yoyo_man Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 ma nu stiu de ce va puneti de astea mici , oricum daca esti in masina nu vezi cand semnalizeaza motociclistul. am si eu semnale pe fata fumurii , dar daca te uiti in fata nu vezi nimic ....si nu , nu eu le-am pus... Lasa-le pe alea stock te rog ...Am atatia amici care au de astea "sport" si nu vezi cand esti in mers , cand semnalizeaza. Trebuie sa te uiti atent spre bec... e nasol , parerea mea. cele cu bec normal sunt asa cum zici tu, daca pui cu led e alta poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 A schimbat cineva pastilele de la distributie sau axa cu came? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 A schimbat cineva pastilele de la distributie sau axa cu came? Da, yo am schimbat asta iarna pastilele supapelor si totdata si semeringurile de la supape. Daca te pricepi cat de cat la mecanica si mai ales AI TIMP, o poti face linistit si tu singur urmand indicatiile din manualul de service. iti trebuie pe langa TIMP si rabdare, o trusa de scule buna si destul de completa. In mod normal ai nevoie de niste chei speciale, daca vrei sa dai jos motorul de pe cadru - yo asa am procedat, este criminal sa incerci sa faci operatiunea cu motorul pe cadru, nu zic ca nu se poate face, dar... o sa vezi daca incerci! Daca nu te pricepi, mai bine o duci la un mecanic de incredere p.s. un filmulet facut, dar inca nu l-am uploadat, despre cum poti sa schimbi semeringurile(garniturile) de la supape folosind gheto tools , daca e cineva interesat. p.s.2. - DA, va recomand sa verificati jocul supapelor odata la 25-30000 km, si daca nu mai sunt in parametrii sa schimbati/rectificati pastilele supapelor, se dau peste cap mai mult decat credeti. Cu ele in parametrii motorul merge mult mai rotund si raspunsul la acceleratie este mult imbunatatit (cel putin asta am observat la K2ul (carburator) meu). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 caut 2 semnale misto pentru spate. anyone ? Nu vrei tu mai bine sa treci pe l amine intro zi sa ti-l dau pe ala vechi, sa il schimbi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 cred ca e nevoie de ambele deh, becuri vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Voi cum va alimentati gpsul sau telefonul pe motor? ... am cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Priza 12V + adaptor usb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 montezi o priza de 12V - direct pe baterie sau daca nu pe un releul de 12v ca sa o poti inchide cand iei contactul. Exista variante de prize care vin cu prindere pe ghidon. Yo mi-am pus priza pe o prindere a motorului, intre cele 2 pistoane. daca te intereseaza iti trimit mai tarziu o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) montezi o priza de 12V - direct pe baterie sau daca nu pe un releul de 12v ca sa o poti inchide cand iei contactul. Exista variante de prize care vin cu prindere pe ghidon. Yo mi-am pus priza pe o prindere a motorului, intre cele 2 pistoane. daca te intereseaza iti trimit mai tarziu o poza. da, ar merge o poza eu am N... Editat Iunie 26, 2014 de adiandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 » Post actualizat in 26 Jun 2014 16:45 Hmm, sorry, am postat de pe tel si vad ca a pus imaginea întoarsă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 E normal sa fie asa Sal! Si la mine era la fel. Nu cred ca este nici o problema. Eu am sters cutia pe innterior si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 vand kit de coborare 40 mm (lowering kit ) lust racing ptr suzuki sv650 varianta 1999-2002 pret 50 euroi detalii pe pm nu e al meu e a unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Am găsit un site cu piese OEM și am pt sv și alte motoare, e bun și pt aflat coduri de piese. http://www.oneidasuzuki.com/store/cycle/suzuki-sv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Pe la mijlocul lui iulie trec Braila, avem colegi cu SV? - bem si noi o bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Colegii un suport de telefon pentru mobra mea , care nu are ghidon ?! Nu am gasit altfel de suport si nu stiu de unde sa imi iau . Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 (editat) Este in auchan cu 30 lei suport de pabriz care se poate desface de pe brat, iei banda dublu adeziva Bison si ala e . Editat Iunie 29, 2014 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Este in auchan cu 30 lei suport de pabriz care se poate desface de pe brat, iei banda dublu adeziva Bison si ala e . Vezi sa nu faci ca Garcya, pusese filmare pe FB cum i-a sarit aifonu', desi avea suport mai ok decat asta cu brate care se strang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Uite de aici am yo suportul ptr S3, este full waterproof si shockproof - testat din nefericire pe propria piele/tabla cand un (cuvant urat) a hotărât, anu trecut in octombrie sa traga brusc dreapta de volan, yo fiind in dreptul lui pe banda I. Au si pentru alte modele, cu diferite tipuri de prinderi + încărcătoare. Pret ok si trimit fara probleme in Ro. http://www.ultimate-mobiles.co.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 (editat) Oricum trebuie sa schimb telefonul ... e acolo de anul trecut si credca are cateva mii de km. Editat Iunie 29, 2014 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 panica! aseara am completat uleiul, am ajuns pana aproape de F.. autostrada cu 2 reprize scurte de "schimbat prefixul". Cand ajuns acasa, cauciucul spate improscat cu ulei pe partea dreapta, cricul avea si el ulei care se scurgea de pe el. Ulei am vazut undeva in partea din spate jos, pe la amortizor. Nivelul in hublou e ca in Pitesti unde am facut completarea. am verificat busonul, bidonul de ulei de sub sa, capacele de la ambreiaj/baie si nu am gasit ulei. Ulei multicel in schimb dedesubt in partea din spate. Posibil sa fi "busit" amortizoru?(e pe ulei?)... sau mai rau imi face pipi cutia? ceea ce sper sa nu se prea intample... mecanic abia cand ma intorc din concediu si parca nu mai dorm bine noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 panica! aseara am completat uleiul, am ajuns pana aproape de F.. autostrada cu 2 reprize scurte de "schimbat prefixul". Cand ajuns acasa, cauciucul spate improscat cu ulei pe partea dreapta, cricul avea si el ulei care se scurgea de pe el. Ulei am vazut undeva in partea din spate jos, pe la amortizor. Nivelul in hublou e ca in Pitesti unde am facut completarea. am verificat busonul, bidonul de ulei de sub sa, capacele de la ambreiaj/baie si nu am gasit ulei. Ulei multicel in schimb dedesubt in partea din spate. Posibil sa fi "busit" amortizoru?(e pe ulei?)... sau mai rau imi face pipi cutia? ceea ce sper sa nu se prea intample... mecanic abia cand ma intorc din concediu si parca nu mai dorm bine noaptea Eu am pățit treaba asta de mergeam cu uleiul taras și a fost de la întinzător de lanț de distribuție de la cilindrul spate, se slăbise un șurub nu știu cum naiba dar s-a slăbit, l-am strans și gata am remediat problema.Ia de verifica, este o poziție cam incomoda dar iți faci loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 buna pista asta, merci. Se aude putin distributia deci nu ar fi exclus sa fie o smecherie de genul asta mai scriau baietii pe svrider/sv650.org ca se poate sa fie de la garnitura bontului care apasa discurile de ambreiaj sau tot de undeva din zona pinionului. Vreau sa plec cu mobra in Grecia in Aug/Sept si chestia asta m'a speriat putin, ca nu prea am chef de probleme de genul pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 a schimbat cineva franale fata?unde a gasit adaptoare pentru etrierii cu 4 pistonase?multumesc » Post actualizat in 01 Jul 2014 16:25uite ce oglinzi am luat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 a schimbat cineva franale fata?unde a gasit adaptoare pentru etrierii cu 4 pistonase?multumesc http://www.svracingparts.com/store/#!/~/category/id=484220&offset=0&sort=normal acolo gasesti adaptoare pt cele doua tipuri de etrieri - nissin sau tokico. gasesti si ce fel de etrieri ai nevoie - model si an in descriere. trimit si in ro. PS - parca am mai postat o data linkul asta cu aceeasi discutie acum de curand si nu le gasesc la o cautare rapida. le-a sters cineva pentru ca am incalcat eu niste reguli? numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate