ionutz Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 am deschis topicul acesta pentru ca sa veniti si voi cu ideii despre marirea puterii la scutere. Multi dintre voi sunteti veterani ...si stiti multe ..asa ca nu ezitati sa ne spuneti si la noi incepatorii secretele voastre. atat stiu si eu ca creste puterea schimband toba si carburatorul..asta nu-i nimik. Astept raspunsurile voastre ...cum sa cresc puterea la un piaggio nrg mc3... Astept raspunsuri cat mai rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 un kit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz Postat Martie 26, 2004 Autor Share Postat Martie 26, 2004 stiu si de kit...da pentru alti care au ceva scuter nu asa nout .. si nu au bani de kituri , tobe etc. Ceva ce se poate face cu surubelnita si celelalte )). Nui exemplul meu , la mine nu conteaza bani ci sa mearga cat mai rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 pai ce o tot sucesti... daca ai zis ca nu conteaza banii si sti si de kit atunci ce mai astepti.. comada un kit. dute si u la mallosi sau polini aia fac piese de tuning.. gasesti o gramada de chestii. si io am vrut sa imi fac la al meu ( aprilia rally lc ) da m`am razgandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 sau treci la o motocicleta daca vrei putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Scoateti limitarea dak are si ia-ti o toba k nu-i asa scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 si pe mine m-ar interesa un tunning.....dar ceva exterior...neone,etc......am o aprilia rs50,stiti pe cineva care se ocupa??mi-as tuna si jog aprio )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 De unde pot cumpara si eu o toba sport buna ... imi pote spune si mie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 de la magazinul muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 De la mine Spune-mi ce scuter ai, capacitate, an etc. Ai 491? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Este de 49 ccm an fabricatie 1999 si este Benelli 491 ai ceva pentru el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdkbgdn Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Un kit pentru a mari puterea motorului implica si o schimbare in acte? Daca da, pot exista probleme legate de aceste modificari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Am luat si eu un scooter de la First Bike. de 49cc. Motorul e QingQi. ma intreb daca se poate tuna. am gasit cica niste filtre de aer dar nu stiu cat de multa performanta imi da. is bune filtrele de aer la ceva ( marca e Polini). daca are cineva tzevi de esapament sau ceva de tuning pentru un asemenea model il rog sa lase un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 (editat) Ruba, scuterele astea chinezesti de obicei sunt copiate dupa un model japonez. Cel mai indicat ar fi sa afli care este acel model si iti va fi mai usor sa gasesti piese pentru tuning (si sa nu te lasi inselat de carenaj, conteaza partea tehnica; in principiu cmc, cursa, alezajul). Legat de filtrul de aer, eu zic ca nu iti strica unul sport, dar probabil doar in "combinatie" cu altceva o sa-ti imbunatateasca performantele. mdkbgdn, tuningul ca sa fie legal ar trebui omologat (sa iti schimbe si in CI si in talon cmc, puterea, viteza maxima etc) dar din cate stiu eu, RAR-ul nu este prea dotat in aceasta privinta, asa ca... Pe unele cutii de seturi de exemplu chiar scrie "illegal tuning" iar pe alte piese "for race only". Atata timp cat seriile corespund... "don't worry, be happy" Editat Mai 2, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 In primu rand vreau sa va salut pe toti...sunt nou pe aici. In legatura cu tuningu pe scooter...si eu caut...in romania nu cred ca este inca dar in germania e plin...pentru scooteru meu sunt o gramada de accesori...un site exemplu Scooter tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdk Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 am si yo un NRG mc3 tunizat de cand l-am cumparat ! stiti pe careva care are acte de vanzare pt. scootere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul_Speedfight Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 La noi kiar nu exista un magazin sau un lok de unde se pot lua kituri....?? Sau sa ne spuneti si noua unde naiba sa merem ku el sa le face sa fuga....!!! Dak imi poate da cineva informatii.........la undefined (id yahoo)!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul_Speedfight Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 abdul_grg - asta e id-ul de yahoo!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianIfrim Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 niste acte de scutere are cineva de vanzare ? se gasesc...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 DACA VRETZI PUTERE SHI VITEZA, LUATZI-VA MOTOARE!!!! NU MAI CHINUITZI SCUTERELE DEGEABA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 DACA VRETZI PUTERE SHI VITEZA, LUATZI-VA MOTOARE!!!! NU MAI CHINUITZI SCUTERELE DEGEABA!!! 202876[/snapback] Maah da ce tare esti .tot o arunci aici cu "luati-va motoare "daca nu-ti plac scuterele sau problemele celor cu scutere lasa pe altul sa-si spuna off-ul nu tu care cred ca dupa cum vorbesti ai motor si nu ai nici otreaba cu scuterele. Lasane pe noi, sau macar baga ceva mai nou ,ca m-am plictisit sa tot bagi peste tot pe site "luati-va motor" Dupa ce o sa-si ia toti motoare ce o sa mai spui?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 La noi kiar nu exista un magazin sau un lok de unde se pot lua kituri....??Sau sa ne spuneti si noua unde naiba sa merem ku el sa le face sa fuga....!!! Dak imi poate da cineva informatii.........la undefined (id yahoo)!!!!!!!! 194773[/snapback] Daca vrei Tunning pt scuter scrie la cpm.serv@gmail.com sau la tel 0724561013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Maah da ce tare esti .tot o arunci aici cu "luati-va motoare "daca nu-ti plac scuterele sau problemele celor cu scutere lasa pe altul sa-si spuna off-ul nu tu care cred ca dupa cum vorbesti ai motor si nu ai nici otreaba cu scuterele.Lasane pe noi, sau macar baga ceva mai nou ,ca m-am plictisit sa tot bagi peste tot pe site "luati-va motor" Dupa ce o sa-si ia toti motoare ce o sa mai spui?????????? 207956[/snapback] si eu sunt de acord cu dmw. sincer nu prea vad rostul sa tunezi scutere. am si argumente: 1.costa prea mult, si cand il vinzi, sigur nu scoti banii. 2.e mai ieftin sa iei daca nu un motor, un scuter mai puternic, de 125, 250, 300 si lista continua. 3.tunand un scuter, cum zicea si dmw, ii scurtezi viata foarte mult, mai ales daca e in 2T. dmw are (sau a avut recent) scuter de 50cc si cred ca a mers mai mult decat multi din cei care zic ca vor sa tuneze scutere. ps: si eu am aproape 6000 km cu scuter de 50cc, asta ca sa nu ziceti ca nu am nici o tangenta cu scuterele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Dap...ce rost are sa bagi bani intr-un scuter pe care il folosesti abia 2 ani...ca sa-i ridici viteza maxima cu 5-10 Km/h si acceleratia. Scoate-ti limitarile daca vrei putina viteza in plus...daca nu date asa cu el. Sau ma rog daca chiar ai bani de aruncat de ce nu faci comanda de la Hebo, Polini, Malossi? In Romania inca nu este importator din cate stiu eu...Si oricum la 18 ani nu prea o sa-ti mai placa scuteru...cand toti ceilalti trec pe langa tine cu motoare sau masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Apropo...care e faza cu neoanele pana la urma...ai voie sa ai neoane instalate pe scuter sau nu? In legislatie se spune ca nu ai voie cu alte sisteme de iluminizare...se refera si la neoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate