p3rf3c7 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 mercy mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 dap,stiu asta.....am incercat sa intreb pe cate cineva daca stie unde pot face aici in bucuresti sudura in aluminiu,dar nu am reusit sa aflu.Poate ma indruma cineva catre o persoana care ma poate ajuta cu asa ceva si m-ar interesa si daca rezista cat de cat acea sudura. Pe Cal. Grivitei nr. 202B (daca nu ma insel asta e adresa exacta), aproape de intersectia cu Caraiman.. E un atelier de reparatii radiatoare auto si fac sudura in argon si tot tacamul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Deci eu am sub motor plug de arat pamantu (bug spoiler) deaia am intrebat daca sta pe galerie...nu m-am uitat exact pe unde merge evacuarea asa ca domnu pogor nu va agitati asa tare O intrebare mai am in legatura cu suportul acela si anume, prin ce metoda se urca motorul pe el ca sa stea roata in aer??? la ce vrei tu.......daca nu iti faci rost de stand, atunci uite aici un model: http://www.sv650.org/gallery/pic32/jh%20Fr...0dimensions.jpg mai sunt si alte poze pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Multzam fain de link . Am gasit acolo si alte modele de stund-uri, ramane sa vad ce material o sa am si sa ma decid la model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3rf3c7 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Pe Cal. Grivitei nr. 202B (daca nu ma insel asta e adresa exacta), aproape de intersectia cu Caraiman.. E un atelier de reparatii radiatoare auto si fac sudura in argon si tot tacamul! ok,mercy mult de tot baieti,am sa merg la unul din cele indicate de voi sa vad daca ma pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) O oglinda are cineva de vanzare??(pe partea stanga). model 2003-2008. Sau dak s la fel si la modelul anterior... poate fac si eu o afacere. Mda... m am uitat si de la modelul vechi nu se potriveste! Editat Februarie 1, 2009 de Stefan_Sv650sf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 vreau si eu !? ) tot de stanga, daca n-o schimb o sa ma vedeti la stiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 O oglinda are cineva de vanzare??(pe partea stanga). model 2003-2008. Sau dak s la fel si la modelul anterior... poate fac si eu o afacere. Mda... m am uitat si de la modelul vechi nu se potriveste! vezi ca se mai potriveste de la gs 500 f si de la gsxr 600 ( cel din 2002 sigur ) bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Nu aveti careva o maneta de ambreaj in plus si un schimbator de viteze ??? Contra cost binenteles, prioritar este maneta de ambreaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 vreau si eu !? ) tot de stanga, daca n-o schimb o sa ma vedeti la stiri vreau si eu... si stanga si dreapta ) Nu aveti careva o maneta de ambreaj in plus si un schimbator de viteze ??? Contra cost binenteles, prioritar este maneta de ambreaj comanda de pe ebay... gasesti f multe, sub 100 lei un set ((ambreiaj + frana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 comanda de pe ebay... gasesti f multe, sub 100 lei un set ((ambreiaj + frana) Am auzit ca se dezmembreaza un SV la Carei...o da vb maine cu tipul sa vad daca mai are ce imi trebuie si la ce preturi. Daca nu o sa comand de pe ebay.de, sau daca nu de pe louis.de. Chiar am nevoie si de maneta de frana (ie rupt capatul), parca ai fi stiut tu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am auzit ca se dezmembreaza un SV la Carei...o da vb maine cu tipul sa vad daca mai are ce imi trebuie si la ce preturi. Daca nu o sa comand de pe ebay.de, sau daca nu de pe louis.de. Chiar am nevoie si de maneta de frana (ie rupt capatul), parca ai fi stiut tu ceva Si eu am un SV650 (99-02) la dezmembrat.. Daca este cineva interesat imi poate da un PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si eu am un SV650 (99-02) la dezmembrat.. Daca este cineva interesat imi poate da un PM! Salut, Nu-mi este clar ce model de SV este, asha ca te intreb: ai cumva un jug superior de naked? Daca da, cat vrei pe el? BAfta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am auzit ca se dezmembreaza un SV la Carei...o da vb maine cu tipul sa vad daca mai are ce imi trebuie si la ce preturi. Daca nu o sa comand de pe ebay.de, sau daca nu de pe louis.de. Chiar am nevoie si de maneta de frana (ie rupt capatul), parca ai fi stiut tu ceva Atentie mare cu individul de la Carei (daca este cine cred eu), are tendinta sa va minta in legatura cu piesele si le vinde scump. Cumpar suport scarita stanga pentru SV 650s 99-02. Va salut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Atentie mare cu individul de la Carei (daca este cine cred eu), are tendinta sa va minta in legatura cu piesele si le vinde scump. Cumpar suport scarita stanga pentru SV 650s 99-02. Va salut!!! Am vorbit cu tipul, a zic ca are maneta de ambreaj la 40 RON de pe motocicleta si la 47 RON noua. Acuma nu stiu daca e scump sau nu...am gasit si pe ebay pe la 6-7 euro, dar nu stiu cat costa transportul. De asta vb?: http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...f4i+-40092.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Gasesti pe louis maneta la 4 euro,mi-am luat eu. http://www.louis.de/_206b1ebedf1b11fbf4165...tnr_gr=10019890 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si de la care din acele modele se potriveste la SV?? La fel si la manete de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am vorbit cu tipul, a zic ca are maneta de ambreaj la 40 RON de pe motocicleta si la 47 RON noua. Acuma nu stiu daca e scump sau nu...am gasit si pe ebay pe la 6-7 euro, dar nu stiu cat costa transportul.De asta vb?: http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...f4i+-40092.html Exact. Mie mi-a cerut foarte multi bani pe ceva componente despre care mi-a povestit ca sunt in stare buna, cand le-am primit am descoperit ca erau o gramada de fiare si strambe si ruginite si zgariate. Poate si eu am gresit pentru ca din garba nu am cerut o fotografie macar. Nu as vrea sa-i fac antireclama pentru ca omu' mi-a raspuns la telefon si a fost prompt, dar m-a mintit. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si de la care din acele modele se potriveste la SV?? La fel si la manete de frana? Si la frana si la ambreiaj se potrivesc de la RF600, la fel si la schimbator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 vezi ca se mai potriveste de la gs 500 f si de la gsxr 600 ( cel din 2002 sigur ) bafta! am eu oglinda de gs500f dreapta si stanga una din ele e zgriata un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 am eu oglinda de gs500f dreapta si stanga una din ele e zgriata un pic. cat e halatu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 cat e halatu?? ambele 120ron[negociabil].daca vrei sa le vezi iti las un id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 multumesc!! eram doar curioasa cu cat le dai...eu mi-am luat niste nasoale si am dat mai mult pe ele .. e bine de stiut ca ai..in caz de nevoie stim la cine apelam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) ambele 120ron[negociabil].daca vrei sa le vezi iti las un id cand vroiam sa vand carena, printre cei de pe forum mi-au sarit cativa in cap ca ar fi scumpa. .......oglinzile le-am dat muuuuult mai ieftin..... apropos, mai am de dat doar semighidoanele si bordul ( 19700 km inregistrati) .......suzuki 650 S / 2001. mai am un pic si voi pune si eu poze Editat Februarie 3, 2009 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Salutare, Faceti-mi si mie o recomandare. Vreau sa-mi pun niste crashpad-uri la SV650[k8] S. Acum, eu imi inchipui ca ar trebui sa am la roata din fata, roata din spate, ghidon si motor. Gresesc? Si doi, aveti vreo recomandare de marca, furnizor, preturi, calitate? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate