Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Jokai Mor - Diamantele Negre Zaharia Stancu - Ce mult te-am iubit, Jocul cu moartea, Descult Eugen Barbu - Groapa Nikolai V. Gogol - Suflete moarte Mario Puzo - Nasul Sven Hassel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 casa atreides casa harkonen din ciclul dune.noi aparitii fantastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 istoria sexuala a omenirii-eugen relgis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 o recenta aparitie editoriala: Jurnal pe motocicleta http://www.polirom.ro/catalog/carte/jurnal...tocicleta-2893/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 sergio brussoli - moartea cu melon garcia marquez - toamna patriarhului hidegger - fiinta si timp eliade - sacrul si profanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Ted Simon - Jupiter's Travel (four years on one bike, patru ani pe IJ in jurul lumii, calatoria din anii 70 care a facut istorie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucca Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 "Cronicile unui vampir: Hotul de trupuri" - Anne Rice .Mi mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casi Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 J.D. Salinger - De veghe in lanul de secara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) abel posse - "demonul" si "cainii paradisului" super carti vargas llosa - "conversatie la catedrala" Editat Aprilie 29, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Pentru toti cei care sunt religiosi si nu numai, nu vreau sa va schimb credinta doar sa vedeti de unde provine, cititi "Istoria Religiilor" de Mircea Eliade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedymoto Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Hmm...romanele tineretii mele (ce se mai dadea sa citesti prin liceu) Theodore Dreiser: O tragedie americană Thomas Hardy: Tess D'Urbervilles Dostoievski: Crima si pedeapsa Tolstoi: Razboi si pace Si ceva mai recent: Dan Brown: Codul lui DaVinci, Inger si Demon, Conspiratia etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Am citit de curand (spre rusinea mea "de curand") Orwell - 1984... Mi-a crapat capul..Eram la bar si prinsesem o zi mai slaba..Asa ca am avut timp sa citesc ultimele 50 de pagini..Am ramas ca la dentist..Cartea asta m-a lasat fara replica.. Acum recitesc o treaba care mi-a placut mult..Ii zice "Arta conversatiei"- Ileana Vulpescu Foarte bun romanul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Am citit de curand (spre rusinea mea "de curand") Orwell - 1984...Mi-a crapat capul..Eram la bar si prinsesem o zi mai slaba..Asa ca am avut timp sa citesc ultimele 50 de pagini..Am ramas ca la dentist..Cartea asta m-a lasat fara replica.. hehehe wor is peace, freedom is slavery, ignorance is strenght, parca e o carte superba....incearca sa citesti si ferma animalelor (mr_orl aici, de pe contul unui amic) Editat Mai 4, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) hehehe wor is peace, freedom is slavery, ignorance is strenght, parca e o carte superba....incearca sa citesti si ferma animalelor (mr_orl aici, de pe contul unui amic) ORL-ule aia e citita, stiam in oarecare masura ce ii poate pielea lui Orwell, dar m-a frapat cartulia asta..asa e "war is peace, freedom is slavery, ignorance is strenght"... Editat Mai 4, 2008 de inanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Intr-adevar 1984 e o carte de referinta. Cu ce mi-am ocupat un pic timpul , la serviciu binenteles, este "Levantul" de Cartarescu si "Copii Fiarei" de CTP, am descoperit un spirit critic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am vazut la tv ca a aparut o carte despre che si calatoria lui alaturi de un prieten prin America de s pe o moto.Stie cineva cum se numeste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Zbor deasuprea unui cuib de cuci,Numele trandafirului,Husarul de pe acoperis,Codul bunelor maniere,Armele lui Krupp,sa nu ucizi o pasare cintatoare,Joia dulce,Lighioane si supralighioane,orice de Karl Kapec.La lilieci,Morometii,Cu Hai-Hui II spre sud,Drama otravirilor,Tratatul de medicna legala al lui Mina Minovici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am vazut la tv ca a aparut o carte despre che si calatoria lui alaturi de un prieten prin America de s pe o moto.Stie cineva cum se numeste? a fost prezentata mai sus, la pag. 13 : /index.php?...t&p=1108143 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) UP-uiesc topicul meu de suflet din aceasta rubrica, cu o carte scrisa de doua dintre componentele primei formatii feminine de rock din Romania, Catena... http://www.albaportal.net/catena/catena.html Este o carte despre povestea pustoaicelor care au scris o frumoasa fila de istorie in muzica rock romaneasca(ca practic rockul feminin de la ele a inceput aici), o carte despre cum se descurcau fetele noastre hipioate cu tobele facute din piei de porc sau pungi de plastic, despre cum fugeau la mare fara un leu in buzunar si petreceau prin cluburi de straini iar apoi le lua militia, despre cum au inaugurat impreuna cu alte trupe de baieti sala polivalenta, si multe alte chestii foarte interesante si placute la citit...o viata de fete frumoase, cu un suflet dedicat muzicii, in totalitate....Merita citita cartea, din scoarta-n scoarta Editat Martie 17, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) UP-uiesc topicul meu de suflet din aceasta rubrica, cu o carte scrisa de doua dintre componentele primei formatii feminine de rock din Romania, Catena... http://www.albaportal.net/catena/catena.html Este o carte despre povestea pustoaicelor care au scris o frumoasa fila de istorie in muzica rock romaneasca(ca practic rockul feminin de la ele a inceput aici), o carte despre cum se descurcau fetele noastre hipioate cu tobele facute din piei de porc sau pungi de plastic, despre cum fugeau la mare fara un leu in buzunar si petreceau prin cluburi de straini iar apoi le lua militia, despre cum au inaugurat impreuna cu alte trupe de baieti sala polivalenta, si multe alte chestii foarte interesante si placute la citit...o viata de fete frumoase, cu un suflet dedicat muzicii, in totalitate....Merita citita cartea, din scoarta-n scoarta citat "Am început repetițiile în camera mea, etaj 8, bloc "Eva" (BucureÂşti). Eu Âşi Jenny aveam chitări (da, corect e chitare, dar câtă lume zice aÂşa?) "reci". Adriana n-avea bas, avea tot o chitară "rece" Âşi cânta pe chitară ceea ce ar fi trebuit să cânte pe bas. "Trăgeam" toate cu vocea iar pentru Jacky construisem niÂşte tobe astfel: scuiÂpătoarea de la un teatru în loc de fus, toba mare era o valiză, cumpărasem o pedală de tobă mare Âşi un cinel prăpădit cu 10 lei, pe care-l înfipsesem într-o coadă de mătură înfiptă Âşi ea, la rândul ei, într-un stativ de pom de Crăciun. Toba mică Âşi tum-tum-urile erau oale Âşi cratițe de diferite mărimi, iar ca să nu deranjăm vecinii le acoperisem cu mileuri croÂşetate de bunica. Bețele erau niÂşte linguri de lemn. La fieÂcare repetiție punea fiecare câte 3 lei de căciulă pentru fondurile formației. AÂşa am putut, cu timpul, să cumpărăm diferite scule care ne lipseau." (deh, am ajuns sa-mi dau reply mie, mai nou, ca asta nu mai uneste posturile) Editat Martie 17, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 deriva continentelor, russell banks http://metropotam.ro/Recomandari/2008/06/a...-continentelor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcfdf Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Ce mi-a mai plăcut, fără a fi deja menționate: - Agonie Âşi extaz de Irving Stone http://www.ghenea.ro/2008/01/29/agonie-si-...irving-stone-2/ - Sorell Âşi fiul de Warwick Deeping - o viață de părinte ce îndură multe pentru a putea să-i ofere fiului său educația Âşi oportunitățile de care el nu a avut niciodată parte. Pt cei 'în căutare de timp' Âşi care vor să-Âşi mai odihnească ochii, am cărțile din ataÂşament în format audio (mp3, wma). Dacă vă interesează ceva pls PM. Carti_audio.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Pt cei 'în căutare de timp' Âşi care vor să-Âşi mai odihnească ochii, am cărțile din ataÂşament în format audio (mp3, wma). Dacă vă interesează ceva pls PM. Carti_audio.zip Desi sunt fan al cartii adevarate, de hartie, recunosc ca mi-a placut ideea de carte audio, nu neaparat pt a-mi odihni ochii, ci pt faptul ca pot asculta in timp ce lucrez Eu asa procedez cu multe carti, le iau in engleza si le bag intr-un program vocal care suna bine....si imi citea tanti aia toata cartea, in timp ce eu faceam cine stie ce treburi pe calculator (in engleza, pt ca programelele alea nu cunosc inca romana) Editat Martie 31, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 "Bucuria Vietii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Tot ce inseamna Asimov! FRANK HERBERT: THE WHITE PLAGUE si THE DOSADI EXPERIMENT. De cartile astea pariez ca putina lume stie! Le-am citit si am ramas marcat! Dune e evident plina de fictiune [dar traieste putin in desert si vezi apoi...], astea 2 carti prezinta altfel de lumi, mult mai apropiate de realitate ! Dupa ce le citesti vezi altfel natura umana [sau poate o intelegi mai bine!] PS. Multumesc initiatoarei topicului si celor care au postat! ASIMOV si HERBERT idolii mei Momentan citesc DUNE:Casa Harkonnen scrisa de fiul lui Herbert si K. J. Anderson, dar mersi ca mi-ai adus aminte de : THE WHITE PLAGUE si THE DOSADI EXPERIMENT chiar o sa le cumpar dupa ce termin cu DUNE. Cam putini cititori pe topicul asta in ultima vreme si mai putini cititori de SF. Pacat ca fantasy capata tot mai mult avant in detrimentul SF-ului classic. Harry plotter &stuff Sunt frumoase si cartile lui Anne Rice despre vampirul Lestat. Acum a aparut nebunia cu ciclul Amurg, daca e cineva interesat am toate 4 pdf cartile dar in engleza. Pe mine nu ma fascineaza mi se par foarte comerciale, doar le-am luat pentru cineva. O carte care mie imi place foarte mult este si Mandrie si prejudecata - Jane Austen. Am citit-o de prea multe ori.ce am tot vrut sa mai citesc de acelasi autor e Ratiune si simtire dar n-am apucat pina acum. Sper sa nu ma dezamageasca. Ofer imprumut sau de tot Calea Samuraiului astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate