calin_cz Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 eu am de 2000 km Repsol 10w40, sintetic..........32lei/litru..........se comporta bine, fara zgomote marite/ de motor, fara crrr la schimbare de treapta. Apropos, pt. cei cu crr la schimbare, ambreiajul e corect reglat, sau nu cumva e la o limita de uzura?....pot fi si astea doua cauze de schimbare greoaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 eram in ture maaari . In rest nu face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Eu am de gand sa pun un ulei cu alt indice sa vad si atunci ce si cum. Daca ar fi de la ambreiaj, s-ar simti ceva si cand e uleiul inca rece, ori la mine schimba impecabil atunci. Si am patit sa imi sara din 1-a in N tot asa la schimb in turatii mai ridicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 incearca sa strangi un pic ambreajul dar nu asa de tare in cat sa nu mai poti trage de el ,ii destul de normala chestea caci la temperetui mari se mai dilata unele piese(cablu de ambreaj) dar nu ar trebui sa simiti diferenta foarte tare iar cu saritul in viteze...nu atinge schimbatorul impingel:P....cu "intre viteze" ii o treaba destul de normala si nasoala in acelasi timp..de ce crezi ca nu se recomanda schimbatul vitezelor in curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 vine timpul sa fac si eu un nou schimb de ulei...si ma gandeam sa mai schimb cate ceva..pana acum am pus motul 300v full syntetic,dublu ester...insa as vrea sa incerc si altceva deoarece mi se pare ca e cam "zgomotos" ata pt cutie cat si la motor,motorul nu are probleme are abia 14 mii km.... voi ce ati recomanda?sa raman la motul sa pun 5100 sau 7100?sau sa schimb marca,ce ati recomanda in acest sens? nu stiu daca exista uleiuri speciale pt moto 2v..dar asteptam idei noi.. toate cele bune pune 7100, ca parca e mai bun, daca vrei sa ramai la motul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 totusi cred ca raman la motorex full syntetic,iar ca vascozitate cred ca 15w50 ca tot vine vara....app cineva care vinde motorex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 totusi cred ca raman la motorex full syntetic,iar ca vascozitate cred ca 15w50 ca tot vine vara....app cineva care vinde motorex? se gaseste la mymoto, preturi comparabile cu motul totusi cred ca raman la motorex full syntetic,iar ca vascozitate cred ca 15w50 ca tot vine vara....app cineva care vinde motorex? se gaseste la mymoto, preturi comparabile cu motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Nu stie careva unde asi putea gasi un radiator de Suzuki SV650s 2003 nou sau folosit indiferent. Din pacate am avut un mic incident, care s-a soldat din fericire numai cu daune materiale, mai precis: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Nu stie careva unde asi putea gasi un radiator de Suzuki SV650s 2003 nou sau folosit indiferent. Din pacate am avut un mic incident, care s-a soldat din fericire numai cu daune materiale, mai precis: incearca aici: www.elfworkshop.ro( 0.731.789.854 )REPREZENTANT OFICIAL SUZUKI http://www.motoscuter.ro/ro/index.php?lang=ro&id=10018 motoadventure in cotroceni poti comanda radiator original ti-l aduce in max 20zile 0722.343.912 SAU incearca sa dai un mail la care sa atasezi pozele cu radiatorul avariat.Pers de contact e din bucuresti si se ocupa cu reparatii radiatoare,suduri in argon,aluminiu,inox,fonta,tiotan,alama..etc eu mi=-am sudat pedala de schimbator si a iesit ok. mail: leordasantiago@yahoo.com tel: 0723.321.182 bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Nu stie careva unde asi putea gasi un radiator de Suzuki SV650s 2003 nou sau folosit indiferent. Din pacate am avut un mic incident, care s-a soldat din fericire numai cu daune materiale, mai precis: intra pe regional in Bistrita, pune si tu o intrebare acolo. sunt foarte multi enduristi care le refac acolo la niste bani foarte decenti de exemplu un radiator de ktm undeva 150 ron. ce e drept sunt mai grele dar pana la urma e un radiator nou. daca nu reusesti sa afli nimic mai pune o intrebare si o sa dau cateva telefoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Aici am vazut cateva piese de Sv. http://www.racsidepo.com/ . majoritatea plastice, dar site-ul e updatat foarte des, poate prinzi ce iti trebuie. Chiar daca fac reclama, motorsmith mi s-au parut seriosi. /index.php?...6250&st=420 Pentru piese originale suzuki sv : www.MotoEmpire.ro . De la ultimele doua firme mi-am mai luat eu pentru a mea si am fost multumit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 am si eu o intrebare pentru cei care au schimbat simeringurile la SV ,cati km v-au tinut cel mai mult simeringurile de la furca ???? ati observat ceva diferente intre cele de pe luis si cele de la reprezentanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salutare. De ieri am intrat si eu in randul vostru, al posesorilor de V2. Am sa pun niste poze cu noua achizitie indata ce voi face cateva mai clare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) am si eu o intrebare pentru cei care au schimbat simeringurile la SV ,cati km v-au tinut cel mai mult simeringurile de la furca ???? ati observat ceva diferente intre cele de pe luis si cele de la reprezentanta ? Nu cred ca poti calcula in numar de km sau in timp cat te vor tine semeringurile. De obicei de la cap se impute pestele, asa si cu astea, se ciupesc cele de praf si apoi cele de ulei practic aduna toata mizeria lasata de acestea si se decalibreaza pierzand ulei si de aici la revedere furca prompta. Motorul meu a fost cumparat de pe malul marii si cred ca mediul salin a afectat semeringurile deoarece erau varza cele de praf. Am refacut furca folosind ulei 15W Yacco si semeringuri Ariette (sau ceva de genu'), se comporta exemplar. Operatiunea nu este costisitoare si destul de simpla. Spor! Editat Iunie 11, 2009 de Flanker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 am si eu o intrebare pentru cei care au schimbat simeringurile la SV ,cati km v-au tinut cel mai mult simeringurile de la furca ???? ati observat ceva diferente intre cele de pe luis si cele de la reprezentanta ? salut, la sv nu am umblat la furca dar iti pot spune ca la ktm de exemplu e o mare prostie sa folosesti simeringuri aftermarket. sunt patit, sunt mult mai rigide si risti sa repeti operatia. acum uzura lor este influentata si de stilul de mers, mediu in care sunt folosite si tot asa. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salutare. De ieri am intrat si eu in randul vostru, al posesorilor de V2. Am sa pun niste poze cu noua achizitie indata ce voi face cateva mai clare. Sa-l calaresti cu placere si fara evenimente neplacute. Si poate te vedem cand ne-om mai strange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salut, Atasez si eu pozele cu noul SV...il am de 2 saptamani si am apucat sa fac vreo 500 de km zilele astea.Mi se pare senzational! Am totusi o intrebare legata de partea tehnica...am observat ca sensorul de temperatura imi arata 80 grade in mers pe sosea si cam 100-107 grade prin oras. Vroiam sa intreb daca sunt temperaturi normale pentru SV pentru ca nu am gasit informatia asta pe nicaieri! Moto e din 2006 15000 km ulei motul 300v! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Aici am vazut cateva piese de Sv. http://www.racsidepo.com/ . majoritatea plastice, dar site-ul e updatat foarte des, poate prinzi ce iti trebuie. Chiar daca fac reclama, motorsmith mi s-au parut seriosi. /index.php?...6250&st=420 Pentru piese originale suzuki sv : www.MotoEmpire.ro . De la ultimele doua firme mi-am mai luat eu pentru a mea si am fost multumit . Mersi pentru ajutor, ma pun serios pe cautat, sa o vindec cat mai repede pe suzi a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Vrea cineva sa dea un naked la schimb cu unul semicarenat (SV650 - model '99-'02) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salutare. De ieri am intrat si eu in randul vostru, al posesorilor de V2. Am sa pun niste poze cu noua achizitie indata ce voi face cateva mai clare. Oooo Gladius. Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente. Si sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Vrea cineva sa dea un naked la schimb cu unul semicarenat (SV650 - model '99-'02) ? too much plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 da maverick, s-ar parea ca o vrea dezbracata... imaginatie imaginatie, dar mai tre sa vada si cu ochii lui @googl boy... poate te vedem duminica in biker's otopeni, daca e mai strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 da maverick, s-ar parea ca o vrea dezbracata... imaginatie imaginatie, dar mai tre sa vada si cu ochii lui @googl boy... poate te vedem duminica in biker's otopeni, daca e mai strangem Mie imi place plasticul. E mai kinky. De fapt ma gandeam cum i-ar sta cu un pinten sau carene full . Dar mai intai trebuie sa ii repar nasul spart de ploaie . Macar acum poate sa faca cu ochiul din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Se repara nasul, nu-i bai. Pai daca-i pui carene full de ia dihania de mot ca-i faci concurenta asa ca ai grija orice ai face, sa nu fie mai frumoasa ca a ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Drept e ca in cazul femeilor e mai kinky cu lenjerie, etc. , dar...la mobre...parca nu-i chiar la fel treaba . Editat Iunie 11, 2009 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate