danny_nt Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Sper ca nu o sa se rupa ...daca se rupe asta e , iau alta macar stiu o treaba. Cred ca faza cu pedala o sa o fac w/e asta... Si pe mine m-au sfatuit baietii sa incerc sa o indrept la cald...mai bine ai incerca si tu la fel...schimbatorul a mers indreptat la rece ca era putin mai moale...dar pedala de frana nu pare...ar merge incalzita si pe aragaz. Editat Iunie 11, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 M-ai am cateva ramasitze minore dupa aventura de saptamana trecuta ...- pedala de frana care trebuie sa o indrept si inca nu am resuit dupa ce am indoit 2 surubelnite incercand - oglinda nu mai reusesc sa o fixez in pozitia care trebuie ... ca sa ramana fixata trebuie sa o invart mult in fatza si nu mai vad in ea ...tre sa ma documentez sa vad cum se poate regla. -mai nou merg fara viziera care s-a rupt in timpul cascadoriei mele... @pedala: presupun ca levierul cilindric este indoit catre corpul pedalei. Adica bucata pe care de fapt apesi cu piciorul. Fara sa demontezi pedala, poti baga in corpul cilindrului (care e gol la interior) spre exemplu capatul de la un patent, sau orice piesa metalica ce intra acolo si-ti da un brat de parghie suficient. Apoi o aduci inapoi la pozitia dorita. Fireste va ramane o bucata lipsa unde s-a comprimat materialul. Se poate umple prin sudura, insa pe termen lung (o a 2-a tranta) nu va tine, dar poti sa-ti faci treaba in felul asta. Miscarea n-o fa brusc sa nu se rupa @oglinda: pp ca e tot cea de pe dreapta. Ridici cauciucul protector in sus. Asta este pus peste corpul metalic al lichidului de frana. Acolo o sa vezi 2 piulite. Cea de jos este de fapt un surub-piulita ce intra in corpul lichidului de frana. Cea de sus e o contrapiulita ce sta pe bratul oglinzii, brat care intra practic in prima piesa ce e fixata in corpul metalic al lich. de frana. Iti trebuie 2 chei (nu mai stiu exact valoarea 10 sau 12 parca) si rezolvi pb in 5 minute. Ia diseara un set de chei cu tn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 merge fara ambreiaj...dar nu la plecare de pe loc...si nu din 1 in 2! eu folosesc ambreiajul doar la plecarea de pe loc si cateodata la vreo frana de motor mai lunga in rest fara : in sus inchid gazu schimb(urc) ; in jos in timp ce franez schimb si nu prea conteaza asa mult turatia dar cu cat e mai mica cu atat e mai lina frana de motor intalnirea de diseara de la casa poporului incepe la ora 8 si stam pana pe la 9 k sa se stranga toti sa nu mai ramana pe acolo intarziatii super daca stati de la 20:00 pana la 21:00 vin si eu diseara dar nu pot ajunge si in bikers.... next time cum se schimba in jos?nu am inca hornet dar e acelasi principiu. in sus schimb fara probleme dar cand schimb in jos ma da in bot, e ok asa? este identic principiul , cutia de viteze nu are sincroane ca la masina deci intra mai usor ca la o dacie ( la dacia veche trebuia sa mai dau cate un sprit sa nimeresc turatia sa nu o carai )iar daca da in bot incearca sa schimbi la ture din ce in ce mai joase pana aproape de relanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 @pedala: presupun ca levierul cilindric este indoit catre corpul pedalei. Adica bucata pe care de fapt apesi cu piciorul. Fara sa demontezi pedala, poti baga in corpul cilindrului (care e gol la interior) spre exemplu capatul de la un patent, sau orice piesa metalica ce intra acolo si-ti da un brat de parghie suficient. Apoi o aduci inapoi la pozitia dorita. Fireste va ramane o bucata lipsa unde s-a comprimat materialul. Se poate umple prin sudura, insa pe termen lung (o a 2-a tranta) nu va tine, dar poti sa-ti faci treaba in felul asta. Miscarea n-o fa brusc sa nu se rupa @oglinda: pp ca e tot cea de pe dreapta. Ridici cauciucul protector in sus. Asta este pus peste corpul metalic al lichidului de frana. Acolo o sa vezi 2 piulite. Cea de jos este de fapt un surub-piulita ce intra in corpul lichidului de frana. Cea de sus e o contrapiulita ce sta pe bratul oglinzii, brat care intra practic in prima piesa ce e fixata in corpul metalic al lich. de frana. Iti trebuie 2 chei (nu mai stiu exact valoarea 10 sau 12 parca) si rezolvi pb in 5 minute. Ia diseara un set de chei cu tn. OK, ...eu o sa ajung pe la 8:30 ca tre sa ajung pana acasa inainte.... Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 super daca stati de la 20:00 pana la 21:00 vin si eu diseara dar nu pot ajunge si in bikers.... next time Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;)) Pare o perioada nefasta pentru imblanzitorii de viespi.... Cred ca ghinioanele au inceput cu furtuna si motorul lui MetalWarrior cu pancarda.......eu joia trecuta, tu joia asta...... Tot e bine ca putem sa povestim si de fapt..... ce nu te omoara te intareste ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) merge fara ambreiaj...dar nu la plecare de pe loc...si nu din 1 in 2! la plecare de pe loc nu merge fara ambreiaj,dar din 1 in 2 merge...... Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. fratilor...mai usor cu cazaturile,ca e pacat de viespi ..si sa nu cumva sa nu fie lume de mers la brasov. Editat Iunie 11, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;)) imi pare rau sincer PS am cazut si eu marti dar in parcare asta e , se mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Eu am cazut acum doua saptamani din cauza unuia care mi-a taiat calea, iar azi a cazut numai bondarul... de pe cric. Asa ca am nevoie si de scarita de pe stanga. imi pare rau sincer PS am cazut si eu marti dar in parcare asta e , se mai intampla e clar in perioada asta viespile sunt mai agitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Mie mi-a intrat cricul in asfalt, de la caldura si... a picat. Noroc ca s-a gasit un coleg s-o ridice si sa-i puna un lemn sub cric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Eu nu o sa vin in seara asta dragii mei viespari, am tras o tranta cu viespea pe la charles de gaulle si inca scot pietricele din piele, asa ca ne vedem sapt viitoare;)) imi pare rau pentru amandoi. si cu mine a fost naravasa saptamana asta, zi de zi s-a intamplat cate ceva, dar spre fericire mea nu am dat pe jos. doamne ajuta sa fie bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) si pozele de azi: Editat Iunie 11, 2009 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Editat Iunie 11, 2009 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) marfa pozele pacat ca a fost vremea naspa ca poate ne strangeam mai multi si dadeam si o tura pe undeva Editat Iunie 12, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) tommy_the_gun_2006: mathe pe cand ar tre sa soseasca chestia pt ca o sa fiu plecat vreo 2 zile? Salut , luni dimineata il pun la posta , pana atunci iti trimit fotografii Asfalt uscat Editat Iunie 12, 2009 de mathe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 e perfect! abia astept sa intu in posesie si sa vad cum arata pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Vand camera video pentru motociclete. Camera video e nou cu toate accesoriile vezi aici http://www.f64.ro/det.php?id=461&pid=9322 ultimul pret 450 ron URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 si pozele de azi: Chiar si pe ploaie nu am lasat sa moara intalnirea de joi... Merci de poze. poate trebuia sa itzi facem si noi una ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Pentru arycy Cam asa arata din fata (nu e foarte reusita poza dar cam asa e) Editat Iunie 12, 2009 de mathe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 nuxu, ce cod e parbrizul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Pentru arycy Cam asa arata din fata (nu e foarte reusita poza dar cam asa e) aripa spate este fara lac ? daca da, cred ca ar arata mai bine si masca pt radiator fara...se pupa mai bine cu plasticul de sub sa , zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Astazi mi-am dotat frumusetea cu seturi noi de placute de frana(SBS) si gume noi(Dunlop D208RR spate si Dunlop Qualifier RR fata) saptamana aviatoare cred ca o sa-i iau si manete Titax! yoooohoooo Editat Iunie 12, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 unde ai schimbat gumele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 la vulcanizare! daca stai langa ei si le arati ce sa faca le poti schimba la orice vulcanizare! de echilibrat nu le echilibrez acum! peste vreo 200 de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate