george05 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 CRACIUN FERICIT SI SARBATORI FRUMOASE TUTUROR VIESPARILOR SI CELOR DRAGI!sa va aduca mosul gume noi,kituri de lant,si tot ce mai aveti nevoie:D.....multa sanatate si toate cele bune voua si motoretelor voastre puse bine la iernat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Eu vreau sa imi aduca Mos Cracila un Hornet bun!Daca sunt cuminte poate o sa imi aduca....nu? Eu mai cred in Mos Craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 yahaaaa.....inca unu care crede in mos craciun:D.....ca sa primesti hornet trebuie sa fi fost cel mai BAIAT CUMINTE tot anul,si nu numai:D....sa dea domnu' sa vina un hornet,si de el luat cu bani de la banca:)) Eu vreau sa imi aduca Mos Cracila un Hornet bun!Daca sunt cuminte poate o sa imi aduca....nu? Eu mai cred in Mos Craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Pe spate trebuie sa ii iau in primavara chestia e k eu merg foarte mult pe creasta k stau linga E 85 si nu prea am curbe si ma gandesc sa nu se duca prea repede si sa ramana umerii k noi? Incearca un 2CT (vorbesc din ce mi-au zis amicii acum) - cica ar fi mai "dur" pe coama si mai "moale" pe margini...Eu inca nu am fost "incaltat" cu din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Si eu am intrebat la un moment dat ce anvelope sa achizitionez. Am pe mobra Pirelli diablo corsa 3, m-am dat cu mobra unui prieten (ce-i drept vitezana) care avea Michelin Pilot Power 2CT, m-am dat cu mobra incaltata cu Pilot Sport (cbr-ul lui frate-miu) plus alte mobre, dar singurele gume care m-au fascinat au fost Pirelli Diablo corsa 3. Ei bine, pe fata sunt turnate din doua materiale......mai dur pe coama si moale pe margini, iar anvelopele pentru spate sunt din 3 componente....dur pe coama, urmata da o zona mai moale si pe margini (extremitati) din cauciuc foarte moale. Mie mi-au placut cel mai mult....acopera si trafic urban, poti sa te dai si pe curbe fara probleme, dar profilul iti ofera siguranta si in cazul in care te prinde ploaia pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) partea cu vinul fiert suna bine....poate reusesc si eu cumva sa dau o fuga pe la voi,pe la bucale,la un pahar de vorba cu cativa dintre cei de acolo...dupa sarbatori:D Pentru cineva care tipa sus si tare ca isi da foc la motor pentru ca a picat examenul moto, vorbesti cam mult. In rest, dragii mei hornetisti va urez Craciun Fericit si poate inchinam si noi o cana cu vin dupa sarbatori la depanari de amintiri. (in asteptarea primaverii) Editat Decembrie 23, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 partea cu vinul fiert suna bine....poate reusesc si eu cumva sa dau o fuga pe la voi,pe la bucale,la un pahar de vorba cu cativa dintre cei de acolo...dupa sarbatori:D uf ...abia astept sa te prind prin bucale sa ne bem si noi ca oamenii si sa ne vorbim ca avem multe de spus adica ...sa... P.S. iti asigur si cazare daca e cazul , nu de alta , da... sa ai putin de mers taras sau in 4 labe pana in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Sarbatori fericite si multa sanatate hornetistilor! Multe cadouri de la "babac" sa primiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Craciun Fericit tuturor hornetistilor si familiilor lor, sanatate ca e mai buna decat toate, si mii de km fara incidente si sa va aduca mosu accesorii noi iar la anu sa dea Domnu sa fie mai putini prosti pe sosele, stiu am fost rau, si sa ne vedem sanatosi si voiosi la George Ps. o mica dilema, oare Mos Craciun tanjeste dupa un hornet de se balbaie atata ??? HO HO HOOOOOO....rnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Craciun Fericit tuturor hornetistilor si familiilor lor, sanatate ca e mai buna decat toate, si mii de km fara incidente si sa va aduca mosu accesorii noi iar la anu sa dea Domnu sa fie mai putini prosti pe sosele, stiu am fost rau, si sa ne vedem sanatosi si voiosi la George Ps. o mica dilema, oare Mos Craciun tanjeste dupa un hornet de se balbaie atata ??? HO HO HOOOOOO....rnet alo ! domnu ! mi-ai furat ideea cat de cat ...eu am la status : ho...ho...ho.....honda CRACIUN FERICIT TUTUROR !!! SI SARBATORI CAT MAI FERICITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 alo ! domnu ! mi-ai furat ideea cat de cat ...eu am la status : ho...ho...ho.....honda CRACIUN FERICIT TUTUROR !!! SI SARBATORI CAT MAI FERICITE Pfffff ce sa fac, dau o bere 2-3-9, pt drepturile de autor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Sarbatori fericite tuturor hornetistilor , celor k famili si celor k mine (adika fara) k achiziti noi , km fara incidente in trafic sau la moto , tot binele din lume si un AN NOU K BUCURIE Sa ne vedem sanatosi la George vreau si eu anu asta sa semnez condika numai daka ma primiti k cauciucu ala pe spate Editat Decembrie 23, 2009 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 hohohooooo...rnet:))...deci asa imi place cand aud cum vorbitii,mai ales tu,de intalnirea de la baia mare...care incep sa fiu sigur ca va iesi foarte frumos,eu am inceput sa pun la punct detaliile....astept doar luna martie sa stabilim lista finala:D...abia astept;) Craciun Fericit tuturor hornetistilor si familiilor lor, sanatate ca e mai buna decat toate, si mii de km fara incidente si sa va aduca mosu accesorii noi iar la anu sa dea Domnu sa fie mai putini prosti pe sosele, stiu am fost rau, si sa ne vedem sanatosi si voiosi la George Ps. o mica dilema, oare Mos Craciun tanjeste dupa un hornet de se balbaie atata ??? HO HO HOOOOOO....rnet Mesaj completat asa sa te auda cel de sus,sa ne vedem sanatosi la baia mare:)......nu te primim decat daca iti pui ''guma'' TURBO pe viespe...sa fii pe sistem turbo:)).....nene,intre viespari nu conteaza ce guma,ce far,ce costum ai....prieteniie sunt pe primul loc,cel putin eu asta sper:) Sarbatori fericite tuturor hornetistilor , celor k famili si celor k mine (adika fara) k achiziti noi , km fara incidente in trafic sau la moto , tot binele din lume si un AN NOU K BUCURIE Sa ne vedem sanatosi la George vreau si eu anu asta sa semnez condika numai daka ma primiti k cauciucu ala pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Salt'are! E bine ca mai apar "discutii degeabah"... mai aflam si noi una alta, din pacate nimik interesant sau folositor! Referitor la cauciuce, zicea George ceva de conti sport atack(gen...) geniale. Cat despre Barbos, eu vreau: bujii, filtru aer, o toba mica, ghidon streetfight-er, oglinzi... si daca e darnic si cauciuce. Sarbatori fericite frati si surori hornetisti(-e). Sanatate si aderenta, bucurii si adrenalina... Va pupa tata(...lasati fetele in fatza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 sarbatori fericite la toata lumea si de ce nu un craciun pe horneta pt ca la arad sunt vreo 16 grade! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 hohohooooo...rnet:))...deci asa imi place cand aud cum vorbitii,mai ales tu,de intalnirea de la baia mare...care incep sa fiu sigur ca va iesi foarte frumos,eu am inceput sa pun la punct detaliile....astept doar luna martie sa stabilim lista finala:D...abia astept;) Mesaj completat asa sa te auda cel de sus,sa ne vedem sanatosi la baia mare:)......nu te primim decat daca iti pui ''guma'' TURBO pe viespe...sa fii pe sistem turbo:)).....nene,intre viespari nu conteaza ce guma,ce far,ce costum ai....prieteniie sunt pe primul loc,cel putin eu asta sper:) asa e ai dreptate conteaza prieteniile intre noi dar si intre viespii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) ...pfui ...9 grade afara si soare si eu nu pot sa scot blonda sa mai trag o tura scurta ; nu pot din 2 motive : 1. este dezmembrata jumate in garaj si jumate in sufragerie si 2.am un morman de zapada de vreo 3 metri in fata garajului si nu pot sa deschid usile decat daca dau la zapada vreo 2 zile pacat ca maine imi expira si asigurarea si azi era ultima ocazie sa o mai calaresc un pic . asta e ! in fine ! va mai urez inca o data CRACIUN FERICIT ! cu daruri multe de la mos si cei dragi si un AN NOU CAT SE POATE DE FERICIT ! sau pt consumatori Editat Decembrie 24, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Craciun Fericit! De fapt Sarbatori si viata fericita, alea, alea, ... stiti voi mai bine ce va doriti fiecare si sper sa vi se implineasca tuturor! P.S. Ho...ho... ho... HONDAAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 La multi ani si Craciun Fericit pt toti hornetistii si cei dragi voua (aici e inclus si "fieru").Sper sa va incapa sub brad lanturi ,placute,cauciucuri si altele .Daca nu incap le aduceti la mine si facem cumva ... Sa ne auzim cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Ho...ho... ho...[/b] HONDAAAAA! Ho Ho ho onda ornet asta i motoreta???? zise mosul venind calare pe YAMAHA FZ 6. sa fiti sanatosi si voinici, ca de restul aveti voi grija. Mesaj completat Uitati aici un posterior de Ornet Editat Decembrie 24, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 dar daca erau galbene....dungile alea .... si oricum nu prea rima daca mosu zicea ho...ho...ho...yamaha! asa ca mai bine HO ...HO...HO...HONDA !!! Mesaj completat ce rau sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Uitati aici un posterior de Ornet frumoasa foc, pt tine ho...ho...ho...fzzzonda (la ce amestec e in garaj cine stie ce iasa pana la primavara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 ...pfui ...9 grade afara si soare si eu nu pot sa scot blonda sa mai trag o tura scurta ; nu pot din 2 motive : 1. este dezmembrata jumate in garaj si jumate in sufragerie si 2.am un morman de zapada de vreo 3 metri in fata garajului si nu pot sa deschid usile decat daca dau la zapada vreo 2 zile pacat ca maine imi expira si asigurarea si azi era ultima ocazie sa o mai calaresc un pic . asta e ! in fine ! va mai urez inca o data CRACIUN FERICIT ! cu daruri multe de la mos si cei dragi si un AN NOU CAT SE POATE DE FERICIT ! sau pt consumatori eheee..la noi 13 grade au fost azi..cu nori si un pic de soare,dar cald .......bradul PT CONSMUATORI se poate face comanda pe ebay pt el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Ho Ho ho onda ornet asta i motoreta???? zise mosul venind calare pe YAMAHA FZ 6. sa fiti sanatosi si voinici, ca de restul aveti voi grija.Mesaj completat Uitati aici un posterior de Ornet Prevad ca treci la Hornet in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Nicio sansa....e fan Yamaha pana la moarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate