Sari la conținut

Bucuresti - Bucuresti


BlackDirt
 Share

Postări Recomandate

@Axor & Preacuviosul:

V-am inteles punctul de vedere inca din primele posturi aici. De ce va place voua sa va repetati? Lasati omul sa faca ce vrea. Nu vad de ce tot insistati, ca doar n-o sa plece pe banii vostri. Ati intrat pe topicul acesta, l-ati citit, v-ati dat cu parerea. Eu cred ca e suficient. Din punctul meu de vedere (si nu cred ca sunt singurul), cadeti in penibil.

 

 

@BlackDirt:

Succes! Indiferent unde alegi sa pleci.

Eu nu inteleg de ce se ia toata lumea de mine. Sincer, intrucat nu cred o iota, nu in reusita, macar in trecutul de baicoi, topicul asta imi pare unul de amuzament. Din punctul asta de vedere, chiar e super fun. Tu chiar ai crezut ca ma duc la polul sud cu omu ala? nu omule, glumeam. Nu plec asha cu oricine in calatorie. Si-mi mai ia si jumate din cununa cu lauri. (uite asta am invatat de la @BlackDirt, cum zice el ca vrea sa faca singur, asha vreau si eu).

Chiar nu am nimik cu omu si-i doresc sa-si indeplineasca ceea ce si-a propus. Imi aduc aminte ca asha i-am urat si unui amic acum vreo 10 ani cand spunea ca are o pisica ff rea care bate cainii, cand mi-a zis ca pot sa dau drumu cainelui meu lejer ca nu-i nici o problema. La el nu a tinut urarea dar poate a doua oara nu mai sunt asha de ghinionist.

Chiar am spus ca se poate baza lejer pe niste plinuri de benzina si de la mine. Ce suport vrei mai mare? L-as lua pasager in tura asta, dar vrea sa o faca singur.

Sfaturi nu am ce sa-i dau. Tehnic nu ma pricep si de condus moto abia ma tarasc pe mine pe unde pot si io. De unde sa stiu eu cum se conduce cb500? are tot asha, doua roti, ambreiajul in stanga si frana in dreapta ca a mea? Sincer, tinand cont de ce povestea el din expertienta proprie cred ca cel mai bun sfat ar fi sa-si puna doua rotite ajutatoare in spate. Pe regula de 3 simpla, daca in 5000 km a cazut de doua ori, in 30k km cat cred ca are tura asta o sa cada de 12 ori. Nu mi se pare dramatic. Am vazut ca pe forum e la mai mare cinste de cate ori ai cazut si nu te-ai lasat doborat decat daca ai mers fara sa cazi. Cazatura e ca sarea-n bucate la romani. Arata ca esti cul, tru..mergi la limita, dai ce-i mai bun in tine.

 

Inchei si eu cu aceeasi urare ca si a ta: succes BlackDirt indiferent unde alegi sa pleci.(numai pleaca odata fratie, ca nici pe lumea cealalta daca o sa plec nu o sa ma frec atat)

 

sa fiti iubiti :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 852
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Domnilor,

 

Nu este cazul sa fiti nici refractari, dar nici sfiosi !

Da' nici sa-mi deturnati sau intelegeti gresit punctul de vedere:

 

Eu sunt pentru !

 

Si pentru o mai buna desfasurare a povestii, propun:

 

Celor din Bucuresti, cratima, Bucuresti,

ba chiar tutulor cetatenilor motociclisti romani;

 

intr-un cadru festiv merita sa avem si noi o intalnire de gradul unu cu preopinentul

inainte sa dispara ca minunea in ceatza

sa cunoastem, sa atingem, sa ne daruim partizanatul, da' ce zic eu... vasalitatea !

Numai asa vom marturisi in cine ne punem aspiratiile, sperantele si rabdarile,

Faca-se Voia Ta !

 

La o iarba-verde, ploaie de vara, sau terasa de cartier, n'are a face...

suntem d'ai nostri, apropitari (de motoare), care'va'zica !...

 

Cadra ce esti, Icoana Scumpa, Coboara in mijlocul nostru !

 

Macar noi sa Te vedem la fatza...

 

Si dupa aia, du-te... unde vrei, unde-i vedea cu OOOchii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai indoiesc sincer ca pleci asa ca despre finalizare nici nu are rost sa pomenesc.Daca totusi o tulesti si ajungi in Londra trimite-mi pe mail o poza cu tine pe motor in fata palatului Buckingham si iti pun in cont 50 lire.

Nu inteleg totusi dc ai postat asemenea plan aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai indoiesc sincer ca pleci asa ca despre finalizare nici nu are rost sa pomenesc.

Daca totusi o tulesti si ajungi in Londra trimite-mi pe mail o poza cu tine pe motor

in fata palatului Buckingham si iti pun in cont 50 lire.

 

Da' o poza in photoshop cu melcu' mormolocu' si Big-Benu' la 30 de arginti, merge ?!

 

Si... apropo de "fotografii"...

 

Directorilor,

il cunoaste cineva, macar din poze pe acest temerar,

membru al clubului oxiacetilenic acidacetilsalicilic acid dezoxiribonucleic ?!

 

Ca daca nu reusim sa-l vedem "in viu" pana... se "topeste"

macar cu o poza in album sa ne alegem si noi de la dumnealui !

 

Multumesc.

 

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu ma astept sa primesc respectiva poza dar in cazul in care chiar ajunge consider ca merita un fel de recompensa.Stai linistit,inainte sa trimit banii ma asigur ca e reala poza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu ma astept sa primesc respectiva poza dar in cazul in care chiar ajunge consider ca merita un fel de recompensa.Stai linistit,inainte sa trimit banii ma asigur ca e reala poza.

se deschide un precedent periculos, parereaa mea. Daca garanteaza 10 ca tine cate 50 de lire ptr londra, in 3 zile cel mult destui ar putea fi la poarta reginei. Ca sa nu mai vb de cei care chiar merg mult cu adevarat si nu le-ar lua decat maxim doua zile, sa pozeze acolo si sa se duca apoi la paris, daca se descurca mai bine in franceza :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este o enigma pt multi de ce temerile unora sunt spunse aici...prematur dupa parerea mea de a avea o idee despre ce se va intampla,numai daca detine cineva adevarul absolut :D ceea ce ma indoiesc.

Nu e nimic constructiv de "a-l cali" prin replici pline de "duh" si cuvinte inovatoare atunci cand se discuta despre ceva ce NIMENI dintre noi nu a facut si doar viseaza mai mult sau mai putin.

Si uite asa,cu tot timpul liber al unora,nu inteleg de ce "poporul" se ia de ei,cu toate ca incearca sa "culturalizeze" pe vizat prin ceva ce s-ar traduce ca o latura de masochism...din cele citite pana aici,BlackDirt e departe de a tinde spre astfel de tehnici si de a fi dispus sa si invete ceva din multele voastre incercari nereusite.

Ma opresc si las pe altii sa isi consume timpul si energia dand cu parerea total aiurea despre caracterul si posibilitatile unora.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

Problema de baza, ramane:

 

Motricianul de tastatura exista ? Il cunoaste cineva ?

 

Cand binevoieste sa intalneasca cu simpatizantii ?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Problema de baza, ramane:

 

Motricianul de tastatura exista ? Il cunoaste cineva ?

 

Cand binevoieste sa intalneasca cu simpatizantii ?!

 

de acord

sa inchirieze sala palatului sa ne faca o prezentare a lui si a planului

si sa vanda locul la masa de bal cu 1000 euro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit topicul pe perioada cat am fost suspendat...

 

Recunosc ca m-a emotionat nitel si incepusem sa uit de misto-urile ieftine si de reputatia de bagator de seama pe care si tu si eu ne-am facut-o pe acest forum.

 

E cam greu, pentru mine si pentru tine sau multi altii, care dupa un maraton de misto-uri, incep sa creada ca vor putea fi vreodata luati in serios doar pentru ca au scris mai mult decat o propozitie cum scriau ei de obicei, incercand astfel se sensibilizeze publicul si sa-l faca sa viseze alaturi de protagonist.

 

Pe masura ce am tot citit, s-a imputit treaba.

Au aparut probleme, discutii si scene pe care le vad intr-un reality show contemporan. ( Oare ce ulei sa pun? Oare pot scoate o viza? Uite ce greu e ceea ce fac. Uite ce poate merge prost. Voi realizati ca pot sa mor si mie nu-mi pasa ca plec orice ar fi? Las familie in urma si nu ii las chiar intr-o situatie buna .)

 

Iar acum s-a ajuns la "asta". Lumea isi pierde increderea, isi ia plinurile de benzina virtuale inapoi si apar indoieli. Tu esti din ce in ce mai activ pe alte topicuri si nu dai nimanui impresia ca faci ceva pentru a iti indeplini visul.

 

Foarte multe sfaturi bune aici, ar trebui sa tii cont de ele.

Mai ales pe cel cu "lasa forumul". In momentul in care ne arati cu degetul obstacolele tale pe acest topic si in paralel mai vezi si de un topic de accidente sau unul de la motociclisti in timpul liber(postand ca un user oarecare ce mai omoara niste timp liber), ajunge increderea oricui in tine la valori din ce in ce mai mici.

 

Mai pe scurt, nu ne arati ca inseamna atat de mult pentru tine, visul tau. Ai cu totul alte activitati.

 

Mai departe, tu stii.

Numai bine.

Editat de JCDenton
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt activ pe alte topicuri pentru ca inca nu am strans suficiente "lucruri mari" care sa fie spuse aici, iar aici nu doresc sa dau replica "celor care ma calesc". Nu prea inteleg chestia cu "alte topicuri": ar trebui sa ma autosuspend de pe forum doar pentru ca planuiesc sa plec in jurul lumii? Eu zic ca nu.

 

Pregatirile continua, ieri i-am drenat melcului tot sangele si i l-am inlocuit cu unul nou, mai putin negru. Multumesc pentru sfaturi, dar citind topicul "Totul despre ulei", al lui yo4gfx (e pe un forum concurent, adica aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=19164 ) m-am decis la un Motul 5100 10W40, pe care l-am schimbat, cu tot cu filtru, la Motoruote (Minervei 67), pe care-i recomand cu caldura. Il simt, efectiv, ca alt motor, calutul meu melcesc a mancat jar!

 

Azi am mai fost sa iau si un cort nou (am unul, dar e cam de hipermarket, nu am incredere in el). M-am decis la modelul Hannah Compact 2, pentru ca-i usor (2250g), ca rezista la 10000 mm de apa pe podea si la 4000 mm de apa pe foaia cortului, ca are bete de duraluminiu si pentru ca... e verde. O fi si asta o chestie utila, prin cele coclauri. Link util, pentru cine doreste sa afle ce-i cu corturile si cum se cumpara: http://www.vreaucort.ro (explica in detaliu criteriile de decizie la cumparare).

 

Acum plec la Darian, sa-mi refac saua, s-o fac moale, sa rezist mai mult in sa. Oricum trebuie s-o fac, vinilinul e crapat si ia apa cand ploua. Sper sa fie gata vineri.

 

Am mai trimis niste mailuri la Vladivostok, I popped the big question at work. Astept raspunsurile.

 

Intre timp, mai "vand din casa" tot ce mi s-a parut foarte util la un moment dat si nu mi se mai pare deloc acum. Nu-s cine stie ce banuti, dar macar acopera partial pregatirile astea ale motorului.

 

Am fost si la dentist, sa-mi rezolv eventualele probleme inainte sa fiu la cel putin 1.000 km de un macelar cu patent.

 

In rest, telefoane, mailuri si o mare, mare durere de cap.

 

Imi pare rau ca s-a imputit treaba, insa nu dinspre mine s-au auzit parturile :D

 

S-auzim de mine!

Editat de BlackDirt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D

 

...or face to face !

 

On Topic:

Dariane, tata... Daca-l "prinzi" la embellished de sei,

fa-i te rog o poza pentru eternitate...

 

Sa-l vedem si noi pe acest phileas frog al melcilor...

 

Multumecs !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt activ pe alte topicuri pentru ca inca nu am strans suficiente "lucruri mari" care sa fie spuse aici, iar aici nu doresc sa dau replica "celor care ma calesc". Nu prea inteleg chestia cu "alte topicuri": ar trebui sa ma autosuspend de pe forum doar pentru ca planuiesc sa plec in jurul lumii? Eu zic ca nu.

 

Pregatirile continua, ieri i-am drenat melcului tot sangele si i l-am inlocuit cu unul nou, mai putin negru. Multumesc pentru sfaturi, dar citind topicul "Totul despre ulei", al lui yo4gfx (e pe un forum concurent, adica aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=19164 ) m-am decis la un Motul 5100 10W40, pe care l-am schimbat, cu tot cu filtru, la Motoruote (Minervei 67), pe care-i recomand cu caldura. Il simt, efectiv, ca alt motor, calutul meu melcesc a mancat jar!

 

Azi am mai fost sa iau si un cort nou (am unul, dar e cam de hipermarket, nu am incredere in el). M-am decis la modelul Hannah Compact 2, pentru ca-i usor (2250g), ca rezista la 10000 mm de apa pe podea si la 4000 mm de apa pe foaia cortului, ca are bete de duraluminiu si pentru ca... e verde. O fi si asta o chestie utila, prin cele coclauri. Link util, pentru cine doreste sa afle ce-i cu corturile si cum se cumpara: http://www.vreaucort.ro (explica in detaliu criteriile de decizie la cumparare).

 

Acum plec la Darian, sa-mi refac saua, s-o fac moale, sa rezist mai mult in sa. Oricum trebuie s-o fac, vinilinul e crapat si ia apa cand ploua. Sper sa fie gata vineri.

 

Am mai trimis niste mailuri la Vladivostok, I popped the big question at work. Astept raspunsurile.

 

Intre timp, mai "vand din casa" tot ce mi s-a parut foarte util la un moment dat si nu mi se mai pare deloc acum. Nu-s cine stie ce banuti, dar macar acopera partial pregatirile astea ale motorului.

 

Am fost si la dentist, sa-mi rezolv eventualele probleme inainte sa fiu la cel putin 1.000 km de un macelar cu patent.

 

In rest, telefoane, mailuri si o mare, mare durere de cap.

 

Imi pare rau ca s-a imputit treaba, insa nu dinspre mine s-au auzit parturile :lol:

 

S-auzim de mine!

"Lucruri mari" :D . Bikere undercover pana acum nu ai vb decat de un melc intr-o stare in care nu ti l-ar fi furat nimeni daca-l lasai o luna in ferentari in spatele blocurilor, despre dilemele tale existentiale legate de schimbul de ulei (daca sa-l faci, daca nu, daca schimbi si filtrul, ce ulei sa-i pui etc - aici te inteleg, ca e prima data ptr tine, e normal sa ai emotii la un schimb de ulei), despre cate perechi de lenjerie sa-ti iei la tine si cum programezi in functie de orase spalatul lor, despre montat dslr pe ghidon sau pe casca, despre cauciucuri si saua oricum crapata.

In topicul de mai sus ne spui cum a innebunit melcu dupa schimb, despre un cort minune care se poate monta eventual in sufragerie si te poate ajuta daca stai la ultimul etaj si nu e izolatia blocului bine facuta si in general numai lucruri din astea mari. Daca-ti iei un sac de dormit profi poti sa te debransezi de la caldura - e o idee doar. Astept cu interes sa ne anunti victorios ca ai reusit sa faci pipi din picioare ca barbatii.

In schimb ai trecut lejer peste asigurarea despre care ti-a vb @gaxel parca (intre noi fie vb, era geniala prin conditii si merita studiata problema si daca te duci pana la greci, cel putin ptr tine care nu esti in varful de forma cu echilibrul).

Ne-ai vb de doua ambasade la care ai stat de vb "cu cineva care avea un dinte de aur, la poarta", care ti-a facut traseul si ti-a estimat durata traversarii ca sa ai si tu o idee, la una si ne-ai povestit cum Cruella s-a pus in calea visului tau la a doua.

 

E jumatatea lui iunie. Ce zici ne miscam si noi mai cu talent? Cateodata simt ca ma obosesc degeaba sa te ambitionez aici pe forum. Hai, arata-ne ca poti. Fa miscarea wushu a degetului (vezi kung fu panda ptr initiere) si ocoleste lumea asta mica. Demostreaza-ne ca pamantul e rotund.

Bafta. Sunt cu ochii pe topic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte interesant ce vrei sa faci tu, dar mi se pare un plan prea mare pentru nivelul tau de experienta.

Se poate face turul lumii de doua ori cu CB500 din '95, dar intrebarea este: il poti face TU? Lasand la o parte kilometrii facuti pe zi, cu aia te obisnuiesti, de bine de rau. Ci nivelul de experienta ca motociclist. Adica sa iei viraje, sa franezi, sa mergi pe drumuri cu aderenta precara. Ca drumul in jurul lumii nu-i drept, bine asfaltat si plin de soferi atenti si bine intentionati.

Eu cred ca e bine sa fii pregatit ca lumea la nivel macro. Adica motocicleta OK dpdpv tehnic, abilitati si scule sa repari cate ceva, chestiile importante - bani, vize, acte si sa-i dai drumul. Daca o gandesti prea mult si bibilesti fiecare detaliu complici prea mult lucrurile. Uleiul, spre exemplu, nu conteaza aproape deloc. Pentru motoreta ta mergea orice semisintetic de marca OK (Castrol, Motorex, Motul etc). Ce DSLR sa-ti iei... cam la fel. Cel mai mult te-as sfatui ca inainte sa pleci la orice drum foarte lung sa te antrenezi la controlul motocicletei. Sa stii s-o stapanesti relaxat in orice situatie. Ti s-o fi parand tie ca mergi linistit si incet si cu grija, dar asta e socoteala de acasa. Care, de obicei, nu se potriveste cu cea din targ.

Bafta!

Editat de kriminal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omul e putin nevricos, intr-adevar, dar voi sunteti mai rau ca babele.., maicaaa, oamenii e rai.., lumea este rea., oamenii nu mor de drum lung ci de grija altuia, zau asa! :D Sustin, Broscuta, in continuare! :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragilor,

 

Problema sta in felul urmator:

 

Apare un personaj, Orlando, amator de povestiri lungi si promenade scurte

care vrea sa-si depaseasca conditia, are brusc revelatia unui globetrotters,

initiaza un periplu si vrea sa faca si sa dreaga...

Firesc, o multime de crestini motorizati reactioneaza ca buni samariteni.

 

Dar, sunt si multi useri ai acestui site/forum care nu adopta politica strutzului

din simplul motiv ca nu vor sa stea cu capul in nisip si cu poponeatza expusa.

In mod cert, sunt si din cei carora situatia “le place”...

dar nu despre ei se face vorbire acum.

 

Pornind de la premisa corectitudinii, cred ca dupa atata amar de timp dedicat si de pagini tastate

a venit vremea sa il intalnimm si noi pe amfitrionul nostru, sau macar sa avem aici spre delectare

cateva poze cu el si indeosebi cu pregatirile lui Helix pomatia fabulosa, vulgar zis Melcu’.

 

Profilul personajului este urmatorul, citez:

 

Orlando Alexandrescu, 29 de ani, 1.67 m inaltime si 72 de kilograme.

Are burta si un an de cand are motorul, o Honda CB 500 cmc din 1995.

Inca mai are lamaia montata sub numar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce o sa iasa in final nu stiu insa mie imi place topicul. Rasturnari de situatie, umor, ironie, multe informatii utile legate de globetrotter-ing si mai ales suspans.

Legat insa de toata batalia asta intre sustinatori si neincrezatori, mi-am adus aminte de un proverb arab pe care l-am citit recent intr-o carte:

"Pentru a-ti realiza visele, trebuie mai intai sa te trezesti."

 

Hai cu topicu' inainte, o scoatem noi la capat cumva. :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

damn ,ce sa zic ,cojones cu tona .

Asteptam ,putini sunt realisti in acest topic,ceea ce vrei tu sa faci ,la experienta ta de motociclist ,e cam mult,sau asa mi se pare mie ,desi cica cine nu viseaza ,nu traieste .

Deci SUCCESE multe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia uitati ce am gasit:

Dupa 10 ani de bicicleta prin Bucuresti mi-am intarit cwaiele si cwrul (si mi-am distrus plamanii). Intrucat vreau sa merg departe intr-un timp scurt si cu efort minim, iar vehiculele pe 4 roti nu-mi plac (ma intimideaza, oarecum...), am decis sa-mi fac si o extensie la pwla si mi-am luat motocicleta. E linistita, docila si calma si ma duce unde merg (vorbesc aici despre motocicleta).

 

Daca vreau sa merg repede, merg si repede. Imi place cum vibreaza sub mine, am asigurat loc de parcare oriunde etc.

 

Alte schimbari in viata mea n-au fost, in afara de bataia la cap din partea oricui si a oricaruia: "mergi, maica/taica/frate, incet, ca e periculos".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

re: india

era o fata pe aici, parasutista (de-adevaratelea) care a fost intr-un tur cu ghid in india pe soseaua aia la 4000 m altitudine. mi se pare cea mai simpla varianta. daca e o zona pe care as vrea sa o vad dar fara sa-mi rup oasele aceea e tibetul. venind din china am zburat peste tibet ore in sir, nu va imaginati cat e de sinistru, nici o vegetatie, nimic. numai niste munti ....

 

off topic

topicul de india

/index.php?...00963&st=40

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...