pogor Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 pana la 110 nu ai nici o problema cu vantul pe orice distanta. se poate merge si cu 140, fara sa fie ceva extraordinar de greu. mai sus, doar in ture scurte. eu vorbesc de a mea, N fara parbriz. a fost o impresie falsa ca e vantul puternic la 70-80, o sa ti-o schimbi repede dupa ca vei face cativa km. daca te multumesti sa faci touring cu 110, nu-ti fie deloc frica de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Si din considerente materiale dar si din considerente estetice ( de cand am vrut moto gandul mi-a stat la naked-uri in principal ) in cele din urma am hotarat sa fie naked. Ramane sa gasesc cea mai avantajoasa oferta si sa o aduc acasa. Voi reveni desigur cuimpresii si idei, iar in curand sper si cu sfaturi si pareri ca detinator de SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Succesuri si spor la cumparaturi si poate ne vedem la primavara pe sosele p.s. Daca iti iei un SH incearca sa o cumperi de la cineva de incredere si daca nu ai mai avut motor sau nu te pricepi mergi inainte sa o iei cu cineva care se pricepe si te poate ajuta. Sunt multi in .ro care nu sunt asa de incredere. Ride on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Bafta la achizitie! Atentie la ce cumperi, iar daca nu stii pe nimeni care sa mearga cu tine cand o iei si sa se uite la ea, poti opta pentru cumpararea din afara. eu sunt multumit la ce am gasit in germania si de serviciile celor cu care am colaborat. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Seara buna baieti si fete. Rataceam pe sv650.org si am dat de o chestie super tare. (sau poate stiati dinainte). E un nene care face tricouri cu Sv-uri, destul de dragute (am atasat un exemplu). Cred ca o sa-mi comand unu pentru ca sunt fan al tricourilor personalizate. . Na, gata, v-am dat stirea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Pai daca am face undeva in sezonu urmator o intalnire mai mare pe udneva prin mijlocu tarii (ca sa vina din toate partile) ar fi o idee sa avem tricouri din astea. Si mie imi plac, dar parca sa il comand asa nu prea imi vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Ah, am uitat sa pun link, sa vedeti si preturi. Tricouri Cred ca ajung la 70-80 lei cu transport, zic eu, bucata . E fun . Baaa, sigur facem la anu intalnire de sv-uri, dar mai mult ca plimbare. Editat Decembrie 9, 2008 de EnduroKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Pai ca orice. da eu cum sunt foarte nou in randu vostru, imi doresc o astfetl de intalnire/plimbare. ca o fi o plimbare mai lunga gen weekend sau nu, asta ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 plimbare??? merg si io!! dar sper sa nu iasa asa cum ies intalnirile noastre din bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cum ies intalnirile din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cum ies intalnirile din Bucuresti? pai eu una cred ca am propus de N ori sa ne vedem, sa ne cunoastem, sa bem o bere sa .... pana mea, dar ne-am trezit 3 -4 oameni, asta in zilele bune, si atat. sper ca peste 3 luni ( maxim ca altfel o sa intru in sevraj ) sa ne intalnim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 pai eu una cred ca am propus de N ori sa ne vedem, sa ne cunoastem, sa bem o bere sa .... pana mea, dar ne-am trezit 3 -4 oameni, asta in zilele bune, si atat. sper ca peste 3 luni ( maxim ca altfel o sa intru in sevraj ) sa ne intalnim mai multi. las ca la primavara putem organiza o intalnire nationala de SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 las ca la primavara putem organiza o intalnire nationala de SV tare as vrea sa vad asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Vand carena fata Suzuki SV 650 S, an fabricatie 2001, compusa din: far, bord, suport far/bord, oglinzi, semnalizatoare, plastice, geam si semighidoane. Pret 300 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 cat ceri pe oglinzi? is urate, dar macar as vedea mai mult decat in cele "racing" ale mele si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Vand carena fata Suzuki SV 650 S, an fabricatie 2001, compusa din: far, bord, suport far/bord, oglinzi, semnalizatoare, plastice, geam si semighidoane. Pret 300 euro. M-am chinuit un an si jumatate sa gasesc ce vinzi tu acum la gramada si ieftin. Shit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 300 euro e prea mult pentru asa ceva. nu de mult mi-am dezansamblat sv-ul (acelasi model), MOTORUL a fost 400 euro. asta ca sa iti dai seama ca 2 lampi si ceva plastic la mana a 2-a nu au cum sa coste atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 300 euro e prea mult pentru asa ceva. nu de mult mi-am dezansamblat sv-ul (acelasi model), MOTORUL a fost 400 euro. asta ca sa iti dai seama ca 2 lampi si ceva plastic la mana a 2-a nu au cum sa coste atata. OK! Ai dreptate, dar in situatia in care ai nevoie de piese si nici nu gasesti (revin: am cautat un an jumate) dai si 300. S-a umplut tara de SV-uri dar piese ciuciu, du-te la reprezentante sa vezi cum iti rup gura cu preturi. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Salut. Unde gasesc si eu o carena frontala de sv dupa 2003??? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Am de vanzare pt SV 1000 S:set de tobe originale nezgariate,insa un pic murdare,stop un pic ciobit,codita un pic crapata.Daca sunteti interesati faceti o oferta de pret la victor8502@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Da nenica, criza e de vina. Luam motoare mai ieftine, dar la care piesele in original costa o gramada. Mie nu mi se pare mult 300, avand in vedere ca numai ce ma interesa pe mine, oglinda OEM costa 36e. Plastice gasesti si pe ebay, dar intr-o stare deplorabila and so on. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Salut. Unde gasesc si eu o carena frontala de sv dupa 2003??? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Salutare iubitorilor de SV Iportatorul SUZUKI , SC Premier Moto SRL din Tg-Mures are acum oferte promotionale la motoarele din stoc. Avem doua SV 650 A , unul gri si unul negru , din 2008, 0 km. Pretul : 4.676 euro fara TVA (5.565 euro TVA inclus) Garantie 2 ani,fara limita de km. Transportul il asiguram noi, la domiciliul cumparatorului. Cine e interesat,sa ma contacteze. e-mail : csuteu@paneuro.ro mobil : 0746.188.427 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 carena pt modelul 2003 are un baiat de pe langa craiova,m-am intl mai demult cu el dar din pacate nu i-am retinut nr de tel.el are un sv model 99-02 albastru...vezi poate dai de el la sectiunea "craiova"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Salutari SV-isti! De astazi ma simt onorat si entuziasmat ca fac parte din grupul vostru, mai pe scurt bucurie mare ca am si yo SV650S,prima mea motocicleta dupa juma` de an de asteptari! Abia astept sa o inmatriculez (adusa din Italia) si sa o pun la treaba ! Bafta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate