Lucian Dutu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Casca da, are 10 ani, dar nu a fost folosita deloc, am cumpărat o odata cu motocicleta care nu a fost folosita decât într un depozit, avea 120 km făcuți. Și în legătură cu "cat preț pun pe capul meu.. E vorba doar de viziera, casca este intacta, nu are nici o zgârietură. Nu am spus ca nu îmi cumpăr alta viziera, am zis ca poate găsesc o soluție mai ieftina, dacă nu, îmi cumpăr alta. De văzut prin ea vad, doar ca noaptea e cam incomod pe o strada prost luminata sau deloc și cu farurile de la mașină bătând în acea viziera. Atunci e simplu, viziera noua, dar e scumpa, avea un coleg pe aici parca la 100 de lei sau casca noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavdiu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 (editat) Da, am primit doua oferte, aștept niște poze și care arata mai bine o sa o iau,la preturile oferite de ei nu ma mai complic cu polish. Editat Mai 12, 2016 de clavdiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Daca ati ajuns sa polishati viziere mai bine va apucati de alt sport.Iar vizierele alea fake dupa ce le cureti de cateva ori poti sa le arunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Sunteti cei banosi, care nu se uita la bani cand cumpara, asa-i? » Post actualizat in 12 May 2016 10:07 Daca ati ajuns sa polishati viziere mai bine va apucati de alt sport.Iar vizierele alea fake dupa ce le cureti de cateva ori poti sa le arunci. Sunteti cei banosi, care nu se uita la bani cand cumpara, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Nu chiar, dar se aplica vorba aia cu "suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Eu a trebuit sa-mi cupar viziera din USA, pentru ca nu gasesc in EU, asa ca pentru 20 de lei a meritat experimentul cu polish, mai ales ca tratamentul anti-aburire al vechii viziere se dusese de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Nu e vorba de banosi Lucian, o viziera ma tine pe mine 2-3 sezoane, acum daca iau niste pietre in ea, o mai zgarii tine un sezon, dar sa te zgarcesti la 200/300lei pentru siguranta ta mai bine mergi fara ca vezi mult mai bine decat una polishata. Vorba lu Geo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Nu e vorba de banosi Lucian, o viziera ma tine pe mine 2-3 sezoane, acum daca iau niste pietre in ea, o mai zgarii tine un sezon, dar sa te zgarcesti la 200/300lei pentru siguranta ta mai bine mergi fara ca vezi mult mai bine decat una polishata. Vorba lu Geo... da ai dreptate si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavdiu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Nu înțeleg pentru ce va certați, am pus o întrebare deoarece nu am facut asta niciodată și nu știam de aceste consecințe. Mi s a părut o varianta mai ieftina și am întrebat dacă se poate, iar dacă voi ați spus ca nu este în regula tocmai am spus ca o sa îmi cumpăr alta viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 stai bland ca nu ne certam asa se discuta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Am si eu 2 casti care au vizierele foarte matuite. Am incercat sa le polishez dar nu tine. Unde gasesc niste viziere la un pret rezonabil? Sau e cineva care le reface? AGV K2 Nitro- MHR-06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Am si eu 2 casti care au vizierele foarte matuite. Am incercat sa le polishez dar nu tine. Unde gasesc niste viziere la un pret rezonabil? Sau e cineva care le reface? AGV K2 Nitro- MHR-06 Ia-le noi. Cu polish n-o sa iasa niciodata. Incearca pe ebay poate gasesti ceva acceptabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Imi puteti spune ce sa iau? IRIDIUM e ok noaptea? Se vede ok prin ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Imi puteti spune ce sa iau? IRIDIUM e ok noaptea? Se vede ok prin ea? Sunteti cei banosi, care nu se uita la bani cand cumpara, asa-i? » Post actualizat in 12 May 2016 10:07 Sunteti cei banosi, care nu se uita la bani cand cumpara, asa-i? Nu e vorba de basini colegu....e vorba de siguranta ta, nu mi se pare scump o viziera la 2 sau 3 sezoane cum a mai zis un coleg mai sus. Acum, da asa suntem noi romanii, mai un polisch, mai o indreptare din ciocan....si exemple sunt multe, suntem prea saraci sa ne permitem a schimba rotile cand trebuie, vizierele, filtre, ulei si mai stiu eu cate. Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Imi puteti spune ce sa iau? IRIDIUM e ok noaptea? Se vede ok prin ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Imi puteti spune ce sa iau? IRIDIUM e ok noaptea? Se vede ok prin ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiispas79 Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Salutare, aveti idee cum pot pune folie pe viziera pe exterior pentru murdarie/jeg ? Cum au cei de la MotoGP mai multe folii pe viziera iar la un anumit interval scoate cate o folie pentru a avea viziera curata. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiispas79 Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Da da, exact cea pentru insecte ... mersi pt link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WZY Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Ca un idiot total ce sunt, am sters pinlock-ul pe dinauntru, acum se abureste...aveti idee daca aduce cineva pinlock penru AGV K3 SV la noi? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Salutare; O viziera clara (alba) pentru un Premier dragon titanium carbon? Am fumurie si m-a prins o data seara cu ea... nu a fost bine! Pe net nu am gasit; iar de ebay nu prea vreau sa aud! Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Au direct ei pe site: http://www.premier.it/en/product/visor-dragon-evo-clear-a-pins/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Merci; dar din pacate ea e 26.44euro iar transportul 25 euro! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Ti se pare mult 50eur per total? Sau principiul doar e nasol, sa platesti shipping mai mult decat obiectul in sine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Merci; dar din pacate ea e 26.44euro iar transportul 25 euro! ... Si eu am dat de curand 20 euro transport pe un db killer de 40 din Italia. Asta e soarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 O data e principiul, ca transportul e cat produsul, si doi cam dublez valoarea castii... si iar nu merita. Poate decat sa ma combin cu altcineva la pachet; sau sa gasesc in alta tara pe unde mai am prieteni plecati si se intorc de sarbatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate