lil debul Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Frate , oi face tu multe , da daca zici locatia si neste preturi , acolo , esti campion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socolovschi.27 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Frate , oi face tu multe , da daca zici locatia si neste preturi , acolo , esti campion. ok, sunt campion pt tine. locatia e la domiciliu si preturi incepand de la 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 ok, sunt campion pt tine. locatia e la domiciliu si preturi incepand de la 50 ron. dai niste raspunsuri, mai mare dragu... domiciliu cui? al tau? al clientului? daca tu esti din Oradea si eu din Mangalia cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socolovschi.27 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 dai niste raspunsuri, mai mare dragu...domiciliu cui? al tau? al clientului? daca tu esti din Oradea si eu din Mangalia cum facem? domiciliul meu, normal. sunt in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 salutare, vreau si eu o maneca superioara cu desenul meu hau maci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 da asta niste raspunsuri de te doare bila. man,tu vrei sa si faci bani cu tatuajele astea sau te-ai gindit sa ne aduci la cunostinta ca mai e unu ce face tattoo-uri?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bai baieti , ce n-ati inteles ? Omu' face tatuaje. La domiciliu . De la 50 ron. De la 50 ron ce , metru patrat , hectolitru , nodul ? Dar tatuajele sint invizibile , altfel punea si el niste lucrari , sa vada si ochii nostri pe ce dam banul si pielea (ca astea nu sa mai sterg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bai baieti , ce n-ati inteles ? Omu' face tatuaje. La domiciliu . De la 50 ron.De la 50 ron ce , metru patrat , hectolitru , nodul ? Dar tatuajele sint invizibile , altfel punea si el niste lucrari , sa vada si ochii nostri pe ce dam banul si pielea (ca astea nu sa mai sterg). hectolitru )):D)) cea mai tare pe ziua de azi ...da si asta cu tatuajele ii belea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bai baieti , ce n-ati inteles ? Omu' face tatuaje. La domiciliu . De la 50 ron.De la 50 ron ce , metru patrat , hectolitru , nodul ? Dar tatuajele sint invizibile , altfel punea si el niste lucrari , sa vada si ochii nostri pe ce dam banul si pielea (ca astea nu sa mai sterg). si cica e fata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 si cica e fata.. Dap... Mihaela... Puteai lasa si tu mai multe detalii... unde ce si cum... date de contact... un portofoliu cu lucrari... experienta... 50 ron dupa ochi sau pe n cm2... ace de unica folosinta... ce tip de culori, ce pigmenti, ce aparat etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 nu va mai chinuiti bre neuronu', intrati pe blogspotcomul ala de mai sus si se lamureste toata problema. e simplu, in ruseste, intelege toata lumea. mama, te doare mintea ! cat despre domiciliu, e simplu, doar a spus ca e din Bucuresti. deci, cum intri in Bucuresti, intrebi de unul sau una socolovschi27 de pe motorism.com, care face tauaje. la domiciliu. te indruma oricine, probabil e mai popular prin zona decat Mos Craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socolovschi.27 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bai baieti , ce n-ati inteles ? Omu' face tatuaje. La domiciliu . De la 50 ron.De la 50 ron ce , metru patrat , hectolitru , nodul ? Dar tatuajele sint invizibile , altfel punea si el niste lucrari , sa vada si ochii nostri pe ce dam banul si pielea (ca astea nu sa mai sterg). de la 50 de ron e minim. adica un tatuaj mic. daca te intereseaza ceva mai detaliat, arata-mi un desen si iti spun cat costa, la ce dimensiune e bine sa-l faci etc. tatuajele nu sunt invizibile la mine, fapt ce ti-l demonstreaza lucrarile de pe blog, dar se pare ca nu esti destul de atent ca sa citesti tot. Mesaj completat nu va mai chinuiti bre neuronu', intrati pe blogspotcomul ala de mai sus si se lamureste toata problema.e simplu, in ruseste, intelege toata lumea. mama, te doare mintea ! cat despre domiciliu, e simplu, doar a spus ca e din Bucuresti. deci, cum intri in Bucuresti, intrebi de unul sau una socolovschi27 de pe motorism.com, care face tauaje. la domiciliu. te indruma oricine, probabil e mai popular prin zona decat Mos Craciun. pe blog am pus cateva din tatuajele mele,care cred ca sunt mai reprezentative decat orice alte explicatii. blog-ul e in rusa din motive personale. sau pentru tine ce e mai convingator, povestiri despre desene sau tatuajele in sine? cat despre adresa, nu am de gand sa mi-o fac publica pe forum. am id de mess, poti sa-mi ceri nr de telefon daca te intereseaza cu adevarat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 si cica e fata.. si asta ar trebui sa fie o scuza? vreun sindrom cu nume infricosator de englezoi care l-o descoperit as fi inteles sa dea o explicatie... dar un cromozom? de la 50 de ron e minim. adica un tatuaj mic. daca te intereseaza ceva mai detaliat, arata-mi un desen si iti spun cat costa, la ce dimensiune e bine sa-l faci etc.tatuajele nu sunt invizibile la mine, fapt ce ti-l demonstreaza lucrarile de pe blog, dar se pare ca nu esti destul de atent ca sa citesti tot. Mesaj completat pe blog am pus cateva din tatuajele mele,care cred ca sunt mai reprezentative decat orice alte explicatii. blog-ul e in rusa din motive personale. sau pentru tine ce e mai convingator, povestiri despre desene sau tatuajele in sine? cat despre adresa, nu am de gand sa mi-o fac publica pe forum. am id de mess, poti sa-mi ceri nr de telefon daca te intereseaza cu adevarat ceva are you for real? inca mai sper ca glumesti si de fapt esti in Dorohoi dar ti-e rusine sa o recunosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bai dar ce iti mai e si pe forumul asta pur si simplu citesc de la zi la zi si s`a umplut de desteptzi chiar nu se mai poate sa citeasca omul o parere, o impresie ca iti sare lumea in cap care te crezi cu musca pe caciula nu imi saritzi si mie ca nu va pot tine pe totzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 ce aveti mah..vreo indigestie de la sarmale care vrei tatuaje te entereszi,,si eu fac cu dalta...datii un pm si lasati topicuyl poate pune fata un desen ceva aici Mesaj completat cit costa asta spre exemplu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 pt timisoara ... pm me pt nr tel .. preturi la fel ca mai sus si ... pun si o poza cu un tatuaj facut recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Daca faceam si'un pic de sala poate arata mai bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 si asta ar trebui sa fie o scuza? vreun sindrom cu nume infricosator de englezoi care l-o descoperit as fi inteles sa dea o explicatie... dar un cromozom? are you for real? inca mai sper ca glumesti si de fapt esti in Dorohoi dar ti-e rusine sa o recunosti. La ce te astepti de la o pustoaica de 19 ani??? Si-a pus adresa de mess la profil. Cat de greu e sa deschizi un hi5 si sa dai un search dupa adresa? Iti dau eu detalii daca iti e greu sa cauti (are 6 poze la profil si nici una cu "propria creatie"): Age 19 Location bucuresti, Romania Birthday September 27 Hometown chisinau link aici (ma indoiesc ca e vre-o problema sa-i vizualizam profilul atata vreme cat nu e trecut la privat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Haoleu maica , ce rupta. Ia uite cui tre' sa-i dau eu carnita mea nepretuita , sa-si bata joc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socolovschi.27 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 La ce te astepti de la o pustoaica de 19 ani??? Si-a pus adresa de mess la profil. Cat de greu e sa deschizi un hi5 si sa dai un search dupa adresa?Iti dau eu detalii daca iti e greu sa cauti (are 6 poze la profil si nici una cu "propria creatie"): Age 19 Location bucuresti, Romania Birthday September 27 Hometown chisinau link aici (ma indoiesc ca e vre-o problema sa-i vizualizam profilul atata vreme cat nu e trecut la privat ) auzi dragutzo daca tu crezi ca rahatul ala de hi5 e cel mai potrivit loc ca sa-ti expui munca atunci te inseli. daca vrei sa-mi vezi lucrarile dai un click pe blog-ul de pe primul topic si e mai simplu decat sa faci pe cercetasul pe hi5! se pare ca n ai altceva mai bun de facut in viata asta decat sa ti pierzi vremea cautand biografii pe hi5! saraca de tine! te asigur ca e mai bine sa fii "o pustoaica de 19 ani" si sa faci ceva cu folos! te pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Tatuaj nu vreau deocamdata dar vreau sa invat rusa How Much ? ... blog-ul e in rusa din motive personale. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 ca e mai bine sa fii "o pustoaica de 19 ani" si sa faci ceva cu folos! te pup! S-anume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate