Sari la conținut

Bucuresti - Gara Obor - GRANT RACING GARAGE - service general

Cesar
 Share

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 933
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut Cesar. Mersi ca mi-ati resuscitat motorul. Din pacate cred ca si lantul e pe duca, ca scoate niste zgomote cand accelerez mai tare.

Ce lanturi ai pe stoc? Hornet 2001 PC34.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Salut Cezar.. Ma interesează te rog cauciucuri pt yamaha thundercat, 120/60/17...160/60/17(sau mai lat dacă merge)

În alta ordine de idei :) vreau și o sincronizare de carburatoare.. Se pare că sunteți cam aglomerati crezi că ai putea sa mă strecori și pe mine :)) mersi frumos

Link spre comentariu

Salut Cezar.. Ma interesează te rog cauciucuri pt yamaha thundercat, 120/60/17...160/60/17(sau mai lat dacă merge)

În alta ordine de idei :) vreau și o sincronizare de carburatoare.. Se pare că sunteți cam aglomerati crezi că ai putea sa mă strecori și pe mine :)) mersi frumos

Salut!

Momentan sunt plecat din tară dar poți merge la service după ora 15.30. Adi 0727668618

» Post actualizat in 04 Aug 2017 10:26

Salut,

Am si eu un Kawasaki Versys 650 model 2008, ai putea sa-mi spui te rog daca putem schimba distributia si cam cat m-ar costa aproximativ (piese+mana de lucru)?

O zi placuta!

Sigur ca se poate. Pana pe 15 piti afla detalii doar la service. 0727668618
Link spre comentariu

Am fost ieri și din păcate se pare că până în septembrie nu ma pot lipii de o carburație... Mersi frumos.. Și concediu cât mai plăcut :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut!

Pana la sfarsitul lunii August suntem prezenti in echipa restransa. Adi e plecat in concediu si unul dintre ucenici a avut o accidentare acasa care il tine pe bara 3 saptamani.

Vom incerca sa rezolvam toate solicitarile aparute intr-un timp rezonabil.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Deschis la "iernat" :D Avem disponibile aproximativ 25 de locuri.

Smart charging permanent - mentenanta bateriilor se face pe toata perioada stationarii.

Lucrari de reparatii si/sau mentenanta la pret redus sau cu manopera zero - mai multe detalii discutam la service.

Service-ul este deschis si iarna iar temperatura in incinta nu scade sub 15 grade.

Pretul este 100 de lei pe luna.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Nu merge pe aifon...

Salut Alex!

Unele aspecte sunt inca in lucru. Incercam sa integram si plata online, tracking-ul coletelor cu FAN, etc.

Am testat putin versiunea mobila si merge relativ OK. Comenzile online functioneaza si ele.

Multumesc pt feedback

Link spre comentariu

Nu merge pe aifon...

vezi ca deja aifonul (cum ii zici tu- de fapt este Iphone) se duce in jos si pe partea de vanzari ( de aia tehnica e muci de mult)- recomand un android serios. daca nu te pricepi zi ca te indrumam.

bulele nu tin mult (imobiliare, apple, bmm, bitcoin.etc).

Link spre comentariu

Apple e muci? Hai sa nu i balacarim omului topicul, dar esti pe langa subiect. Ce android serios folosesti, hai da-ma pe spate! Samsung s 2? :))))))facem asa: cand vrei balacareala cauta-i pe aia cu bmm si iphone, please. noi asta cu motociclete nu ne certam pe net. please!

Link spre comentariu