Vlad Codreanu Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Se face un sondaj pentru oportunitatea construirii unui parc auto/moto, cu acreditare FIA/FIM, cu circuit auto / moto, carturi, circuit motocros, etc.... SONDAJUL CHIAR ARE IMPORTANTA in luarea deciziei...asa ca va rog raspundeti si popularizati... Multumesc. http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=3445 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Bine, dc zici...eu l-am facut ca nu doare.. 3 minute - merita "efortul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 si eu l-am completat sa speram ca va fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscristian Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Poate da Domnul dupa ce or termina cu autostrazile .......... sa faca si ceva ptr popor. P.S. am complectat si eu chestionarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Dupa ce vor termina autostrazile? In 2030?! La ce mi-ar mai fi bun un circuit in 2030? Circuitul trebuie facut in maxim 2 ani! nu in 20! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Sunt pesimist, dar am completat si eu formularul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 L-am completat si eu.Nu se stie niciodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 da pentru choparisti nu se face nimic?? poate asa nu mai incurca circulatia pe drumurile publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 L-am completat si eu.Nu se stie niciodata.... Ce bine.. cand oi vedea un chopper pe circuit ma castrez singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Ce bine.. cand oi vedea un chopper pe circuit ma castrez singur ) macar acolo nu incurca pe nimeni ma..numa posibil sa mai gasesti cate-o pleata pe viraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Am completat si eu, desi nu cred ca o sa avem vre-un circuit prea curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 completat.... speranta moare ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscristian Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Dupa ce vor termina autostrazile? In 2030?! La ce mi-ar mai fi bun un circuit in 2030?Circuitul trebuie facut in maxim 2 ani! nu in 20! macar ptr generatiile viitoare, egoistule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 "Kestionar invalid! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) "Kestionar invalid! " Eu l-am completat ieri si inca functiona.Probabil ai probleme cu browserul ?Ceva plug-in lipsa? hm?... Le. Sau poate cei care au completat deja odata ,au chestionar invalid (acum si eu am) Editat Noiembrie 19, 2010 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Chestionar invalid si la mine.... , nu l-am mai completat anterior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 eu l-am completat acum si merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 sondaje se pot face zilnic... circuite nu se prea fac.era vb ca se face la targu mures.dar cica la anul incep construirea. Vom avea circuit auto de 3.7 kilometri lângă Târgu MureÂş! De Mircea MeÂşter Publicat Marti, 09.11.2010 ..Localitatea Ungheni, situată lângă Târgu MureÂş, va fi locul în care va fi construit primul circuit independent de curse din istoria țării noastre. Acesta va avea o lungime de 3.7 kilometri. Primul circuit adevărat de automobilism construit n România va fi ridicat începând cu anul 2011, lângă Târgu MureÂş. Bugetul va fi susținut în proporție de 70% din fonduri europene deja aprobate, costurile prevăzute pentru ridicarea acestui circuit fiind de 10 milioane de euro. Noul circuit va avea o lungime de 3.7 kilometri, lățimea sa fiind de 14 metri. În aceste condiții, el va putea organiza curse auto fără probleme. Conform specialiÂştilor contactați de Automarket, o problemă a desenului inițial al pistei este faptul că spațiile de eÂşapare sunt foarte reduse, lucru care ar putea pune piedici în calea viitoarei omologări pentru competițiile de prim rang ale FIA. De asemenea, noul circuit nu va avea zone intermediare de cronometrare, un element care însă poate fi rezolvat până la inaugurarea circuitului. În acest moment, proiectul se află în stadiul de licitații pentru acordarea drepturilor de construcție, lucrurile urmând să demareze cel mai devreme în 2011. Desenul inițial al circuitului de la Ungheni, pe care îl aveți în galeria foto alăturată, este unul atipic pentru circuitele europene Âşi îi aparține unei companii maghiare. Vorbim de porțiuni de viteză care alternează cu ace de păr sau Âşicane, aceste caracteristici dezvăluind o configurație medie spre rapidă. pana se liciteaza sa iasa nepotu lui x nu se face nimic.si apoi iar se trage de timp,si dupa 1 km de circuit vine udrea sa taie panglica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Interesant., tre' sa voteze multi. Faceti-l sticky Cine stie, orice gest conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Completat!!! Totusi, din cate am putut sa remarc, unele intrebari nu fost foarte strict in acord cu subiectul chestionarului. Alte intrebari ar fi fost mult mai relevante, iar altele ar fi trebuit formulate altfel. Dar pentru inceput e bine si asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 completat... poate poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Completat!!! Totusi, din cate am putut sa remarc, unele intrebari nu fost foarte strict in acord cu subiectul chestionarului. Alte intrebari ar fi fost mult mai relevante, iar altele ar fi trebuit formulate altfel. Dar pentru inceput e bine si asa... mie unele intrebari mi se par ca la testul psihologic sa vada daca iti mentii parerea dar cu o intrebare mai pe dos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Completat! BTW...aici gasiti topicul cu circuitul de la mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Speranta moare ultima ... in concluzie ... completat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate