Kagemusha Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 12 hours ago, Cavaleru said: baieti am nevoie de un alt ax pentru standul de echilibrat. am nevoie ori de o teava ori tija plina. unde gasesc ceva otel, nu fier mort? nu stiu acum ca nu sunt acasa diametrul. Salut Cristi! Am ceva acasă, două bucăți, diametru 8 sau 10mm și lungimea de vreo 50, cred. Nu sunt țevi, sunt niște tije, una o folosesc la Monster când îl ridic pe stander în spate. Nu sunt în țară acum, ajung acasă la sfârșitul săptămânii. Dacă nu găsești până atunci, dă un semn și vedem cum facem. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă (editat) Acum 12 ore, Silver Arrow a spus: @Kassu intrebarea este daca micronii inidicati in nivelul de filtrare sunt si in realitate. Iti recomand o firma cu care lucrez de mai bine de 10 ani si au marfa de calitate: https://www.airtechsolutions.ro/ Te consulti cu ei, le spui ce vrei sa faci si te consiliaza ce sa folosesti. După poza, par identice. Nicăieri în specificații nu suflă vreun cuvînt despre microni. Nici Emag, nici Ali. pentru link. O sa ii caut înainte să mă fac pasul. Editat 8 ore în urmă de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate