Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

Sper ca nu o sa se rupa ...daca se rupe asta e , iau alta macar stiu o treaba.

Cred ca faza cu pedala o sa o fac w/e asta...

Si pe mine m-au sfatuit baietii sa incerc sa o indrept la cald...mai bine ai incerca si tu la fel...schimbatorul a mers indreptat la rece ca era putin mai moale...dar pedala de frana nu pare...ar merge incalzita si pe aragaz.

Editat de danny_nt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-ai am cateva ramasitze minore dupa aventura de saptamana trecuta ...

- pedala de frana care trebuie sa o indrept si inca nu am resuit dupa ce am indoit 2 surubelnite incercand

- oglinda nu mai reusesc sa o fixez in pozitia care trebuie ... ca sa ramana fixata trebuie sa o invart mult in fatza si nu mai vad in ea ...tre sa ma documentez sa vad cum se poate regla.

-mai nou merg fara viziera care s-a rupt in timpul cascadoriei mele...

@pedala: presupun ca levierul cilindric este indoit catre corpul pedalei. Adica bucata pe care de fapt apesi cu piciorul. Fara sa demontezi pedala, poti baga in corpul cilindrului (care e gol la interior) spre exemplu capatul de la un patent, sau orice piesa metalica ce intra acolo si-ti da un brat de parghie suficient. Apoi o aduci inapoi la pozitia dorita. Fireste va ramane o bucata lipsa unde s-a comprimat materialul. Se poate umple prin sudura, insa pe termen lung (o a 2-a tranta) nu va tine, dar poti sa-ti faci treaba in felul asta. Miscarea n-o fa brusc sa nu se rupa

@oglinda: pp ca e tot cea de pe dreapta. Ridici cauciucul protector in sus. Asta este pus peste corpul metalic al lichidului de frana. Acolo o sa vezi 2 piulite. Cea de jos este de fapt un surub-piulita ce intra in corpul lichidului de frana. Cea de sus e o contrapiulita ce sta pe bratul oglinzii, brat care intra practic in prima piesa ce e fixata in corpul metalic al lich. de frana. Iti trebuie 2 chei (nu mai stiu exact valoarea 10 sau 12 parca) si rezolvi pb in 5 minute. Ia diseara un set de chei cu tn.

Link spre comentariu

merge fara ambreiaj...dar nu la plecare de pe loc...si nu din 1 in 2!

eu folosesc ambreiajul doar la plecarea de pe loc si cateodata la vreo frana de motor mai lunga in rest fara : in sus inchid gazu schimb(urc) ; in jos in timp ce franez schimb si nu prea conteaza asa mult turatia dar cu cat e mai mica cu atat e mai lina frana de motor

intalnirea de diseara de la casa poporului incepe la ora 8 si stam pana pe la 9 k sa se stranga toti sa nu mai ramana pe acolo intarziatii

super daca stati de la 20:00 pana la 21:00 vin si eu diseara dar nu pot ajunge si in bikers.... :D next time

cum se schimba in jos?

nu am inca hornet dar e acelasi principiu.

in sus schimb fara probleme dar cand schimb in jos ma da in bot, e ok asa?

este identic principiul , cutia de viteze nu are sincroane ca la masina deci intra mai usor ca la o dacie ( la dacia veche trebuia sa mai dau cate un sprit sa nimeresc turatia sa nu o carai )iar daca da in bot incearca sa schimbi la ture din ce in ce mai joase pana aproape de relanti

Link spre comentariu

@pedala: presupun ca levierul cilindric este indoit catre corpul pedalei. Adica bucata pe care de fapt apesi cu piciorul. Fara sa demontezi pedala, poti baga in corpul cilindrului (care e gol la interior) spre exemplu capatul de la un patent, sau orice piesa metalica ce intra acolo si-ti da un brat de parghie suficient. Apoi o aduci inapoi la pozitia dorita. Fireste va ramane o bucata lipsa unde s-a comprimat materialul. Se poate umple prin sudura, insa pe termen lung (o a 2-a tranta) nu va tine, dar poti sa-ti faci treaba in felul asta. Miscarea n-o fa brusc sa nu se rupa

@oglinda: pp ca e tot cea de pe dreapta. Ridici cauciucul protector in sus. Asta este pus peste corpul metalic al lichidului de frana. Acolo o sa vezi 2 piulite. Cea de jos este de fapt un surub-piulita ce intra in corpul lichidului de frana. Cea de sus e o contrapiulita ce sta pe bratul oglinzii, brat care intra practic in prima piesa ce e fixata in corpul metalic al lich. de frana. Iti trebuie 2 chei (nu mai stiu exact valoarea 10 sau 12 parca) si rezolvi pb in 5 minute. Ia diseara un set de chei cu tn.

OK, ...eu o sa ajung pe la 8:30 ca tre sa ajung pana acasa inainte....

Multzam

Link spre comentariu

super daca stati de la 20:00 pana la 21:00 vin si eu diseara dar nu pot ajunge si in bikers.... :D next time

Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;))

Link spre comentariu

Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;))

Pare o perioada nefasta pentru imblanzitorii de viespi....

Cred ca ghinioanele au inceput cu furtuna si motorul lui MetalWarrior cu pancarda.......eu joia trecuta, tu joia asta......

Tot e bine ca putem sa povestim si de fapt..... ce nu te omoara te intareste .....

Link spre comentariu

merge fara ambreiaj...dar nu la plecare de pe loc...si nu din 1 in 2!

la plecare de pe loc nu merge fara ambreiaj,dar din 1 in 2 merge...... :D

Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. :moto:

fratilor...mai usor cu cazaturile,ca e pacat de viespi :kiss: ..si sa nu cumva sa nu fie lume de mers la brasov. :D

Editat de george05
Link spre comentariu

imi pare rau sincer

PS am cazut si eu marti dar in parcare :D asta e , se mai intampla

Link spre comentariu

Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. :moto:

imi pare rau sincer

PS am cazut si eu marti dar in parcare :D asta e , se mai intampla

e clar in perioada asta viespile sunt mai agitate...

Link spre comentariu

imi pare rau pentru amandoi. si cu mine a fost naravasa saptamana asta, zi de zi s-a intamplat cate ceva, dar spre fericire mea nu am dat pe jos. doamne ajuta sa fie bine! :D

Link spre comentariu

tommy_the_gun_2006: mathe pe cand ar tre sa soseasca chestia pt ca o sa fiu plecat vreo 2 zile?

Salut , luni dimineata il pun la posta , pana atunci iti trimit fotografii :bounce:

Asfalt uscat

post-6555-1244788491_thumb.jpg

post-6555-1244788503_thumb.jpg

post-6555-1244788514_thumb.jpg

Editat de mathe
Link spre comentariu

si pozele de azi:

Chiar si pe ploaie nu am lasat sa moara intalnirea de joi...

Merci de poze. poate trebuia sa itzi facem si noi una ... :bounce:

Link spre comentariu

Pentru arycy

Cam asa arata din fata (nu e foarte reusita poza dar cam asa e)

aripa spate este fara lac ?

daca da, cred ca ar arata mai bine si masca pt radiator fara...se pupa mai bine cu plasticul de sub sa , zic si eu :bounce:

Link spre comentariu

Astazi mi-am dotat frumusetea cu seturi noi de placute de frana(SBS) si gume noi(Dunlop D208RR spate si Dunlop Qualifier RR fata) :bounce: saptamana aviatoare cred ca o sa-i iau si manete Titax! yoooohoooo

Editat de Stephon
Link spre comentariu