Frana Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Cred ca pana acum sunt mai multe accidente in care au decedat motociclisti decat accidente in care n-a murit nimeni (si in care au fost implicati motociclisti). Foarte trist. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Din ce in ce mai multi incepatori ...fara educatie in circulatie ,si la fel si din partea soferilor. Iar o sa vina weekend,iar o sa se lase cu RIP ,desi sper sa ma insel . Cred ca ar trebuii sa punem afise la fiecare semafor ,pe stalpi,cu VITEZA UCIDE ,SI CHESTII DE GENUL. Poate o sa plecam mai linistiti de acolo ,mai cumpatati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Din ce in ce mai multi incepatori ...fara educatie in circulatie ,si la fel si din partea soferilor.Iar o sa vina weekend,iar o sa se lase cu RIP ,desi sper sa ma insel . Cred ca ar trebuii sa punem afise la fiecare semafor ,pe stalpi,cu VITEZA UCIDE ,SI CHESTII DE GENUL. Poate o sa plecam mai linistiti de acolo ,mai cumpatati . Are vreo legatura ce spui tu cu acest caz ? Uite, eu fac pariu ca nu moare nimeni week-endu' asta. Tii pariul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Voi faceti pariu pe asa ceva??? Sunteti cu capu'? R.I.P si condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Nu fac nici un pariu...dar e trist ! Nu am postat ca sa fac caterinca in topic,insa poate o sa fim mai atenti . @TARKA 2 : are legatura ,ar trebuii sa facem ceva pentru noi . Editat Aprilie 7, 2010 de MAILM4N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Din ce in ce mai multi incepatori ...fara educatie in circulatie ,si la fel si din partea soferilor.Iar o sa vina weekend,iar o sa se lase cu RIP ,desi sper sa ma insel . Cred ca ar trebuii sa punem afise la fiecare semafor ,pe stalpi,cu VITEZA UCIDE ,SI CHESTII DE GENUL. Poate o sa plecam mai linistiti de acolo ,mai cumpatati . Stai jos ! N-ai inteles nimic. Nota DOI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Cancan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ce tampiti si medicii aia "la accidentat veniti? sa stiti ca e mort... " WTF? profesionisti ce sa mai R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Asta chiar e ingrozitor...mai ales ca e si filmat si nu mai e loc de interpretari aiurea! Dumnezeu sa-l odihneasca! Asta e unul din accidentele pentru care poate ar trebui sa ne lasam de motociclism... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoLeasingRo Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) Video Editat Aprilie 8, 2010 de MotoLeasingRo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) regula de baza in sofat..indiferent ce se intampla, cand vrei sa eviti ceva in ultima clipa nu intri pe contrasens.....socant impact intr-adevar....RIP Editat Aprilie 8, 2010 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Pur si simplu ingrozitor....Pana acum erau diverse motive,,,Viteza Mare,Inconstient,Depasiri Neregulamentare,Cocalari fara permis...Si asa mai departe. Acuma ce draq mai au de spus,,FGm cu politia polii, baaaa mergi perfect regulamentar , pe sensu tau , si intra un retardat cu duba in tine !!!!!! in loc sa intre in ala din fata, sa sparga o bara,,a ales sa intre intr-un om,sa -l omoare!!!! Retardatii draq. FRATE in ce tara traim. Scuze pentru limbaj da nu mai pot,cand vad in ce cacao de tara traim. Sa-i fie tarana usoara saracului om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 RIPfoarte trist ...sezonul a inceput... vei sa spui ca a inceput sezonul de vanatoare de motociclisti? cam asa suna..... trist. condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 waw ce violent a fost impactul, acuma am vazut si eu video... urat rau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Cred ca bietul sofer care are acum constiinta incarcata ca a luat viata unui om ar trebui impuscat ca sa nu se mai chinuie. Sunt pline soselele de retardati ca el pentru ca prostia nu doare,va scapa si el cu suspendare ca toti ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) R.I.P. motociclistului, un om total nevinovat... Ma tin de 4 ani sa-mi iau motocicleta, chiar la un moment dat eram pe punctul de-a face pasul. Nu banii ma impiedica ci tot ceea ce citesc aici si faptul ca apoi viata mea devine o loterie indiferent ce-as face si cum as actiona eu. Momentan raman un conservar care e atent la voi si va admira curajul pe care il aveti sa fiti in continuare pe 2 roti. Editat Aprilie 8, 2010 de gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Un idiot de sofer care probabil visa cu ochii deschisi ,si a mai ales si cea mai proasta varianta de evitare.Un tir i-as fi dorit in locul motorului. Mesaj completat Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Intre 2 si 7 ani cu suspendare...cam atat valoareaza viata unui om in Romania . ,de medicii de la noi,ce sa mai ziceam ...spaga spaga spaga ...cunosc un caz f de aproape...cand pana nu s-a dat banu`....doctorul a fost ocupat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Nu m-ar mira sa aflam, ca de fapt motociclistul a facut infarct inainte de accident.Aud la stiri"daca va fi gasit vinovat",macar sa sa nu mai foloseasca termenul asta,cand se vede clar cine este vinovat.Chiar daca nu s-a pronuntat instanta.Sigur ceva nu este in regula cu noi toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Trecem pe off-road Âşi mai scăpăm de spulberări de genu'...eu aÂşa am cam făcut, deÂşi recunosc mai intru la asfalt de nevoie. Problema este că nu la toți le place noroiu', Âşi mai este nevoie să mergi undeva Âşi pe 2 roate... sec. Înghit în sec ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ima...n-microbuz.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Trecem pe off-road Âşi mai scăpăm de spulberări de genu'...eu aÂşa am cam făcut, deÂşi recunosc mai intru la asfalt de nevoie. Problema este că nu la toți le place noroiu', Âşi mai este nevoie să mergi undeva Âşi pe 2 roate... sec. Înghit în sec ! Cred ca ai dreptate. O sa ne ducem motoarele pe remorci pana unde dorim sa ajungem. Dumnezeu sa il ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Condoleante familiei! eu unul nu mai suport ...asta e ultima picatura pentru mine...imi vine sa plang! tara de cacao plina de retardati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) asta ma ucide: "daca va fi gasit vinovat, soferul risca..." Cum naiba poate sa nu fie gasit vinovat, cand au aparut si imaginile cu accidentul????? Daca si asta scapa de puscarie.... suntem mult sub ultima tara bananiera.... Editat Aprilie 8, 2010 de mantheone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate