ca7a_73 Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Mi se pare interesant de stiut de la ce a plecat fiecare si la ce a ajuns. Prima a fost un FIRSTBIKE si acum am o HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Eu am inceput cu asta: 50cmc in 4 timpi (!), 3CP ...am continuat cu asta: 125cmc, 10CP, cand l-am dat avea 86000km ...si intr-un final am ajuns la asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Frumoasa jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 eu am fost mai norocos (daca se poate spune): am inceput cu Yamaha XVS400 Dragstar si inca sunt la ea. sunt multumit de ea, nu am cu ce o compara inca. totusi parca as prefera franele ceva mai puternice. dar din cate am citit, asta e "boala" cruiser-elor in general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Frumoasa jucarie ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Am inceput acu' vreo 15 ani cu un Hoinar , am continuat cu inca vreo 7.... tot Hoinar ...a urmat inevitabil CZ ....125....250 ....apoi Jawa 350....o pauza de vreo 6 ani .....dragstar 250 .....si in final .....Intruder VS 1400.....de vreo 2 luni ....n-am poze da' o sa fac .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) Eu am inceput cu un scuter indian, am trecut la alt scuter de productie romaneasca si m-am oprit (deocamdata) la o Yamaha Virago, dragostea mea. Toate astea in 4 luni. Editat Septembrie 1, 2006 de milica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Eu am "inceput" cu o Mobra, pe care am invatat.... cum sa o imping prin toti coclaurii de pe langa Ploiesti. N-am o poza cu ea si oricum, prima mea motocicleta este o Honda Shadow de care sunt tare mandru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Prima mea bicicleta... apoi m-am suparat si l-am luat pe mnealui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 prima mea motocicleta (si actuala) este un EN 500 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 ca orice motociclist aspirant si fara bani am avut un hoinar care l-am primit gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Pai ... IJ festival . Si in decurs de vr-o 6 ani am mai avut un MZ 125, un Simson 250( de care am fost foarte multumit) , apoi un Suzuki Savage si acum caut sa-mi iau un Intruder, asa cum scrie in semnatura. ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 (editat) Pai ... IJ festival . Si in decurs de vr-o 6 ani am mai avut un MZ 125, un Simson 250( de care am fost foarte multumit) , apoi un Suzuki Savage si acum caut sa-mi iau un Intruder, asa cum scrie in semnatura. ASFALT USCAT! Asta-i prima si actuala........sa vedem ce urmeaza???Mi-ar placea un Warrior!!! Editat Noiembrie 10, 2007 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) Mobra cativa ani(am si impins dar am si facut drumuri lungi),Jawa(cateva luni),nu am poze, si pe urma .....IJ Planeta 5 ,Suzuki DR 650 ,Suzuki TLR 1000, ,in prezent si in urmatorii ani Suzuki M 800 INTRUDER. Editat Noiembrie 11, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Am inceput cu un AWO 425 S (Simsonarii timisoreni alĂŠ, alĂŠĂŠĂŠ, alĂŠĂŠĂŠĂŠĂŠ!!!)...acum Triumph Bonneville din 2001. Enough said... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 inceputul: suzuki marauder 250 ooff , pe lant, monocilindru, racit cu aer. - de vis. dupa o luna eram mega satul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Mobra, Jawa 350, acu Majesty(ce mi-a ramas mica) si in primavara un chopper. Mica si dragutza comunitate moto de p-acilea,la drum,imi dadea voie sa merg primul cu putin peste suta ca sa nu ne pierdem.Eu de ei,nu ei de mine. Si nu mai vreau.Vreau chopper.Mare.Si cu 3 faruri care sa se aprinda impreuna ca triunghiul bermuzilor.Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 fosta actuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 IJ Festival, demult. Nostalgia este mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Prima "doamna" -Mobra .A doua -ij-56. le am inca pe amandoo,nu-s japoneze dar sunt ok si pentru cei cu buget redus........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Prima "doamna" -Mobra .A doua -ij-56. le am inca pe amandoo,nu-s japoneze dar sunt ok si pentru cei cu buget redus........... Sa ai sanatate in primul rand!!!......si cu timpul le faci pe toate!!!Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ...aia da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 pai sa raspund si eu prima-...un Simson...n-am poza a 2-a - Ural pe care-l detin si acuma ....poza a 3-a - Moto Guzzi California Stone ...pe care-l detin si acuma...poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 prima prin 90 un IJ Festival din 1957 absolut super a doua un BMW R12 cu atas 1940 a mai fost un R51 a4-a un suzuki gsg 850 1998 a5-a HD Dyna 2005 ultima docamdata HD rdk 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 * Intruderul VS de 400, pe numee ei Lucky - Prima Doamna (cred ca n-am s-o uit usor..., da' asta e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate