Ninu 2000 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Are cineva pofta sa-mi explice ce este pInlock-ul ,unde se monteaza ..?Din ce am inteles nu lasa sa se formeze aburi in casca ,dar nu am ideie cum arata fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 http://lmgtfy.com/?q=what+is+a+pinlock+visor&l=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exhaust Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Cred ca solutia prezentata de "florynn" pana la urma mi s-ar potrivi si mie. Dimineata e un chin cu aburii (3-4-5 grade), am mers cu viziera deschisa dar un chin si-asta. Azi dimineata mi-am pus un servetel intre cagula si gura, nu s-a mai aburit dar deh.. mi se pare straniu si respir mai greu. Un pinlock universal mi-ar trebui si mie, cu tot cu pini pentru montat pt ca nu am pini la viziera castii (IXS HX1000), nici viziera compatibila pregatita pentru pinlock nu am gasit. Stie cineva de unde as putea comanda kitul universal de pinlock? si modelul exact? Ps: Ce tare link-ul "georgem" ) Editat Octombrie 23, 2013 de Exhaust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Cred ca solutia prezentata de "florynn" pana la urma mi s-ar potrivi si mie. Dimineata e un chin cu aburii (3-4-5 grade), am mers cu viziera deschisa dar un chin si-asta. Azi dimineata mi-am pus un servetel intre cagula si gura, nu s-a mai aburit dar deh.. mi se pare straniu si respir mai greu. Un pinlock universal mi-ar trebui si mie, cu tot cu pini pentru montat pt ca nu am pini la viziera castii (IXS HX1000), nici viziera compatibila pregatita pentru pinlock nu am gasit. Stie cineva de unde as putea comanda kitul universal de pinlock? si modelul exact? Ps: Ce tare link-ul "georgem" ) http://www.louis.de/_20ca0de732884d6c72ab9b6788b44484e3/index.php?topic=zusatz&article_context=zusatz&zusatztyp=ANL&grwgr=150&wgr=817&artnr_gr=20012002&bez=FOGCITY+ANTIFOG-FOIL+CLEAR+%2F+UNIVERSAL&back_url=%252Findex.php%253Ftopic%253Dartnr%2526article_context%253Ddetail%2526artnr_gr%253D20012002%2526artnr%253D20012002%2526grwgr%253D150%2526wgr%253D817%2526anzeige%253D0%2526mottype%253D0%2526herst_bez%253D%2526typ_id%253D&articleNo=20012002 Cred ca solutia prezentata de "florynn" pana la urma mi s-ar potrivi si mie. Dimineata e un chin cu aburii (3-4-5 grade), am mers cu viziera deschisa dar un chin si-asta. Azi dimineata mi-am pus un servetel intre cagula si gura, nu s-a mai aburit dar deh.. mi se pare straniu si respir mai greu. Un pinlock universal mi-ar trebui si mie, cu tot cu pini pentru montat pt ca nu am pini la viziera castii (IXS HX1000), nici viziera compatibila pregatita pentru pinlock nu am gasit. Stie cineva de unde as putea comanda kitul universal de pinlock? si modelul exact? Ps: Ce tare link-ul "georgem" ) Nici nu iti trbuie pini, se lipeste in viziera, ca si pinlokul, si nu ai treaba. Eu am trei viziere cu asa ceva, nu mai ai treaba cu condensul! Editat Octombrie 24, 2013 de draven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exhaust Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Draven, in linkul tau este un pdf cu descrierea foliei FogCity, din cate stiu eu tu ai Pinlock Fine Vision - 20012003. FogCity am inteles de la mai multi useri care l-au testat ca nu e bun de nimic. Pinlock Fine Vision nu am gasit pe louis, nici altundeva. Revin, acum in link nu mai apare nimic. Editat Octombrie 24, 2013 de Exhaust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Corect. Aparent nu il mai au la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 eu am monat pe 3 casti pinlock de kbc care e 45 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exhaust Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Problema e ca nu stiu de unde sa cumpar florynn. Si nu stiu nici modelul exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 tot de pe louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exhaust Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 A venit pinlockul recomandat de florynn, l-am montat, am scapat de aburi. Se vede clar, nu deformeaza imaginea. Multumesc florynn pentru solutia care functioneaza suta la suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 A venit pinlockul recomandat de florynn, l-am montat, am scapat de aburi. Se vede clar, nu deformeaza imaginea. Multumesc florynn pentru solutia care functioneaza suta la suta. Ce model ? A venit cu pinii de prindere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exhaust Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Salut, scuze de intarziere. Modelul este "PINLOCK-INSERT KBC: VR-1X, XP-3 CLEAR ANTIFOG", cod louis:50010071. Vine cu trei pini din care unu este de rezerva. Am facut ca in filmuletul de mai jos, cu deosebirea ca nu am folosit un cutter pentru centruire (pentru ghidarea burghiului de 5mm), ci un ac incalzit la foc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Buna treaba daca vine cu tot cu pini , mai ales acum cand costa 10 euro . Comand si eu , multam` de raspuns/pont ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exhaust Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 E o solutie geniala si de foarte mare ajutor pentru cei cu casti fara pregatire de pinlock. Rezultatul e uimitor. Am incercat si cu gel special "anti nebel", cu sapun lichid, am frecat la viziera de mi-au sarit capacele insa numai pinlock-ul a functionat. Nu ai pentru ce, si eu am ideea de la userul florynn. Mi-ar placea sa afle cat de multi de asta pentru ca stiu ca o gramada cauta solutii si nu au idee ce sa faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 poti folosi burghiu pt lemn. e ascutit si nu fuge pe plexic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 are cineva ramasi 2 pini pt montarea unui pinlok? are cineva ramasi 2 pini pt montarea unui pinlok? rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaJackal Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Salutari, Mi-am achizitionat o casca Caberg V2 407 noua si am scos-o la o plimbare. Dupa vreo doua minute a inceput sa abureasca vizorul destul de urat. Stie cineva de ce face asta (pt ca ma gandesc ca nu e normal) si ce as putea sa fac sa nu se mai abureasca? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 asa se intampla la caberg .. cel putin si la mine...soluti sunt mai multe insa,nu stiu cat sunt de eficiente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 vezi in sectiunea despre folii si pinlock ca dau baietii niste solutii antiaburire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaJackal Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Am sa trag o privire in sectiunea amintita. Mai trebuie sa cumpar oricum o casca, asadar puteti sa imi sugerati va rog una care sa fie in jur de 500 de lei, sa nu abureasca, full face - pt chopper, si sa protejeze bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Incearca la Scorpio AZ Motors, aveau mereu promotii la HJC la super preturi si la astea poti monta si Pinlock. Scuze daca se considera ca am facut reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude.marius Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 eu anul trecut am avut un nolan n85 care a tinut foarte bine la accident, nu am avut probleme cu aburirea la el... cred ca la 500lei gasesti si un nolan cu pinlock inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 (editat) Aburirea vizierei și cea mai rapidă și ieftină metodă de rezolvare. Una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă toți motocicliști care pleacă la drum pe temperaturi scăzute este aburirea vizierei. Acest fenomen împiedică vizibilitatea și conduce la un disconfort și risc crescut al deplasării. Se poate rezolva parțial ridicând puțin viziera în mers, dar aceasta soluție nu merge mereu, la orice viteză și pentru oricine. Producătorii de consumabile moto au găsit diferite metode: vizierele Pinlock, spray-uri speciale sau preferata mea, soluția căștilor Suomy care au viziere anti-fog cu care nu vei avea probleme minim un an de zile. Există în lumea moto și un mit al unei soluții foarte practice, ieftine și la îndemâna tuturor. Și noi l-am încercat de câteva ori și tot ce vă putem spune este că „face toți banii”. Pe scurt, se folosește detergent lichid de spălat vase. Diferența eficacității acestui pont o dă însă metoda prin care se aplică această soluție. Iată recomandarea noastră:1. poponeataățați perfect viziera2. Cu o cârpă curată și fină din bumbac pe care puneți un strop de detergent lichid de vase întindeți ușor pe toată suprafața interioară a vizierei.3. Luați o nouă cârpă cît mai fină și mai curată și frecați foarte ușor interiorul vizierei până când urmele vizibile de detergent dispar (nu exagerați pentru că nu va mai fi eficient)O să dureze fără probleme un drum mai lung sau câteva drumuri mai scurte, maxim o săptămână. Nu folosiți această soluție improvizată pentru viziere deja tratate din fabrică (gen Suomy), sau viziere cu Pinlock .______________________________________________________ Editat Martie 3, 2014 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 (editat) vezi pe scuterul.ro au pinlock universal incepand de la 50 ron pana la 150. Am cunostinte care folosesc luate de la ei si functioneaza foarte bine. Editat Martie 3, 2014 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate