Ravenitza Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Sunt intrus aici ...eu am un bondar v-twin. Cat a costat aripa? Ai facut-o undeva sau ai comandat-o de pe un site? @Ravenitza-frumoasa decoratia din crengute de brad! De aceea am si scris "fani" si nu neaparat posesori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 aripa e comandata de pe ricambiweiss. 204 roni livrata la usa in 5 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 aripa e comandata de pe ricambiweiss. 204 roni livrata la usa in 5 zile. inseamna ca tre sa scad si eu pretul la cele pe care le fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 inseamna ca tre sa scad si eu pretul la cele pe care le fac pai ia gandeste'te la un pret de actualitate si poate facem afaceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 pai ia gandeste'te la un pret de actualitate si poate facem afaceri. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Vine concurenta george:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu76 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 de un timp tot incerc sa intru pe hondahornet.ro...si nimik. astept sugestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 este cineva din jurul sibiului care are la hornet bugspoiler ? am nevoie de el pt o perioada scurta maxim 2 zile.contra-cost binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Vine concurenta george:) si evident ca bat concurenta so....cine e interesat sa dea de veste si va primi pret mai bun de un timp tot incerc sa intru pe hondahornet.ro...si nimik. astept sugestie cosmin,adminul de pe hondahornet.ro zice ca e in lucru site-ul,ca a fost platita taxa.deci...asteptam sa vedem daca se va remedia problema sau vom continua aici Editat Decembrie 16, 2011 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Poate va intereseaza cate ceva. /index.php?/topic/672102-dezmembrez-honda-hornet-an-2004/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 si evident ca bat concurenta so....cine e interesat sa dea de veste si va primi pret mai bun cosmin,adminul de pe hondahornet.ro zice ca e in lucru site-ul,ca a fost platita taxa.deci...asteptam sa vedem daca se va remedia problema sau vom continua aici omu' ,m'ai uitat cu pozele alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 dragilor, rugaminte mare. cine are horneata din prima generatie cu sigla de mai jos pe rezervor, va rog sa imi dati si mie dimensiunea, care este, in centimetri (ce am notat eu in poza). multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 (editat) omu' ,m'ai uitat cu pozele alea.. :rusinica: ....ai PM,ca nu gasesc toate pozele in calc.sorryyyyy Editat Decembrie 20, 2011 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 dragilor, rugaminte mare. cine are horneata din prima generatie cu sigla de mai jos pe rezervor, va rog sa imi dati si mie dimensiunea, care este, in centimetri (ce am notat eu in poza). multumesc, Eu am modelul 98 iar sigla respectiva la mine este pusa pe codita. O sa-ti spun in cursul zilei de azi! dragilor, rugaminte mare. cine are horneata din prima generatie cu sigla de mai jos pe rezervor, va rog sa imi dati si mie dimensiunea, care este, in centimetri (ce am notat eu in poza). multumesc, 23 cu 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 sarumana. mie mi-a iesit de 22, deci nu e mare bai, doar ca nu am conturul negru la scris. dar o sa supravietuiesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 sarumana. mie mi-a iesit de 22, deci nu e mare bai, doar ca nu am conturul negru la scris. dar o sa supravietuiesc ) Pana la urma te-ai apucat de vopsit? Daca da, ce culoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 inca mai demontez ) o sa o fac tot albastra, m-am hotarat un pic si pe culoare, sa vedem ce o iesi acum. oricum, pana duc piesele la vopsit, ma pot schimba si la alte culori....................aaaaaaaaa ba nu. acu mi-am adus aminte ca am dat saua la Darian la facut si i-am zis sa o faca neagra cu borduri albastre. da, deci....albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 nu stiu nici eu exact doar dau piesele unui amic si se ocupa el mai departe (el nu e vopsitor, nu ar putea sa vopseasca nici o unghie cu trafaletul). are sa imi da niste banuti si ne-am inteles asa. avantajos pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Afacerist cobra:) si eu ma chinui sa cumpar 100g de vopsea de o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Afacerist cobra:) si eu ma chinui sa cumpar 100g de vopsea de o luna inca nu ai gasit codul de culoare man?vezi cauta si tu pe careva care are mobra portocalie si inca mai are codul de culoare.sau mai simplu...te duci la ceva dealer de vopsele ca lumea si vezi acolo ca nu se poate sa nu aiba ce ai tu nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 am gasit pe internet codul dar sunt neserios am tot zis ca ma duc pe aici prin buc sa caut sa cumpar si nu am mai ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 (editat) no ca esti cu capul. ai reprezentanta honda, care pe baza seriei de sasiu iti da codul de culoare cu care a iesit din fabrica. iti dau adresa omului de mail pe pm. PS - si nu-s afacerist, am imprumutat niste bani care se transforma in vopsit. dec tot am platit. doar ca se ocupa altcineva de carat, vorbit, etc. Editat Decembrie 21, 2011 de COObra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 (editat) PS - am imprumutat niste bani care se transforma in vopsit. ...doar ca se ocupa altcineva de carat, vorbit, etc.= mic afacerist @straic:deci...lenea e cucoana mare Editat Decembrie 21, 2011 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Salut, ceva preturi de bujii NGK normale sau iridiu? Voi de pe unde ati mai luat? Sau alte marci gen Denso? Nu e graba, inca ma mai tin astea doar caut ceva oferte daca sunt. Editat Decembrie 22, 2011 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Salutare! Am o rugaminte la voi:ma pune cineva la curent cum e cu modelele astea de hornet? Am la dezmembrat un hornet din 2004...acuma...ce am aflat de pe net e ca se fabrica din 98... Care sunt perioadele unde sunt identice?piesele sunt compatibile la toti anii?am tot vazut gen: motor Pc nu stiu cat...bla bla bla Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate