xsebi Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Nu ma grabesc, astept pana maine. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 N-am putut sa-i fac poza azi ca m-a lasat bateria la aparat iar telefonul nu prea are camera . Am notat dimensiunile, ca idee, unde e punctul alb de sus e o gaura in care intra un surub ce se infileteaza in bascula (de la surub e si masurata inaltimea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Nu ma grabesc, astept pana maine. Multumesc. Stand....am copiat modelul de pe svrider.com. Avantajul ca se comporta asemeni unui cric central, poti lucra la ambele roti, iar pt iarna e suspendat si de fata si de spate ( spatele are doar un punct de contact-fara greutate mare ). Cote gasesti pe site-ul svrider. Cineva zicea ca vroia N , acela fiind motivul pt care nu a cumparat S. Si asta a fost tot S....era mai ieftin, si sincer prefer N....asa ca s-a facut dupa gustul meu. Completare...pt gustul meu : roata lata pt cauciuc de 180 si etrier Brembo pozitionat pe bascula - am scapat de tirantul ala mare..... pana da caldura mai urmeaza cate ceva..... inclusiv alarma... urmare a furtului din toamna . Apropo....hotul a fost prins, judecat....2 ani si 6 luni..... cu suspendare . Altcineva se plangea ca nu poate vinde un SV..... "stiu cum e ! " ...am vrut si eu sa dau unul in vara.... am tot scazut pretul, iar la tel primeam ori masini, ori combinatii cu alte motoare + diferente ! piata e sub pretul real - nu sunt bani, parerea mea..... sunt 2 SV in familie , ala negru nu se mai vinde. Editat Ianuarie 16, 2013 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Astazi am primit poze noi cu motorul, stie cineva ce toba este pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Astazi am primit poze noi cu motorul, stie cineva ce toba este pe el? Pare a fi un MIVV Intrebare de baraj - farurile de la S 2nd gen au si reglaj orizontal sau doar vertical ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Asa pare sa fie MIVV doar ca fara sticker, e faina tare dar am "aruncat" inca 500 de euro peste ce-mi propusesem eu... Crede-ma ca abia astept sa ma urca pe ea numa' ca nu stiu cand am s-o vad. Probabil saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Am ceva asemanator ca standul lui calin daca aveti nevoie de el vreodata vi-l imprumut sau daca vreti sa facetio copie dupa el si mai bine, plus ca este usor de manevrat pusa pe stand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 N-am putut sa-i fac poza azi ca m-a lasat bateria la aparat iar telefonul nu prea are camera . Am notat dimensiunile, ca idee, unde e punctul alb de sus e o gaura in care intra un surub ce se infileteaza in bascula (de la surub e si masurata inaltimea). Eu de luni ma apuc sa-l fac pe asta, sigur e buna distanta aceea de 38 cm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Catalin, fa te rog niste poze mai detaliate si niste cote la standerul tau, mi se pare genial. de cate ori nu am avut nevoie de asa ceva si nu am avut. Este greu sa ridici motorul pe el? Care este procedura? Stima! http://www.sv650.org/sv_sep03.htm de aici a fost ideea, adaptata la materialele de care dispuneam .....sunt CALIN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Eu de luni ma apuc sa-l fac pe asta, sigur e buna distanta aceea de 38 cm? Mai masor odata maine si-ti confirm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Astazi am primit poze noi cu motorul, stie cineva ce toba este pe el? Salut Cred ca asta este toba ta: http://www.scarichimoto.org/it/scarico-sv-650/93-special-titanium.html Daca e asa, ar trebui sa te bucuri, baietii sunt destul de apreciati pentru raportul calitate/pret dar mai ales pentru sunet pe motoare V2 Uite o mostra aici Arata foarte bine motoreta, sa o stapanesti sanatos! p.s. daca nu iti place toba, da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Ma uitasem pe youtube de zeci de ori la filmulete cu evacuari pentru sv da al dracu' daca am dat de asta. Chiar imi place cum suna mai ales fara db-killer si cu siguranta nu voi da toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Are cineva un rand de capace de furca pentru modelul 99-02, tipul cu surub de reglaj al pretensionarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Dragilor, azi mi-am achizitionat un SV de 1000, negru. Sunt foarte incantat! Iar tipul de la care l-am luat, Laurentiu, un baiat extraordinar! Ii multumesc si pe aceasta cale. Dar, sa punem o poza-doua, ca mai multe nu am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Arata f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Multumesc! Am vazut-o si pe a ta: foarte frumoasa! Si ce poze de wallpaper ii tragi... Plus ca ma mai uit pe youtube la filmele postate de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 superba motocicleta din curiozitate, cu cati ai luat-o? Daca nu sunt indiscret. Stiu ca era cam cea mai scumpa la vanzare. a fost si cu 5000e, apoi 4200 si ultima oara 3700 era parca... sa o stapanesti fara nici un incident. si mai baga niste poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Multumesc! Aceea este, am dat 3500. Mai am cate ceva de facut la ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Multam. Tu ma intrebai pe facebook de a mea acum vreo saptamana ? Editat Ianuarie 30, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Nup, nu eram eu... Azi mi-am luat guma pe spate. Continuam cu cele necesare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 salut, vrreau sa fac o mica modificare si am o singura intrebare: detin vrianta naked, vreau sa ii pun 2 semighidoane....se potrivesc toate cele(ma refer de fapt la cele 2 comenzi+cablurile de acceleratie)? mersi mentionez faptul ca exceptand semighidoane de la dezmembrari, nu vreau sa fac niciun fel de investitie....fiind un moft nu cred ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Comenzi and stuff se potrivesc, dar vezi ca pe langa semighidoane iti mai trebuie si jugul superior (cel de naked daca nu ma insel nu are dedesubt rpinderile pt semighidon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 multumesc pentru toate sfaturile...cred ca totusi voi renunta la idee. pana una-alta,...azi am iesit prima oara cu motoru din noiembrie:d si 3 poze e azi cu bestia:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Foarte frumos! Eu mai am de lucru la a mea. Cred ca in martie ies pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-+vand+piese+suzuki+sv+650+s%2c+an+fab+2000%2csaua%2cstop+spate%2cbord%2cdiscuri+frana+fat+-181004.html daca este cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate