Adixgl Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 ...... si se elimina stresul rularii imediate.' recitind mi-am dat seama ca se poate rezolva rapid cu cateva sedinte de terapie la psiholog, deci eu zic sa le ceri si o adeverinta conform careia au mers cu cauciucu' la psiholog, nu de alta dar sa fie destresat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Cred că persoana respectivă a aflat "secretul" anvelopelor cu DOT vechi de la user-ul ăla din Cluj,care zicea tot așa...cu cît e mai vechi cu atîta e mai bun....stați să-i găsesc postul.... » Post actualizat in 01 Mar 2017 13:58 Citez: "Posted 02 September 2016 - 08:38 PM Are cineva anvelope SH 160 80 R16. Nu ma intereseaza DELOC TAMPENIILE cu DOTUL (prefer cat mai vechi) DAR sa fie cat mai bun in creasta. Astept tel 0746762204 din cadrul minutelor NELIMITATE care le ofera Orangeul" Editat Martie 1, 2017 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Oamenii incearca sa inmoaie piata cu "pastrate in conditii optime". De ce nu sunt de acord cu asta? - una la mana, nu am incredere in "conditiile optime" din depozitele romanilor(desi e posibil sa fi fost depozitate in Franta, de ex) - Si Mai Important - gumele ajung oricum la suprapret in RO, si oricat ar incerca sa se prefaca, comerciantii de aici fac niste profituri mai mari per bucata decat comerciantii din tarile vestice; daca tot cumpar la suprapret Eu din Romania cu salariul Meu mic(fata de vest).. zic ok, dar da-mi produsul premium; adica: vreau DOT cald, vreau servicii ireprosabile, si il mai vreau si repede! Problem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Adevarul este ca o guma de peste 5-6 ani te tine de 3 ori mai mult pana sa se toceasca fata de una noua. Stiu ca aveam pe spate acu multi ani pe batrana dacie niste gume care sa dea draq, cred ca ar fi mers la infinit fara sa se consume Deci depinde ce cauti. Aderenta sau durata de viata (a anvelopei, ca a ta oricum nu conteaza daca asta primeaza in alegerea facuta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasu Balan Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 salut, am o yamaha r6 din 2000 si a venit vremea sa ii schimb cauciucurile. ce sa aleg dintre michelin power 3 si pirelli diablo rosso 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Eu am acum pirelli diablo rosso corso , si sunt mai multumit cu ele , decat cu michelin power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 bridgestone s21 bataita la copturile alea ... http://www.bridgestone.com/products/motorcycle_tires/products/detail/pr138/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Intre alea doua Pirelli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Intre alea doua Pirelli! ai mers tu pe motociclete sau spui ce ai auzit pe la altii? rosso2 nu-s absolut nimic senzational, pirelli face gume extraordinare dar nu modelul ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Eu miam luat michelin pilot road 4 pe spate si pe fata tre sa imi ajunga pilot road 4 gt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Mi ar plăcea sa pun un set de karoo 3 pe un f650gs(single), dar pe fata nu cred ca produc dimensiunile de care am nevoie 100/90/19,in schimb am găsit 110/80/19...! Pot merge pe 110/80,fara a simți vreo diferența sau sa schimbe ciclistica motorului? Stima, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 (editat) Salutari dupa o perioada luuunga de inactivitate forumistica. Pe kawasaki kle500, model enduro-touring (sau dual-sport?) am avut set dunlop trailmax, anvelopa spate m-a tinut peste 15.000 (excursie nordkapp intr-un an si franta - millau - in altu). Nu vreau sa zic ca de fapt am facut 18 mii pana am facut pana (intepat in padurea comana, desumflat de tot in Buc) de la cat de lins era (w-e trecut). Adevaru e ca ultima mie de km am mers cu morcovu adanc infipt . Sincer nu prea mi-au placut foarte mult, prima jumatate s-a mancat foarte repede, cred ca nu facusem toata norvegia si deja erau consumate 50%, dupa aceea au tinut un pic mai bine (oare se adevereste legenda ca asfaltul norvegian papa cauciucu ca un grasone mecu?). Plus ca nici pe drum neasfaltat nu era cine stie ce, cu toate ca nu am ramas vreodata impotmolit din cauza ei. Anvelopa fata inca tine, n-am de ce s-o schimb, nu pare ca a trecut de jumate. Si sunt genu care franeaza fata 80-90% (pe asfalt). Acu pentru noul sezon mi-am comandat o anvelopa spate DURO HF904 130/80-17 care e la discount la motodiscount.ro 290j de lei. Am citit de bine de firma si de model dar in romanica nu e prea cunoscuta (cica e firma americanski). O sa va spun eu cum e Editat Martie 7, 2017 de shumilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 mi-am comandat o anvelopa spate DURO .......................... (cica e firma americanski). mdaaa, americana era dupa Al II-lea Razboi Mondial acun se fabrica in Taiwan, Tailanda, China in principiu eu zic ca sunt anvelope OK in domeniul off-road, atat la 2 roti cat si la 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Atunci ce pot sa zic... sper SA APUC sa va spun cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Nu stiu ce te deranjeaza. Tehnic, tanti nu a mintit. Poate sunt clienti care sunt mai interesati de anvelope mai tari care nu se uzeaza asa repede, decat altele proaspete care trebuie schimbate dupa un sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 la 636 meu (2002) cauciucurile astea :Sportmax Qualifier II sunt ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 depinde pentru ce?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 depinde pentru ce?!? mers stradal. uneori poate mai tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Chirita Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Salut. Am o YAMAHA THUNDERCAT din 97, cumparata anul trecut in primavara. Am facut cu ea aproape 4000 km sezonul trecut. Cand am luat-o avea cauciucurile noi noute, dar DOT-ul este 2711 fata si 1912 spate. Cauciucurile sunt DUNLOP Sportmax Qualifier II. Sunt prea vechi? Ar trebui schimbate? Vizual nu par imbatranite, nici uzate nu sunt, si nu pot sa imi dau seama daca sunt intarite sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Salut. Am o YAMAHA THUNDERCAT din 97, cumparata anul trecut in primavara. Am facut cu ea aproape 4000 km sezonul trecut. Cand am luat-o avea cauciucurile noi noute, dar DOT-ul este 2711 fata si 1912 spate. Cauciucurile sunt DUNLOP Sportmax Qualifier II. Sunt prea vechi? Ar trebui schimbate? Vizual nu par imbatranite, nici uzate nu sunt, si nu pot sa imi dau seama daca sunt intarite sau nu. schimba opincile alea ca sunt ebonita. vb din proprie experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Folositi cu incredere https://www.cauciucuridirect.ro Sunt punct de desfacere pentru delti.com in Romania. Eu sunt deja la a 3-a comanda la ei si sunt la fel de multumit. Set BT 016 (super gume), DOT sfarsit 2016, pret 765 RON transport inclus. Au preturi bune si sunt profesionisti in comunicarea cu clientul ( suna pentru confirmare la fiecare comanda, daca este o problema cu stocul si trebuie sa-l aduca din alt depozit te anunta, cauta solutii daca sunt lipsa stoc) Recomand din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Folositi cu incredere https://www.cauciucuridirect.ro Sunt punct de desfacere pentru delti.com in Romania. Eu sunt deja la a 3-a comanda la ei si sunt la fel de multumit. Set BT 016 (super gume), DOT sfarsit 2016, pret 765 RON transport inclus. Au preturi bune si sunt profesionisti in comunicarea cu clientul ( suna pentru confirmare la fiecare comanda, daca este o problema cu stocul si trebuie sa-l aduca din alt depozit te anunta, cauta solutii daca sunt lipsa stoc) Recomand din nou. D212 Gp Racer aproape 1600 ron setul. Bun pret NOT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 D212 Gp Racer aproape 1600 ron setul. Bun pret NOT Acum na, cauti si tu prin oferte si vezi ce te coafeaza. Eu la bridgestone am gasit mereu pret bun. De oriunde ar fi, luati si mergeti pe anvelope bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius f4i Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Salutare, As dori sa ma ajutati si pe mine in alegerea unor cauciucuri bune. Sunt nou pe aici si nu ma pricep la gume deloc. Gumele ar fi pentru o honda 600F4i 2001.Tin sa precizez ca mersul va fi prin oras si putin pe autostrada,nu merg foarte tare. Asi vrea ceva cu o aderenta foarte buna pentru ca sunt incepator. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 bridgestone s21 , mai multa aderenta decat ai nevoie, sunt foarte ok si pe ud , au aderenta foarte ok din primul metru (alte gume sport trebuie incalzite) pretul trebuie sa fie printre cele mai mici in segmentul hypersport si o sa te tina probabil peste 10k km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate