yoyo_man Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 intrebare intrebatoare...care aveti xenon pe sv650s din 99-02...avand 2 faruri, merge montat un kit de xenon auto? adica h1 e tot h1 sau difera mufele sau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 intrebare intrebatoare...care aveti xenon pe sv650s din 99-02...avand 2 faruri, merge montat un kit de xenon auto? adica h1 e tot h1 sau difera mufele sau ceva? Da,eu am xenon de 4300K pe ambele faze,cumparat de la user-ul l.u.v de pe forum.Toate mufele se potrivesc in afara de soclul becului pe faza scurta unde trebuie sa faci o mica improvizatie(iti dai seama la fata locului ce este de facut) uite un video pe zi cum se vede http://www.youtube.com/watch?v=098-w8fAhss. Noaptea este alta treaba,mersul noapte va devenii o placere! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Daca tot vorbim de xenoane, aveti idee unde pot gasi 1 balast cu 2 becuri/faze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Merci la fel. Cat mai multi km fara evenimente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Si-a montat cineva de pe aici asa ceva? Sunt curios de calitatea ledurilor si de vizibilitatea semnalizarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Merci la fel. Cat mai multi km fara evenimente!! La multi ani, tuturor. Slaba activitate, ati ramas pe partie? si putin veselie - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Baieti, vrea careva? http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=493031 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 mai baieti..si fete.. am si eu o problema de confort cu motoreta asta si sunt sigur ca nu sunt singurul.. SAUA! ma doare posteriorul de mor, nu mai pot sa merg pe mobra. Daca la inceputuri, in primele 2 sexoane, aveam o toleranta mai mare la durerea de coor..ei bine acum constat cu stupoare ca nu pot sa leg mai mult de 100km fara sa opresc minim 10 min sa imi relaxez durerile. Initial am zis ca e de la pretensionare pe care o tin la maxim pe spate(dar sunt inalt si am nevoie de ea cat mai sus), dar am vazut ca si baietii de pe svrider schimba la sei intr-o veselie..diferenta e ca nu sunt nebun sa dau 250 eur pe o sa Corbin/Sargent. Si-a luat cineva perna dinaia cu gel de pe louis(50 eur), sau a venit cu modificari la saua stock? Am impresia ca generatia a 2a are probleme chiar mai mari la capitolul sa/confort. Idei va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Fii atent ce faci, te duci la darian si ii zici sa iti ia din burete si sa iti puna silicon. AMIN! Ce plang si eu dupa saua de la pegaso... Nici pe fotoliu acasa nu stateam asa de bine ca pe saua facuta la darian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 sincer cam tin la cauciucul ala de pe saua stock si nu mi'ar placea sa il inlocuiesc cu vinilin. Dar exista optiunea de a cumpara inca o sa pe care sa o refac pt drum lung, sau sa confectionez o "perna" pe care sa o prind in cureluse. cred ca o sa'i dau un telefon lui Darian in curand, ca am tot auzit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Ca idee generala am renuntat la SV S din cauza disconfortului in principal. Concret, pentru modificari la sa as apela la Moto_dan (sper ca nu am gresit numele) din Timisoara, am vazut doar review uri pozitive, spre deosebire de cealalta varianta. Dar problema e ca daca ingrosi (inalti) saua, pozitia va fi mai aplecata, ar fi foarte necesar un ghidon mult mai inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Dupa 2 luni de stres in sfarsit pot sa "ma laud" si eu cu un sv650. Pun poze din anunt pentru ca inca nu e ajuns in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 frumos...sa il folosesti sanatos si fara incidente...ceva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 E din 2007, asa am vrut sa fie anul asta pentru ca am inteles ca inghite mai putina benzina datorita celor doua bujii pe cilindru. 22.000 km, pe langa ce e in poze o sa vina si cu accesoriile originale. Gumele is cica la 50% si din 2011 dar sper sa ma tina un sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Multumesc. Nu o sa mai apuc primavara in Iasi, ma mut in curand in Arad iar motorul il iau direct de la Oradea si il duc in acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 (editat) Colegii, am o intrebare si as vrea pareri cat se poate de obiective. La o prima vedere, care ar fi pretul aproape de adevar pentru SV-ul din anunt? Este al meu. L-am cumparat din Germania in 2010, februarie parca, avea atunci in bord 12000 km. Bine, ma gandesc ca oricum nu erau reali, dar arata moto foarte foarte bine. De atunci am facut eu inca aprox. 15000 km cu ea. Toate schimburile au fost facute la timp, cum este si normal, poate chiar mai des decat trebuie. Un schimb de ulei la max. 5000 km. In iarna trecuta i-am facut cateva modificari, cum ar fi: 1. am taiat suportul de numar (care era stock) si l-am facut sa arate ca in imaginile din anunt. 2. inlocuit semnalizari fata spate 3. inlocuit rulmenti roata spate 4. inlocuit placute de frana spate + lichid frana 5. vopsit total pentru ca avea cateva zgarieturi si toata codita era galbena, pe cand acum este doar o parte din ea, restul neagra. vopsitul a fost facut la un service autorizat, in cuptor etc... 6. inlocuti bujii. Kit-ul de lant mai duce mult si bine. Motorul merge foarte bine. Treaba e ca nu se vinde si ma gandesc ca pretul este cam mare, dar care ar fi pretul corect? Multumesc. aici e adresa anuntului...http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-sv650s-din-1999-491960.html Editat Ianuarie 15, 2013 de alin_zbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Exact. Vvreau sa il dau pentru ca as vrea sa imi iau altceva, SV-ul fiind primul meu motor. Am dat de o oferta foarte buna si as vrea sa profit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Pai as vrea Honda f4i sport. Oricum, nu e chiar asa graba. Daca intr-o saptamana nu reusesc sa vand SV-ul nu il voi mai vinde anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 stiu, da. pai ce are f4i? e motocicleta foarte buna. Eu nu as fi trecut de la sv din 2007 pe f4i sport care s-au fabricat intre 2001-2003. Pe cand al meu e din 1999 si iau din 2003. Dupa buget... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 iti dau dreptate, tocmai de aceea daca nu resesc sa il vand, nu imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Asa for fun, cand mi-am luat primul sv, am dat la schimb un F4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Ma bucur ca primesc argumentele pe care pana la urma mi le-as fi dorit: sa ma faca sa nu cedez in fata tentatiei. Probabil ca am sa raman la SV.. Asa for fun, cand mi-am luat primul sv, am dat la schimb un F4i fooooarte tare frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Eu-s ala de zice Adrian Ca experienta, merita incercarea. Eu ies bine la bani in targul asta, dar clar SVul se vinde prost, Honda e scumpa pt anii ei. Bafta in alegeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Eu-s ala de zice Adrian Ca experienta, merita incercarea. Eu ies bine la bani in targul asta, dar clar SVul se vinde prost, Honda e scumpa pt anii ei. Bafta in alegeri! Daca al tau era N acum era la mine Si-a facut cineva de pe-aici stander spate pentru SV? Vreau sa-mi fac si eu unul dar am nevoie de niste dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Am facut eu, nu e cel mai aratos dar e util. O sa-ti fac ceva poze si masuratori dar maine ca azi nu cred ca mai am timp cat mai e lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate