Fester Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Am sa incerc fiindca am cateva resturi si va tin la curent. Cand mi-am pus folie pe geamurile masinii tipu nu a incalzit folia ci a udat geamurile si a glisat cu folia pana a asezat-o in pozitia dorita. Excesul a fost taiat. Oricum si geamurile auto sunt curbate, nu atat ca viziera moto dar, sunt. Poate incerc in seara asta. Sper sa o pot dezlipi usor in caz ca iese nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Din cauza curburii nu cred ca poti aplica folia. Eu am un Renault Symbol si am vrut sa pun folie, dar mi-a spus tipul ca pe luneta nu imi poate pune ca e prea curbat. Eu am gasit pe eBay un plastic subtire care se aplica pe casca, e facut special pt modelul meu de casca, a costat 50 lei fara transport si in felul acesta nu mai trebuie sa imi tot schimb vizierele. Uite ca am gasit strip universal, merge la orice casca. Strip Recomand, e facuta pt curbura castii, merge perfect Editat Martie 13, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 De ce nu ati spus ca nu merge ?! Nu merge!! A iesit o mare papara cu bule. So don't try this at home. Poate cu o folie flexibila sunt sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) daca reusesti sa pui folie vei merge numai ziua,noaptea doar cu viziera deschisa pe toate vizierele inchise la culoare scrie:a se folosi numai ziua si nu e chestie de marcheting-cei pe care i-a prins noaptea cu o viziera inchisa la culoare pot confirma Eu sunt tenta sa pun o folie cu o transparenta mare pe faruri... un lucru tampit dar am o buba pe creier oare este mai rezistent? vezi ca pe ebay.uk sunt niste protectii care se ataseaza pe far cu un fel de arici 3M in cateva puncte.asa nu vei mai avea emotii la pietrele care sar de la autoturismele din fata sigur se poate aplica folie pe viziera atata timp cat se aplica pe stopuri auto care sunt curbe si din plastic Editat Martie 13, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 daca reusesti sa pui folie vei merge numai ziua,noaptea doar cu viziera deschisa pe toate vizierele inchise la culoare scrie:a se folosi numai ziua si nu e chestie de marcheting-cei pe care i-a prins noaptea cu o viziera inchisa la culoare pot confirma Eu am o casca cu viziera fumurie,noapte e foarte nasol asa cum ai zis si tu. Nu recomand nimanui sa mearga cu viziera fumurie pe intuneric. Cine vrea sa vada cum e, incercati sa mergeti noapte cu ochelari de soare, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 De ce nu ati spus ca nu merge ?! Nu merge!! A iesit o mare papara cu bule. So don't try this at home. Poate cu o folie flexibila sunt sanse. salut! am facut chestia asta acu cativa ani. am pus o folie oglinda pe viziera si am fost multumit de rezultat. e drept ca inainte pusesem pe masina si ca am pierdut jumatate de zi, dar am fost multumit de rezultat. am incercat initial cu viziera data jos de pe casca si nu mi-a placut ce a iesit, asa ca am montat viziera inapoi si am lucrat asa. cu apa, rigleta pt scos aerul si multa rabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Salutare, am o casca Probiker RX care l-a vremea achizitiei am luat-o cu viziera transparenta. M-ar tenta sa i-o fac fumurie aplicandu-i o folie cu tenta fumurie (din aceea auto) pe interior. A mai facut careva manevra asta? Ce spuneti ar merge? Salut!Daca mai esti interesat da-mi pm pt. ca stiu ca aveam asa ceva de la Oxford,speciala pt casti.Nu trebuie sa o tai,pur si simplu o aplici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/87538-folii-darktint-antifog-pt-vizor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/87538-folii-darktint-antifog-pt-vizor/ IN SFARSIT ! Cineva care sa dea omului solutia corecta. Am cumparat eu folia respectiva si este absolut geniala. Se ataseaza super usor pe orice viziera si se poate monta/demonta in 2 secunde cand se lasa seara. La 50 ron cred ca e de departe cea mai indicata solutie. Vanzatorul e prompt si corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 omul a vrut sa puna folie fumurie pe viziera nu a vrut o alternativa anifog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 pai tocmai ca aia e creeata special pentru viziere si pe langa a fi fumurie este si tratata anti aburire...ca asta ne trebuie. ma rog, puneti folie din vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 http://www.olivers.ro/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/5/0/5030009003011.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 omul a vrut sa puna folie fumurie pe viziera nu a vrut o alternativa anifog Folia este fumurie. Faptul ca actioneaza si ca antifog este doar un bonus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) ia uite si aia la oxford...mai multe variante. m-a mancat in c.u.r. sa am pinlock, eu nu imi pot pune trebe viziera Editat Martie 15, 2012 de COObra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) ia uite si aia la oxford...mai multe variante. m-a mancat in c.u.r. sa am pinlock, eu nu imi pot pune trebe viziera Sa nu-ti para rau de pinlock, e super bun primavara si toamna cand e frig si chiar si vara cand ploua Eu tot sunt de parere ca asa cum am eu e varianta cea mai buna, ai viziera clara mereu ceea ce e cel mai bine, plus ca nu ma deranjeaza soarele deloc. Am scris in pagina precedenta link de pe ebay cu banda universala pt orice casca Si merge pe sub pinlock Editat Martie 15, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 salut! am facut chestia asta acu cativa ani. am pus o folie oglinda pe viziera si am fost multumit de rezultat. e drept ca inainte pusesem pe masina si ca am pierdut jumatate de zi, dar am fost multumit de rezultat. am incercat initial cu viziera data jos de pe casca si nu mi-a placut ce a iesit, asa ca am montat viziera inapoi si am lucrat asa. cu apa, rigleta pt scos aerul si multa rabdare... Salut,as vrea sa imi pun si eu pe o viziera clara dar ma tem ca poate nu iese bine.Imi poti da niste sfaturi? ce folie,daca ai incalzit-o,daca ai pus-o pe exterior(ai spus ca ai pus-o cu viziera montata pe casca).Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Din cauza curburii nu cred ca poti aplica folia. Eu am un Renault Symbol si am vrut sa pun folie, dar mi-a spus tipul ca pe luneta nu imi poate pune ca e prea curbat. Eu am gasit pe eBay un plastic subtire care se aplica pe casca, e facut special pt modelul meu de casca, a costat 50 lei fara transport si in felul acesta nu mai trebuie sa imi tot schimb vizierele. Uite ca am gasit strip universal, merge la orice casca. Strip Recomand, e facuta pt curbura castii, merge perfect Nu stiu la ce meserias ai fost ,dar si eu am un Renault Symbol, si omul mi-a pus folie fara probleme.Dar la sfarsitul operatiei mi-a zis ca e foarte dificil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hOSlnMxm0mo&feature=relmfu Minutul 3:03 Stiu ca este aplicata pentru un model Arai, dar cu siguranta ar trebuii sa fie folii care se pot aplica pe fiecare model de casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 gasiti pe louis pinlok de kbc la 47 ron. casca asta vine fara sistem prindere pinlock. exo750 de acum cu pinlock. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoran IasinGrozescu Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Imi cer scuze daca mai exista un topic referitor la pinlock universal.Am un Shark S650 si nu mai suport sa vad in ceata cand ploua sau se raceste vremea. Sau ce posibilitate ar fi sa scapi de ceața,condensul ce se formeaza pe vremea rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Imi cer scuze daca mai exista un topic referitor la pinlock universal.Am un Shark S650 si nu mai suport sa vad in ceata cand ploua sau se raceste vremea. Sau ce posibilitate ar fi sa scapi de ceaţa,condensul ce se formeaza pe vremea rea. E sprayul anti ceata de la kronau, dar nu stiu cat de bun e. Mai era o vorba sa i idai un scuipat si sa il intinzi prin interior, dar am incercat eu zilele astea nu nu are efect.=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoran IasinGrozescu Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Supertare chestia cu scuipatul !!!! Iar cu shprayul stii cum e.... tre' sa-l ti dupa tine....sa tot dai cu el....sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) exista , are un soi de adeziv pe margine , am avut de la fogcity ,acum vad ca nu mai e in oferta ...in schimb este de la pinlock. Nu pot sa-mi dau cu parerea ,cand l-am luat nu am citit bine,viziera mea avea strat antifog si nu s-a prins bine .I l-am dat unui prieten care era multumit de el . Deci sa nu aiba viziera tratament antifog http://www.louis.de/...0012003&lang=en ps. ai si un filmulet acolo cu instructiuni de montaj Editat Octombrie 31, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 E sprayul anti ceata de la kronau, dar nu stiu cat de bun e. Mai era o vorba sa i idai un scuipat si sa il intinzi prin interior, dar am incercat eu zilele astea nu nu are efect.=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) daca viziera ta nu e prevazuta acele picioruse speciale pt pinlock singura solutie ar fi o folie antiaburire. Ceva de genu asta. http://invisionvisor...oduct=proshield Stiu ca se gaseste si la noi, daca nu exact acest model ceva asemanator. Daca esti din bucuresti uite la baieti astia http://scuterul.ro/?folie-fog-city-antiaburire-viziera,41 Editat Octombrie 31, 2012 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate