george05 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 salutare dar de cel de Hornet 900 de ziceti, am probat unul si ma cam intereseaza ? am probat,sa zic asa,eu unul de 900.ca initial am vrut sa iau.cuplu mare,raspunde mai jos la "gaz",merge frumos,lin,ca doar e injectie.dar sincer mi se pare mai interesant,mai distractiv si mai atragator de condus 600-le.are cateva kile in plus 900le care se simt in orash,e o idee mai mare per total.parerea mea ca nu prea isi merita diferenta de bani,dar daca dispui de ei go ahead.eu zic ca nu vei regreta. sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Nu am probat, dar pe net citeam ceva review si ziceau ca e un pic dezamagitor in comparatie cu 600-le. Cica nu s-au vandut prea bine si nu s-au fabricat foarte multe. Altii spun ca e o motocicleta f buna a toate, de la touring la track day si are toate calitatile unei Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sososs Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 dar ati citit pe undeva ca ar avea ceva probleme (ca nu este prea reusit modelul ) ??? iar ca exemplu de vanzare: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-167161.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudoses Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cine ma ajuta sa gasesc un stop care se potriveste pe hornet 600 model 2007 pe louis.de sau pe alt site. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Despre hornet 900 intreaba-l pe userul partizan (cauta in subcat Drobeta-Turnu- Severin) omu merge o gramada cu el si pe fel si fel de drumuri cu cortu'n spate. Si aduce moto, f serios omul. @ Stephon- ma stii ca eu nu stau sa polishez la hornetica, dar i-am facut rca, azi ii duc cado' guma spate. Eu momentan recuperez un picior dupa o partie la Azuga dar cred ca de saptamana viitoare reintru in bransa. Ai primit nr. nou? Venim cat de curand sa te calcam (auzi ala micu' )) A ta ce face? Pozeeeee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Pff exista topic si pt hornetu meu, nu stiam dabea acum am vazut..hai ca asta-i tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ce soclu are farul de la Hornet? H4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 H4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 baieti,eu imi comand bugspoiler ,cine mai vrea? 40+18 euro transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Parca mi-as lua si eu..dar n-am vazut acolo are si chestii de prindere? Totusi zilele astea nu stau prea grozav cu banii...trebuie sa-mi iau alte chestii pentru motor...sa-l pregatesc de iesire zilele astea. @Viespu cum e cu motorul? e gata de iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Luat cauciucul,jos roata, schimbat si echilibrat. Bine asta noroc cu baietii care lucreaza in beri. Multumesc Eu intre timp mi-am curatat lantul ca la carte, desi s-a dus dracu' manichiura. Pentru echilibrat roti recomand la Autozone. Dl Cornel, seful de service, care m-a servit si cu alte ocazii. Preturi bune si omul isi da interesul. Str. Ttiteica 85-87, Sect. 2, Bucuresti. (aproape de strandul Studentesc) (0724) 202 740 (031) 824-7685 Au program pana in 7 pm iar daca nu puteti sa dati jos roata singuri, vorbiti cu dansul si programati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Mi-e zgariat capacul de la alternator, ala din stanga. Este ceva spray cu vopsea de culoarea aia gri, rezistent la temperaturi mari? Am gasit asta pe Louis. Oare e bun? http://www.louis.de/_408dec52c4c42b9855d74...r&grwgr=315 Editat Martie 12, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Mi-e zgariat capacul de la alternator, ala din stanga. Este ceva spray cu vopsea de culoarea aia gri, rezistent la temperaturi mari? Am gasit asta pe Louis. Oare e bun?http://www.louis.de/_408dec52c4c42b9855d74...r&grwgr=315 vopsea din asta cautam si eu..ca si la mine e julit cate putin pe ambele parti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ooooofffff! e gata(aaaaproape) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 F fain farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ooooofffff! e gata(aaaaproape) maestreeeee.....frumos!!!....si a mea ii gata de tot!!am pus sliderele,oglinzile,tank pad-ul si guma alta pe spate....acuma nu ramane decat sa vina vara......sa ai noroc la ea,sa o stapanesti sanatos..si sa o tii pe 2 roti......ne vedem la vara la un mic si la o bere in munti acolo pe la tine.... sa ne laudam care are mobra mai frumoasa.. sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ooooofffff! e gata(aaaaproape) Foarte frumoasa viespea ,iar.... "decorul" o scoate si mai tare in evidenta. De la ce marca e farul...ca-i sta tare bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Multumesc pt. aprecieri! Farul si winshieldul sunt de suzuki gsr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ooooofffff! e gata(aaaaproape) Suuuuper faina.... Circuit ori serpentine iti mai trebuiesc si bineinteles VARA SI ASFALT USCAT, care din pacate prin Vrancea se lasa asteptate! Am dat o tura aseara si am inghetat instantaneu.... Hai calduraaaaaa, ca pana acum asteptam primavara.... si a venit cu frig sa ne strangem la un vin fiert..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Care ii faza cu imbracatul rezervorului in piele? De aspect sau de protectie? Am vazut prin Italia mai multi cu din astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Care ii faza cu imbracatul rezervorului in piele? De aspect sau de protectie? Am vazut prin Italia mai multi cu din astea.... mai mult de protectie si...este misto pt. calatorii mai lungi pt. ca are suporti pt. tankbag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Care ii faza cu imbracatul rezervorului in piele? De aspect sau de protectie? Am vazut prin Italia mai multi cu din astea.... Am mai auzit si ca in tari unde e sauna teribila vara... ar fi utile mai ales la motoretele cu rezervoare vopsite in culori inchise. Ca sa nu se incinga atat de tare de la soare cica. + protectie la scratchuri + look (foarte discutabil) Editat Martie 14, 2009 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet_basic Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ooooofffff! e gata(aaaaproape) faina mobra si imi place tare mult farul!! sa ai parte numai de asfalt uscat! o intrebare am totusi, guma de pe fata e mai lata de 120? ca din poze asa mi se pare, iar daca e....care sunt avantajele\dezavantajele? mersi! numai bine! P.S: mai tii minte cine sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 intrebare stiti pe unde pot gasi niste suruburi asemanatoare sau la fel cu cele care tin ornamentele alea de plastic de la baterie si filtrul de aer? ca am pierdut deja unul si se balangane aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Frumoasa foc Stephoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate