bizoo_n Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 (editat) Asadar nimic mai simplu, am dat si eu o tura pan-acasa. Eu cu mandra si cu Doyle, vacutzul drag. Bucuresti - Pitesti - Rm.Valcea - Voineasa - Petrila si-napoi. Trei zile. De fapt adunate vreo una jumate. Si din frumoasa Petrila o alta tura mica pe coclaurile unde cand eram mic de tot imi rupeam bicicleta-n paishpe si mai mult impingeam la ea decat pedalam - cheile Rosia, sau Rosiei, sau cam asa ceva. Una peste alta, frumoasa tzara am sub roti. Cuminte trotineta am sub aaa ... sezut (un fel de poponeatza, numa ca-ncepe cu "c"). Le dau cuvantul pixelilor: Si cireasa de pe tort, cand am plecat inspre inapoi, cand sorbeam o cafea la cabana Groapa Seaca in zori de zi ce mi-e dat s-aud? Suavul glas matinal al d-lui. Thomas apostrofandu-ma de la balcon. Stiam ca-i mica lumea, da' nici chiar asa. Si-o panorama facuta mai "manual" asa, romaneste cum ar veni: P.S. Prezint cu asta ocazie adanci si pioase scuze publice d-lui f_zoltan, pentru ca in nesimtirea mea nu am sinchisit sa-i dau un telefon in tot timpul sederii mele. Iertare Zoli , numai eu stiu cum e sa vii acasa o data la 6 luni si sa trebuiasca sa semnezi condica la toate rudele, prietenii, vecinii, catzeii, purceii, prepelitzoii si chitzulanii. Mai vin Editat Iulie 16, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Aflasem de la Gaxel ca vii acasa, de fapt eram convins ca nu poti lipsi de la "parastasul lui Om Rau". Nu am de ce sa ti-o iau in nume de rau, ca stiu foarte bine ca atunci cand vii aici, ai multe obligatii. Daca ai fi plecat azi pe Voineasa, ne-am fi intalnit pe Groapa Seaca, pentru ca am fost si eu sa-mi scot Kawa la aer. Dupa cum probabil ai citit acum o saptamana, draga de ea imi suplineste voiniceste poftele enduriste, atat ca tre'sa fiu bland cu ea, ca are inima mare, da' incaltarile-i nu sunt facute pentru asa ceva. Drept dovada iti postez si eu o poza cu drumul pe care l-am batut azi in Cheile Jietului. Pozele tale nu le comentez, le savurez pur si simplu, sunt dincolo de cuvinte. Thomas, te salut si eu, pe calea asta, ca nu am avut ocazia sa-ti aud "vocea suava" live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 (editat) Paaai... astazi am plecat. Astazi 16.07.2006. Am plecat de dimineata, pe la 7 a.m. spre 8. Si-am zabovit la Groapa Seaca vreo juma' de ora. Deci nu e chiar asa de mica lumea, pan' la urma. In alta ordine de idei, ma uit la fotografia ta cu drumul si tot nu-mi vine sa cred ca mititica nu se supara pe tine. Sunteti cam tari voi doi, bravo, cred ca un enduro mic nu ti-ar face prea bine, daca cu Kawa deja rupi muntzii-n doua. Glumesc, normal. Hai cu capritzaaaa!!! Si multumesc mult pt. cum imi vezi fotografiile. Editat Iulie 16, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madViktor Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 vaaai de mine in ce hal arata drumul spre vidra..! (ala e sau ma insel?) au luat-o razna cu defrisatul. partea proasta e ca inseamna ca nu-i opreste nimeni, probabil spagile au inchis de tot gura celor care trebuiau sa se ocupe de asta.. pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Excelente pozele ca de obicei ! Esti superprofesionist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shadow Child Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 ♥ the photos!! Congrats. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Foarte frumoase fotogrAfiile.Facute cu mare talent!!Reclama la BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Foarte frumoase fotogrAfiile.Facute cu mare talent!! Corect. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 faine poze.....ai boala mare pe fotografii.... ies super faine....cu ce aparat le faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Da mah, asha e cand e fotografu' meseriash... parca arata shi tzara asta mai bine Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Frumoasa tura. Fotografiile si mai si, mai ales ultimele doua hartistice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Frumoase foto, la fel si mandra si motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Sa-ti traiasca "scula" pentru ca o meriti ! La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 marfa de poze! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Bre' Bizoane, iar iti salvez din poze la greu Acum urmeaza un topic si de la mine, dar oricum, ale mele poze palesc in fata ta. Numai bine @Zoltan, cumva erati duminica pe dupa-amiaza prin cheile Jietului cu un chopper, trasi intr-o poienita si va tot uitati dupa un GS care suna tare ? Daca voi erati, imi cer scuze ca nu am oprit, eram lansat pe serpentinele alea prea serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Sparg o samanta si nu imi vine sa cred ce frumoase poze. Si vad destule in fiecare zi! Bravos mai, si la mai multe din astea, ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 bestiale poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigMac Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Aaahh... locurile unde imi rupeam bicicleta si picioarele in copilarie... abia astept sa revin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 superbe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Da Thomas, noi eram. Abia acum realizez ca tu erai cu geseul. La intoarcere te-am vazut de sus, ca eram urcat pe jos unde am fost anterior cu motorul, si mi-au zis fetele ca ati salutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 Ce mishto! Daca nu opream sa-mi beau cafeaua la Groapa Seaca am fi fost trei useri rataciti pe o raza de cativa kilometrii patrati, si la mama dracu-n varfu' muntelui. Buna treaba! Am fi fost ca astia trei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_EOS Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 (editat) faine poze.....ai boala mare pe fotografii.... ies super faine....cu ce aparat le faci? Intrebarea asta e deranjanta de obicei... ca si cum ai iesi de la un concert si ai spune pianistului: foarte frumos... la ce pian ati cantat? sau sa intrebi pictorul ce uleiuri a folosit... Aparatul nu face doi bani fara cel din spatele lui... Bizoo_n... ce sa zic... fotografii superbe, calatorii superbe... Iar motoarele... exact intre ce oscilez eu: BMW 650 sau chopper. Am vazut ca tu le-ai luat pe amandoua. Editat Iulie 30, 2006 de Dan_EOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 31, 2006 Admin Share Postat Iulie 31, 2006 Maestre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 Multumesc inca o data tuturor. Intrebarea asta e deranjanta de obicei... ca si cum ai iesi de la un concert si ai spune pianistului: foarte frumos... la ce pian ati cantat? sau sa intrebi pictorul ce uleiuri a folosit... Iar motoarele... exact intre ce oscilez eu: BMW 650 sau chopper. Am vazut ca tu le-ai luat pe amandoua. Intrebarea nu e deranjanta, dar nu-si are rostul. Am mai avut discutia asta. Ai explicat foarte frumos mai sus. Iar despre motorete, fa si tu ca mine:ia-le! Eu sunt dator pe viata deja, si e super ! @Smokey: 'traitz shefu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Da mah, asha e cand e fotografu' meseriash... parca arata shi tzara asta mai bine Felicitari! super pozele,felicitari bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate