...Dumnezeu sa-i odihneasca inca o data! Nu deranjeaza deloc, numai ca nah, raspunsurile nu pot impaca pe toata lumea. Lasa va ne gasim noi si stam la o barfa face to face. @Emylyo Prima daca cand am vazut-o pe Madalina, era pasagera, ca nu-i mai mergea motorul. Editat Martie 22, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andruskcha Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Azi am trecut impreuna cu Mr_ORL (care nu poate posta din lipsa de net ) pe la capela sa o vedem pe Madalina sa ii aducem flori si sa-i aprindem o lumanare ... ne zambea ... acolo unde e, sigur ii e bine si vede cati oameni au iubit-o si o vor iubi in continuare ! Maine o vom conduce pe ultimul drum , se va pleca de la capela parohia Sfintii Arhangheli Huedin , Bd Constantin Brancoveanu, nr 118A, la ora 12 spre cimitirul " Eternitatea " , Bdul Metalurgiei ... Ar fi bine sa fim in numar cat mai mare ... NOI NU TE VOM UITA ! R.I.P. Qaz Editat Martie 22, 2010 de Andruskcha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Ce nu mai inteleg este ca Woosh stie ca nu au baut (acum a iesit raportul IML? Ar putea confirma...) si totusi nu stie cine conducea, poate sa-l ia la spume pe Adam ca si-a permis sa intrebe daca au baut dar nu poate sa zica aici de ce erau pe motorul lui si cui i-a dat cheile, cine avea sa conduca, unde au ramas motoarele celor 2, au fost doar la o tura cu motorul lui si urmau sa se intoarca inapoi? De ce nu se poate raspunde la niste intrebari atat de simple? am sa imi permit sa iti raspund eu ca el e la qaz acasa acum cu inca cativa..... nu au baut, eu unu nu i-am vazut pe nici unu din ei sa bea qaz mergea cu TDM-u cam de cand a venit in bucuresti si il intrebase mai mult in gluma daca nu vrea sa`l vanda ca se intelegea bine cu el si chiar ii placea iar baietii care era la poarta cand au plecat pot sa confirme ca qaz era la ghidon ... dup-aia.. dumnezeu stie ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Tragic ce s-a intamplat, imi exprim regretul fata de cele doua familii indurerate. Am fost trista si socata cand am auzit ca a fost implicata Madalina, am cunoscut-o personal acum foarte mult timp, cand isi dorea enorm permisul si motocicleta ei. Aveti grija de voi si incercati sa luptati pentru drepturile motociclistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Acum jumatate de ora am venit de la Mada. Doamne,nu am cuvinte...... Poate doar o intrebare: DE CE? Citesc ceea ce se posteaza aici si incerc sa trec peste socul asta,sa incerc sa fiu cat de cat coerent. Este foarte adevarat,nimeni si nimic nu-i mai poate aduce pe Mada si Qaz inapoi. Nu putem impiedica ceea ce deja s-a intamplat.Ar fi impotriva firii si chiar si asa,daca s-ar putea sunt convis ca ar face-o multi dintre noi. Putem insa evita ca astfel de tragedii sa se mai intample.Putem lua atitudine ,putem sa facem ceva ca alte familii sa nu isi mai planga rudele,victime ale nepasarii unora. Poate ca ar trebui sa ne aratam nemultumirea,poate ca ar trebui sa-i facem si pe altii sa inteleaga ca asa ceva nu trebuie sa se mai intample.Poate ca cineva pana la urma vede si face ceva. Poate.... Ne vedem maine Mada!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Am trecut si eu astazi pe la 4 sa aprind o lumanare... Din pacate nu am rezistat sa o vad mai mult de 2-3 minute, e dureros pentru toata lumea... Durere... multa durere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Ca motocicleta a intrat in voblaj e aproape sigur, in plus de asta un posesor de asa ceva spunea mai sus ca acest model intra in voblaj destul de usor daca prinde santuri longitudinale (AKA e lovita in roata din fata de o denivelare longitudinala), dar ca sa intre in voblaj trebuie sa dea mai intai in gropi adanci. E gresit sa tragi concluzii pe baza unei singure pareri. Si eu sint posesor de "asa ceva" si in nici un caz nu 'intra in voblaj destul de usor acest model'. Nici pe asfalt greblat, nici pe gropi cum sint cele de pe splai -- da, le-am vazut chiar pe alea in cauza. Asta ca fapt divers, nu ca s-ar putea trage vreo concluzie din asta. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei doi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 R.I.P. Dumnezeu sa va odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Se pare ca reporterii ProTv s-au documentat mai mult pentru stirile de la ora 19.00. Acum si-au adaptat reportajul luand in calcul si alti factori care au dus la producerea tragediei pe care n-o vom uita. Au vorbit de eternele gropi care ne pasc la tot pasul in timp ce dimineata vorbeau de viteza excesiva si o oarecare denivelare. Spre deosebire de stirile de la 18.00 de pe Prima, unde respectivii reporteri au spus ca " motociclistul a apasat mult prea tare pedala de acceleratie", ProTv s-a comportat corect. ( Am venit cu o completare la ceea ce am scris anterior). Totusi, ramane o nedumerire. Cineva a afirmat ca i-a vazut legandu-si castile. Cum se face, ca ambele casti erau desprinse ? Castile nu-s oale, sunt create special pentru a proteja. Cum oare s-au desfacut ? In clipa in care au plecat de la club se zicea pe aici ca el conducea. Poate inainte de acea bucatica de drum au stat la o tigara / de vorba si au facut si schimb intre ei ( asta in cazul in care se adevereste cele spuse de Pro TV cum ca ea conducea in mom tragediei ) si fara sa vrea au uitat sa`si lege casca pe cap.. .. posibil? Aparte de tot Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Condoleante familiei prietenilor si colegilor de club ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baross Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Dumnezeu sa i odihneasca! Mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 @Cez: Prostv-ul o fi facut presupuneri ca si antena 1 in primul reportaj ca "nu se stie cine, politia presupune ca fata conducea, pt ca era echipata in costum moto" (citat din memorie). Nu ca ar mai conta acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 sambata seara,la party,a fost prezenta si o stirista de la protv!nu stiu cum o cheama pt ca nu urmaresc stirile protv,fiind fff negave si neprofesionaliste,create si regizate doar pt a mai castiga niste puncte de raiting!ma intreb,daca era stirista respectiva in locul Madalinei,sau in locul lui Qaz,cum ar fi reactionat protv-ul?!!!pe cine ar fi dat vina mass media?!!azi a murit un biciclist,undeva in tara,dand intr-o groapa si lovindu-se cu capul de asfalt...tot viteza excesiva?!!!cat sa ne mai plangem prietenii si de mila?trebuie sa facem ceva,acum cat avem ocazia,dupa,e prea tarziu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) In clipa in care au plecat de la club se zicea pe aici ca el conducea. Poate inainte de acea bucatica de drum au stat la o tigara / de vorba si au facut si schimb intre ei ( asta in cazul in care se adevereste cele spuse de Pro TV cum ca ea conducea in mom tragediei ) si fara sa vrea au uitat sa`si lege casca pe cap.. .. posibil? Aparte de tot Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Condoleante familiei prietenilor si colegilor de club ! Exista pareri destul de pertinente, exprimate pe topic cu privire la cine pilota. Sa fi facut schimb, greu de crezut, Mada sigur n-ar fi acceptat si fizic i-ar fi fost extrem de greu, avand in vedere ca Adi, era un urias, plus greutatea mobrei. Din cate spun cei care au cunoscut-o destul de bine, Mada, era foarte precauta ( echipament - purtat cu sfintenie si vara). Nu si-ar fi lasat casca desfacuta. _____Citesc topicul cu mare atentie si nu ma pot dezlipi de el, gandindu-ma la colegii nostri care s-au dus, mult prea devreme. Cate vorbe frumoase despre ei. De necrezut. Avem obligatia sa fim uniti si in memoria lor, a tuturor celor implicati in astfel de evenimente tragice sa facem ceva sa nu-i uitam. Cu multe luni in urma, cineva vorbea de "monumentul motociclistului".Dupa parerea mea, ar fi o idee buna, un loc unde se pot depune flori si varsa lacrimi in amintirea lor. Editat Martie 23, 2010 de blam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Cel mai tragic este faptul ca in cele mai multe cazuri NU luam atitudine si lasam lucrurile asa cum au fost si cum probabil vor ramane pana atunci cand isi vor umple toti magnatii sau regii asfaltului buzunarele din taxele si impozitele luate de la noi,contribuabilii. De ce trebuie sa ramanem indiferenti,de ce trebuie sa ne pierdem intai prietenii si apoi sa incercam sa facem ceva pentru a schimba lucrurile? O sa pun o intrebare retorica: daca nu noi,atunci cine?Ar trebui sa fim mai vehementi,poate ar trebui sa ne spunem si noi punctul de vedere intr-un mod organizat si sa nu mai asteptam ca altii sa faca lucrurile pentru noi. AMR are in plan organizarea unui mars? Adica daca tot se vorbeste de proteste... Nu inteleg de ce e letargia asta la noi cu AMR-ul... alte ONG-uri reusesc sa puna in miscare fonduri si oameni si la noi... ciu-ciu . UE a dat bani (care se vor pierde btw pentru ca proeicte-programe cam din parti) si noi stam sa ne plingem mortii pe forum sau "colaboram strins cu politia". AMR-ul ar trebui sa se intereseze de unde sa faca rost de fonduri UE (ca sint) si sa caute apoi oameni care sa genereze programe/proiecte care sa imbunatateasca situatia motociclismului in Romania. Trebuiesc subliniate avantajele mobrei si incurajate prin taxe preferentiale (da... preferentiale... what?). Trebuie militat pentru scoaterea motociclismului din batjocura de acum. Trebuiesc depuse proiecte de lege astfel incit chestii tipice motociclismului sa fie acceptate prin lege (nu imi plac legile dar, daca o lege ne pune bete in roate ne trebuie macar alta care sa o dea jos). Chestii de gen... mersul printre benzi... o sa ne trezim ca francezii ca ne baga pe git ca sa stam la coada or else... si sa inghitim. O sa ne puna s aplatim rovinieta desi vorba aia... abia atingem asfaltul si cind il atingem dam de gropile lor de cacao. Sa vedem si noi la TV luni de zile ca defileaza spoturi in care li se prezinta bizonilor ce face o mobra de 200kg unei masini cind ii intra in portiera cu 100km/h... sau cum arata o masina care se apropie de bizonul care vrea sa faca stinga si cum arata o mobra de la aceasi distanta. Sau care e diferenta majora intre functionarea unui motor de mobra si unul de masina, de ce suna altfel, de ce in decelerare pare ca motociclistul se da mare cind de fapt da blipuri in throttle ca sa nu blocheze spatele. Sau cum aratam noi motociclistii pe sub casti si aspectul general robocop. Sau pina la urma de ce "maraim" din mobre la semafor (da... multi bizoni nu inteleg ca daca avem casca in cap si mainile pe ghidon ne e natural sa facem ce face un caine care nu poate sa vorbeasca). O groaza de preconceptii cretine despre motociclism trebuiesc demontate in Romania... bani sint dar... actiune... ioc. Bat si eu cimpii aiurea dar chiar e enervant. La Romanica, asociatiile sunt facute pentru ca unii membri sa faca bani folosindu-se de statut.Ma uitam pe saitul mega asociatiei: Dupa ce am citit am inteles ca AMR se implica activ iar "Membrii săi organizează Âşi participă la congrese, conferințe, simpozioane, colocvii Âşi alte manifestări de profil, editează, tipăresc Âşi difuzează buletine informative, ghiduri Âşi pliante cu caracter de informare." Adicatelea asta inseamna a te implica activ. Sa calatoresti, sa faci prezentari powerpoint si sa mergi pe la conferinte ca sa bagi in tine si sa ai cazare gratis. Clasic romanesc! Suntem in situatia asta pentru ca suntem prea indolenti si lasi. Statul ne ia banii ca sa faca unii averi grase si noua ne-o da la cioc. Si ne complacem in mizeria asta. Nu marsurile rezolva lucrurile astea. Este mult prea tarziu pentru asa ceva. Astfel de lucruri in alte tari se rezolva cu cocktailuri Molotov. In Romania nu mai ai insa cu cine. In Romania mergem la inmormantari si plangem ca babele pe net. "Inca un motiv sa ma fac praf diseara." Aici nu este vorba doar de Madalina si Qaz, Dumnezeu sa-i odihneasca! Aici este vorba MAI ALES de tine, vita care platesti impozite si taxe de drum! Pentru ca spre deosebire de Madalina si Qaz, tu inca mai poti face ceva in afara de a boci pe forum. Tu vita, mai ai cel putin o sansa. Sau maine tu vei urma....ori eu.... God knows. Lasati sa-i planga familiile si cei care intr-adevar i-au cunoscut. Noi ceilalti insa, vitele norocoase, ar trebui sa facem dracului ceva concret pentru comunitatea asta. Si nu ma refer la stickere cu alieni si postari cu R.I.P. din pacate ai dreptate in tot ce zici; in franta motociclistii au actionat mult mai violent pentru mult mai putin Imi cer scuze fiindca intervin aici dar poate citesc mai multi si vor intelege cum sta treaba cu asociatiile. Am mai scris si pe alte topicuri dar probabil ca nu au fost citite. Eu sunt foarte de acord sa facem campanii de protest impotriva la orice ne deranjeaza. Asa este normal sa se intample dar trebuie sa intelegem niste lucruri. Ma deranjeaza cand vin unii dintre noi si spun ca nu se face nimic si ca ne plimbam pe banii altora si mancam pe la conferinte pe gratis. Cat timp am facut parte din AMR am primit gratis un tricou. Altii nu au primit nici atat. Mi-am platit singur deplasarile si la mesele de la conferinte nu am ramas ca nu aveam timp de asa ceva. Eram voluntar la AMR si daca pierdeam timpul o faceam pe banii mei. Nu merita maslina gratuita de la conferinta banii pierduti. Nu scriu ca sa ma justific. E treaba mea ce fac cu timpul si banii mei vreu numai sa pricepeti ca treaba cu conferintele si sedintele, actiunile si mitingurile nu e o joaca. Ne trezim acum loviti de o tragedie ca trebuie facut ceva. Ca cineva sa faca ceva. Cine sa faca? Cine este acel cineva? AMR-ul si cand era pe val avea trei oameni care alergau in cinci directii. TREI, e clar? Unde erati cand urlam pe topicul AMR ca avem nevoie de ajutor? Ca nu mai putem. Ca avem si noi treburile noastre si nu putem sa lipsim atat de mult de la servici. Intr-o zi am fost in primarie in trei sedinte in acelasi timp. Alergam ca bezmeticul pe scari prin toata primaria. A fost penibil. Ma sunau la telefon sa urc ca trebuie sa imi spun pararea. Se discuta inclusiv despre infrastructura. Tocmai murise fata aia la intrarea pe autostrada. Incercam sa le povestesc despre bordurile de jumatate de metru din sesurile giratorii si sa le spun ca in alte tari sunt cumva inclinate si vopsite cu rosu sa le poi observa la timp. Unde erati cand am demonstrat presei ca motociclistii nu fac zgomot si ca si cea mai zgomotoasa mobra cu tobe sport se incadra in norme. Actiunea aia tot pentru o mazlina am facut-o. Ia cautati voi fondurile alea marete si eu ma duc si fac dosarul le luam si facem clipuri la TV. Fondurile alea sunt atat de generale incat nu te poti lipi de ele. Voi credeti ca noi am dormit in papuci cat am fost in AMR? Stiu ca cei doi merita macar un claxon in fata guvernului eu ma bag. Pe voi va tine sa o faceti? Mai jos aveti telefonul meu. Am fost vicepresedinte la AMR. Stiu ce trebuie facut si pot sa o fac. Dar nu mai pot sa o fac singur. Fosta echipa a AMR ma va urma si in iad si este o echipa excelenta. Astept multe telefoane de la voi si organizez orice vreti voi. Dar vreau sa vad ca suntem uniti. M-am saturat in loc de sprijin sa primesc injuraturi ca nu se face si nu se drege. Inteleggeti ca nu poti face nimic daca esti singur. cosmin.frasineanu@gmail.com este adresa mea. Nu trebuie sa dati decat un mesaj cu vrem sa protestam si veti primi mesaj inapoi cu data protestului si cu numarul de doritori. Eu unul m-am saturat sa moara oamenii in jurul meu. Nu ii cunosteam pe cei doi decat din vedere. Unul dintre ei era Dac si este de ajuns fiindca era prietenul prietenilor mei. Ma pun in pielea dacilor si sper sa nu fiu niciodata in situatia in care sunt ei acum. Un club este ca o alta familie si este grosznic sa pierzi un frate. Vreti sa o facem? Hai sa o facem. Vorbele nu sunt de ajuns. Faptele conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabytsa Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 R.I.P ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_dragos Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 am trecut ieri pe linga capela cu bicicletele, eu si fata mea. cum pot eu sa-i explic eu la 7 ani si ceva ca... m-am gindit sa-i arat... sa-i explic... sa ii spun cum este sa mergi pe roti... cum merg altii, cum sa fi atent... sa ai grija maria, sa nu faci aia, sa te uiti, sa nu te bagi aiurea.... groapa, voblaj, neatentie, ciine, masina, sicana... conteaza? sa-ti duci copilul la groapa... rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate