Lucian_M Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Deci Road se uzează mai repede decât Scorpion sau se pot stinge farurile tancului? Că reduc și eu din lungimea cozii vulpii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragoshescu Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Salutare, nu am stiut exact unde sa incadrez, probabil nu trebuia aici, dar nu ma descurc prea bine cu subiectele de topic... Are cineva o recomandare raport pret calitate (set anvelope)pentru un suzuki Bandit GSF 600 naked 2001. Legat de DOT de asemenea am nevoie sa inteleg cat ar tb sa fie DOT optim maxim trecut 160/60 ZR17 spate 120/60-ZR17 fata Multumesc anticipat ! Orice sfat e un sfat, primesc cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Dacă găsești pe dimensiunile tale (ar cam trebui) îți recomand Michelin Pilot Road 4. Duc mulți km și sunt foarte bune pe ploaie. Cat despre DOT, la carte scrie maxim 5 ani, dar asta ar fi destul de mult. Daca nu știi unde și cum au fost depozitate nu lua DOT vechi, e riscant. Dacă iei noi întreabă vânzătorul și alege DOT-ul recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Salut. Am avut bandit de 650 si am folosit pe el ultima data Pirelli Angel St. Au fost best-buy la acea vreme calitate-pret. Foarte ok si pe strada. De preferat noi, cam toate magazinele au dot recent, in functie de km parcursi, cam la 15k si 2 ani eu schimb anvelopele la motor, poate chiar mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate