Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Mie mi se pare decent pt. 3 bucati. Deabia pe la 400 stiu ca gaseam doar cele de fata, cand cautam pt. alta mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 In regula. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Acum, ce sa zic, au tot fost pe la SH unele oferte decent, poate gasesti ceva sa se potriveasca (nu stiu daca merita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 In regula. Mersi! eu mi-am luat venhill noi cu 320 de lei , diferenta nu stiu cat de mare e pentru ca la mine furtunele erau varza, nu tineau presiune, miscam motoreta cu frana trasa maxim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Zi-ne si de unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 userul ottoman , avea in ianuarie o promotie, siteul e ambulantamoto.ro , dar vad ca acum nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Pai mersi S-a retras Patrick cica (si nici de piese nu mai stiu daca se ocupa pt ca siteul intradevar nu mai e)... oricum mai am de rezolvat un cablu trimis gresit, se pare ca am fost amandoi bezmetici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 (editat) da, parca 320 era setul pt fata, 230 pt spate. preturile sunt aproximative. asa ca 400 lei pt fata+spate e vis LE: pe site-ul userului mexycanu, am gasit asa: http://motorush.ro/piese-si-accesorii-moto/piese-moto/frane/kit-de-conducte-de-frana-cu-insertie-metalica deci 190 spate, 353 fata (pt sv1000, dar am verificat si pt 650 sunt aceleasi preturi) Editat Aprilie 25, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Hmm, e adevarat ca nu ma pricep sa folosesc netul prea bine, mai ales cand e vorba de cautat ceva, dar eu nu am gasit pe site-ul respectiv, furtunele pentru 650. Doar pentru 1000 cu preturile de care zici.,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) intra pe site, selecteaza in stanga producatorul, modelul, cc si anul fabricatiei, apoi mergi la piese moto -> frane -> kit de conducte de frana cu insertie metalica can't miss it Editat Aprilie 26, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Salutari. Are cineva furtune de frana invelite in otel? E diferenta mare intre furtunele stock si cele otelite? Se simte frana mai precisa? sau ramane tot elastica? Avand in vedere ca sunt relativ scumpe furtunele astea "racing" as vrea sa stiu daca merita investitia. Frana asta pe fata nu mi-a placut niciodata la SV si totusi nu as vrea sa ma apuc sa schimb prea multe avand in vedere ca merg foarte putin cu moto. Mersi! Eu mi-am luat furtune Venhill pe dimensiunile mele de la @cesar si da, e o diferenta(~320 lei doar fata, cam 150 lei era spatele) dar totusi prima oara pe SV as schimba pompa de frana cu una radiala. Aia face diferenta mai mare decat furtunele si una SH e mai ieftina decat un set de furtune. Eu am pus o pompa de R1 2006+ pe care am dat 250 de lei de la @Jagi si face TOTI banii, iar cu pasager se simte de 2 ori mai bine. Ca si upgrade pe franare, in ordine: placute HH(eu unul am ales XBK5 de la CL), pompa de frana de preferat radiala si non-suzuki, si abia apoi furtune metalice. <sa nu uitam de...guma fataaaa> Editat Aprilie 26, 2016 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Mersi de sfaturi. Anvelope iau mereu noi, asa ca raman restul. Vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Salutare,un amic are un sv650 1999 si cand accelerează pe loc,scoasă din viteza,chiar la inceputul acceleratiei se aude scurt un sunet metalic,ca de lant,daca e apăsat ambreiajul,sunetul dispare. Sunetul e prezent doar cand incepe sa se tureze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Daca dispare cu ambreiajul tras, m-as orienta la ambreiaj prima oara. Daca nu e tras de tot, dar suficient cat sa preseze arcurile, scoate vreun sunet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 De unde as putea cumpara semnalizarea fata dreapta pentru un SV650 din 2001? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Ori de la un magazin gen mymoto. Din ce am vazut pot aduce piese OEM. Probabil sunt si alte magazine dar eu de asta stiu. Poti cauta pe forum pe la dezmembrari, poti cauta pe ebay. Cam astea imi vin in minte acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 (editat) vinde userul gxg.marin mai multe piese de pe sv650-ul lui pe threadul asta. mobra lui e generatia a doua, dar semnalele stock sunt urate si la una, si la alta. dadea setul cu 50 lei parca. Editat Mai 3, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Primul an de motociclism a decurs perfect. Al doilea a inceput cu un mic accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 bine ca nu s-a lasat decat cu un semnal spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 S-a lasat cu mai multe... Doar ca pe restul le-am facut deja. Mi s-au rupt ambele oglinzi, maneta de frana dreapta, pedala de frana, radiator indoit, julituri pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bc_krist Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Se da una bucata sv650s din 2000. Mobra statuta de ani de zile. Vreau s.o readuc la viata. Da oleaca de ulei pe la un telescop. Ce.ar trebuie facut si cat m.ar costa operatia? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Din ce am vazut eu,sv-ul cam cere ulei bun si la timp daca nu e respectată treaba asta se lasa cu cuzineti de la vibrochen dusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 daca e s-o luam asa, toate motocicletele cer ulei bun si la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 La unele cad alte piese din cauza uleiului insa la sv asta e prima chestie ce cade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salutare. Recent m-am trezit proprietar de SV 650. First gen, '99.. Un soi de ocazie, sa zicem.. Motorul l-am preluat de la fratele meu, cand a plecat in italia. Merge super bine, trage superb. Vreo 30.000 de km doar, stare generala buna. Un rulment ar trebui schimbat, eventual servisata furca, dar alea sunt oricum planuite pt urmatoarea luna. O singura problema am pe care nu stiu cum sa o abordez. Din ce citesc pe ici pe colo, cica ar fi o problema comuna. Sau dupa cum mi s-a spus la un service: o non-problema. Imi clantane lantul de la distributie, la pistonul din fata. Problema cea mai probabila, intinzatorul de lant. Intrebarea mea este: Este pana la urma o non problema? Este vreun pericol sa se rupa lantul sau ceva? Mecanicul mi-a spus ca si daca schimb intinzatorul o sa inceapa sa sune si sa clantane iarasi dupa 10-15000 de km, ca asta le este boala. De asemenea, e un intinzator chiar 700 de lei? Merita luat de pe Ebay? As aprecia raspunsuri, nu "de ce nu folosesti searchul". Am cautat intinzator lant SV si am gasit franturi de opinii, nici o solutie si nici un pret orientativ. Plus, am o viata si o familie, care nu imi permite sa trec acum prin 600 de pagini de sub-forum SV. Multumesc frumos in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate