yo4hgx Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 3 ore, florinelu07 a spus: Bateria auto este gandita sa duca curenti mari pentru scurta durata (zeci de secunde) si nu este potrivita pentru o descarcare atat de severa fara deteriorare. Cei 60Wh ar fi cam 5Ah la 12v deci ai dus in cele 7 ore la sub 50% din capacitatea ei. Cateva cicluri de acest gen iti vor distruge bateria. Orienteaza-te catre un acumulator 12v deepcycle sau poate chiar ceva LiFePo - vei avea o durata mai mare de sustinere centrala, uzura mai mica, curenti de incarcare mai mari si implicit durata mai lunga de viata (lejer cateva sute de cicluri de descarcare/incarcare) +10! Cu mentiunea ca acumulatorii “exotici” au alt regim de incarcare decat cel cu Pb… dar asta este o alta discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Au venit si niste acumulatori pe care i-am comandat. Am o lanterna care a venit echipata cu 2 acumulatori 18650 de 1200mAh (cei mov) si acuma am luat 2 acumulatori 26650 de 5000 mAh. Sa vedem daca chiar au 5000 mAh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Optimist daca sunt brand anonim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Ai impresia ca bateriile de firma sunt facute in alta fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Set 6 freze pentru metal Yato YT-61711 luat de pe EMAG. Neașteptat de rezistente. Recomad totusi pentru activitati hobby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate