Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;))

Pare o perioada nefasta pentru imblanzitorii de viespi....

Cred ca ghinioanele au inceput cu furtuna si motorul lui MetalWarrior cu pancarda.......eu joia trecuta, tu joia asta......

Tot e bine ca putem sa povestim si de fapt..... ce nu te omoara te intareste .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

merge fara ambreiaj...dar nu la plecare de pe loc...si nu din 1 in 2!

la plecare de pe loc nu merge fara ambreiaj,dar din 1 in 2 merge...... :D

Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. :moto:

fratilor...mai usor cu cazaturile,ca e pacat de viespi :kiss: ..si sa nu cumva sa nu fie lume de mers la brasov. :D

Editat de george05
Link spre comentariu

Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;))

imi pare rau sincer

PS am cazut si eu marti dar in parcare :D asta e , se mai intampla

Link spre comentariu

Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. :moto:

imi pare rau sincer

PS am cazut si eu marti dar in parcare :D asta e , se mai intampla

e clar in perioada asta viespile sunt mai agitate...

Link spre comentariu

imi pare rau pentru amandoi. si cu mine a fost naravasa saptamana asta, zi de zi s-a intamplat cate ceva, dar spre fericire mea nu am dat pe jos. doamne ajuta sa fie bine! :D

Link spre comentariu

tommy_the_gun_2006: mathe pe cand ar tre sa soseasca chestia pt ca o sa fiu plecat vreo 2 zile?

Salut , luni dimineata il pun la posta , pana atunci iti trimit fotografii :bounce:

Asfalt uscat

post-6555-1244788491_thumb.jpg

post-6555-1244788503_thumb.jpg

post-6555-1244788514_thumb.jpg

Editat de mathe
Link spre comentariu

si pozele de azi:

Chiar si pe ploaie nu am lasat sa moara intalnirea de joi...

Merci de poze. poate trebuia sa itzi facem si noi una ... :bounce:

Link spre comentariu

Pentru arycy

Cam asa arata din fata (nu e foarte reusita poza dar cam asa e)

aripa spate este fara lac ?

daca da, cred ca ar arata mai bine si masca pt radiator fara...se pupa mai bine cu plasticul de sub sa , zic si eu :bounce:

Link spre comentariu

Astazi mi-am dotat frumusetea cu seturi noi de placute de frana(SBS) si gume noi(Dunlop D208RR spate si Dunlop Qualifier RR fata) :bounce: saptamana aviatoare cred ca o sa-i iau si manete Titax! yoooohoooo

Editat de Stephon
Link spre comentariu

la vulcanizare! daca stai langa ei si le arati ce sa faca le poti schimba la orice vulcanizare! :bounce: de echilibrat nu le echilibrez acum! peste vreo 200 de km!

unde le echilibrezi ca vreau si eu?!

Link spre comentariu

Astazi mi-am dotat frumusetea cu seturi noi de placute de frana(SBS) si gume noi(Dunlop D208RR spate si Dunlop Qualifier RR fata) :D saptamana aviatoare cred ca o sa-i iau si manete Titax! yoooohoooo

hehehe...luni imi ajung si mie SBS-urile.gume mai incolo....auzi,da cu maneta de frana ce vei face cand o dai jos de pe motor? :bounce:

110 ron setul

de care SBS ai luat de is asa de ieftine?pe mine m-au costat 272 lei parca.2 seturi.street excel parca. :D

Link spre comentariu

apropos de vulcanizare : voi ce presiune aveti in gume ? cat imi recomandati sa bag ; merg fara pasager

la mine am verificat si am intre 1,8-1,9 la rece si eu stiam ca trebuie 2,5 ( asa scrie pe aparatoarea de la lant : 2,5 fara pasager )

Link spre comentariu