one_crazy_biker Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Acum cateva zile in Mangalia,in curba de pe pod spre 2Mai,un gsxr 750 k9 cred,a incercat un viraj stil Moto gp,si iesit in decor destul de urat..Daca il stie cineva pe biker sa ne zica si noua cum se mai simte. Eu am filmarea de la un prieten,dar nici el nu stie mai multe. Editat Octombrie 6, 2010 de Thomas Embed direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 a luat mana din gaz si a facut un high-side? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 EU unu zic ca luat mana din gaz fix cand trebuia sa accelereze usor...a incarcat fata si spatele a ramas fara aderenta..cel putin asa pare..ori a alunecat pe linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Cred ca s-a speriat ca a intrat prea tare in viraj si a luat mana din gaz, moment in care a facut highside. Din pacate, am impresia ca-l stiu pe baiat, sper sa fie ok. Are idee cineva daca motocicleta avea evacuare Laser cu 2 iesiri in lateral ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 mie mi se pare ca ciupeste fata destul de brusc si scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca ciupea fata brusc nu ii pleca spatele , ci fata .... ar fi facut un low side. Ori a prins linia , ori nu avea cauciucurile incalzite calumea , oricum in perioada asta asfaltul este rece si nu este indicat sa incerci asa ceva pe asfalt stradal. Sper ca motociclistul este ok si ca apuca sa invete din greseala sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Sunt N motive......Nu inteleg rostul acestor pareri.....MOTOCICLISTUL este ok???Asta era INTRBAREA....Nu de ce a cazut....cum sa intamplat.....MULTA SANATAE MOTOCICLISTULUI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Pare sa fii franat cu fata dar a facut ceva gresit si din ghidon, motocicleta pivoteaza in jurul rotii fata. Cred ca era inclinat si a pus frana, normal frana fata ar fi ridicat motorul larg in viraj si a aplecat-o mai tare, astfel spatele a pierdut aderenta si s- a invartit. La un moment dat e aproape cu roata fata spre camera, abea apoi urmeaza high side si dat peste cap. Urat oricum, ce se poate intampla dintr-o faza banala! Dar ala de pe mijlocul soselei era acolo sa-l pozeze? Ca poate a vrut sa aiba o amintire cu genunchiul pe jos si doar a aplecat-o mai mult si mai repede decat trebuia, fara alte manevre. Sper sa scape cat mai usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 cred ca e vina cauciucurilor si i-a fugit spatele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Buna filmarea. Trasa proasta. Da' poza cum a iesit ? Băiețeala asta la pozare... costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Chiar nu il stie nimeni pe baiat? cum se simte? unde e internat? Da trotinel..avea Evacuare laser cu iesiri in lateral. Stii ceva de baiat? Editat Octombrie 6, 2010 de one_crazy_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Sunt N motive......Nu inteleg rostul acestor pareri.....MOTOCICLISTUL este ok???Asta era INTRBAREA....Nu de ce a cazut....cum sa intamplat.....MULTA SANATAE MOTOCICLISTULUI!!!! tu esti gica-contra????????? - rubrica de accidente e ca sa invatama din greselile altora prietene! de aia ne dam cu parerea! S-a intrebat in primul post daca e OK bajatu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 tu esti gica-contra????????? - rubrica de accidente e ca sa invatama din greselile altora prietene! de aia ne dam cu parerea! S-a intrebat in primul post daca e OK bajatu' ! Oki cum zici tu.....Zi si mie te rog frumos ce ai invatat tu din greseala acestuia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosRmin Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 salutare pareri impartite f nice, eu am fost in intamplare, n-am franat , nu m-am speriat etc. Am facut asta nu o data nu ma laud cu asa ceva. Scarita s-a infipt in asfalt a aruncat spatele si mi-a pus moto travers cu directia de drum. Urmari high-side, eu mana fracturata la incheietura si ceva contuzii. Echipament full, costum dintr-o bucata cizme Sidi Vortice manusi race, casca etc. Si-au facut treaba max. Motoru nu mai conteaza Bafta la toata lumea and drive safe. Poate nu vine de la cineva care a condus safe dar toti facem imprudente si o data se intampla Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 salutare pareri impartite f nice, eu am fost in intamplare, n-am franat , nu m-am speriat etc. Am facut asta nu o data nu ma laud cu asa ceva. Scarita s-a infipt in asfalt a aruncat spatele si mi-a pus moto travers cu directia de drum. Urmari high-side, eu mana fracturata la incheietura si ceva contuzii. Echipament full, costum dintr-o bucata cizme Sidi Vortice manusi race, casca etc. Si-au facut treaba max. Motoru nu mai conteaza Bafta la toata lumea and drive safe. Poate nu vine de la cineva care a condus safe dar toti facem imprudente si o data se intampla Asfalt uscat Asta e tot ce conteaza.....Tu sa fii sanatos...Fieru se face...BAFTA SI MULTA SANATATE.... OFF....Va zbateati degeaba cu pareri......BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Oki cum zici tu.....Zi si mie te rog frumos ce ai invatat tu din greseala acestuia??? Dar tu ce inveti daca afli ca tipul e sanatos sau nu? Ce relevanta are? Esti prieten cu el? Daca da, da-i un telefon si afla ce-i cu el. Daca nu, ce-ti pasa daca e sanatos sau are un picior rupt? Nu-mi raspunde, sunt intrebari retorice. Hai, ASFALT USCATTT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Dar tu ce inveti daca afli ca tipul e sanatos sau nu? Ce relevanta are? Esti prieten cu el? Daca da, da-i un telefon si afla ce-i cu el. Daca nu, ce-ti pasa daca e sanatos sau are un picior rupt? Nu-mi raspunde, sunt intrebari retorice. Hai, ASFALT USCATTT! Nu pe mine trebuia sa ma intrebi....... BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flow Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 motociclistul se simte ok va multumim celor care ati intrebat si DO NOT TRY THIS AT HOME only on track asta e de invatat din acest filmuletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosRmin Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 si cel mai important, echipament full intotdeauna. bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 si cel mai important, echipament full intotdeauna. bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) hai frate...o curba aveti in zona si nici pe aia nu ati invatat-o? Editat Octombrie 6, 2010 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Naspa asta. Am patit-o si eu intr-un fel asemanator(nu aceeasi cauza), aveam aproape tot pe mine, mai putin ghete. Unde n-a fost protectie, a crapat. In concluzie, picioru' rupt. Ai avut noroc ca n-ai patit mare lucru. Casco exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 din pct meu de vedere e un high side de toata frumuseta... sper ca motociclistul sa fie ok si sa refaca repede pt a incepe primavara cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 Ma bucur ca esti ok, recuperare rapide si fara urmari .. Motoru se face .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Bine ca esti ok... sanatate si sa fi mai cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate