frigider Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 ar fi un vis implinit. Ar pune romania pe harta ...circuitelor moto. Sunt curios cati straini vor veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 cum am mai zis cu starinii din pacate mai subtire din cauza lipsei autostrazilor....acum nu zic ca nu vor fi deloc dar lipsa autostrazii e un mare minus.......sa fim seriosi nu prea cred sa le convina sa piarda 2 zile in plus pe drum ptr un circuit care ptr europa e la ordinea zilei....in schimb vor veni vecinii cu siguranta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 slabe sanse sa fie gata anu asta cel de la bucuresti. sun puturosi din caleafara. sunt cu siguranta interese la mijloc, si daca nu le iese pasenta la toti nu se misca. pacat pacat pacat. ultima data cand am intrebat oficialii, mi s-a spus ca in mai va fi gata. .... dar...... care mai nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Asta am gasit pe facebook postat de ei pe 8 Octombrie 2012. Poate va ajuta / lumineaza Circuitul, denumit Motorpark România, va fi amplasat lângă comuna Adâncata, la mai puţin de 40 de kilometri de Bucureşti, pe DN Urziceni - Ploieşti. Este vorba de un circuit la un alt nivel faţă de ce există acum în ţară: 4.100 metri lungime, linie dreaptă de 700 de metri, lăţime de 12 metri şi o configuraţie care va permite desfăşurarea atât de curse moto cât şi auto.Proiectul cuprinde toate utilităţile necesare unui circuit profesionist de auto-moto: centru de presş, centru medical, boxe la standarde de Formula 1, restaurant, benzinărie, service şi şcoală de pilotaj.Lucrările încep din această lună şi se estimează că vor dura 2 ani, investiţia totală fiind de peste 7 milioane de euro, conform oficialilor. Având în vedere că este vorba de o iniţiativă privată, organizatorii Dunlop Romanian Superbike au decis deja să desfăşoare o etapă test pe acest circuit, programată deja pentru această toamnă. Mai mult, organizatorii DUNLOP RoSBK au încheiat deja un contract pentru următorii 3 ani cu Motorpark România, pentru că acesta este primul circuit din România care se ridică la standardele cerute de competiţiile profesioniste de motociclism viteză.Putem spera, aşadar, că începând de anul viitor vom avea aici curse organizate în mod regulat, iar pe termen lung am putea visa şi la competiţii internaţionale din portofoliul FIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 cum am mai zis cu starinii din pacate mai subtire din cauza lipsei autostrazilor....acum nu zic ca nu vor fi deloc dar lipsa autostrazii e un mare minus.......sa fim seriosi nu prea cred sa le convina sa piarda 2 zile in plus pe drum ptr un circuit care ptr europa e la ordinea zilei....in schimb vor veni vecinii cu siguranta... O sa vina multi Bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 @crisU......fara indoiala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Am fost astazi pana acolo pentru ca eram curios daca se mai intampla ceva. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar proiectul pare abandonat. Oricum nici nu s-a lucrat prea mult la el. Cred ca putem uita de un circuit auto/moto langa Bucuresti pentru urmatorii ani. Poate cel de la Tg Mures o sa aiba mai mult succes. O sa pun mai pe seara si niste poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 oare nu ati inteles CAND AM SCRIS ASTA ACUM 2 ANI???????????? ..........Posted 22 November 2010 - 02:37 PM romani nu sunt in stare decat de asa ceva http://www.motocicli...howtopic=600611 si americanii cand vor vedea cata spaga trebuie sa dea se vor lasa pagubasi pana nu o sa vrea buzata lui tata sa alerge cu sida pe pista sau daca vine psd la conducere si vrea ponta sa tureze caii NU o sa veti asa ceva in romania sau daca face un smecher ceva cu fonduri europene adica in loc de strazi pt toti romanii sa iasa o pista cu plata pentru buzunarul lui costurile sunt imense si dupa cum se vede lumea acum vrea sa.si recupereze banii cat mai repede cine ingroapa cateva zeci de milioane de euro intr.o pista pentru, cu indulgenta, 30000 de mii de maniaci motociclisti si tunatori de masini din cei 18 mil de locuitori ai BASERIEI/romaniei ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 hai frate, din 2 macar 1 sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Ala de la Tg. Mures, daca se pastreaza forma initiala, ca nu m-am mai uitat de mult sa vad ce mai e cu el, nu e circuit de mobre. 5 viraje si restu blana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Ala de la Tg. Mures, daca se pastreaza forma initiala, ca nu m-am mai uitat de mult sa vad ce mai e cu el, nu e circuit de mobre. 5 viraje si restu blana. exagerezi, am numarat vreo 8 mai "pronuntate" l-au desenat bine pt baicarii adevarati din rOMANIA, care ii dau 299 pe DN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Ala de la Tg. Mures, daca se pastreaza forma initiala, ca nu m-am mai uitat de mult sa vad ce mai e cu el, nu e circuit de mobre. 5 viraje si restu blana. Cred ca are mai mult de 5 ,,viraje'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Interesante pozele de pe site-ul de mai sus. Sa speram ca nu se amana mai mult de septembrie si sa fie vreme buna ca anul trecut pana in noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Circuitul de la Mures n-o sa fie chiar atat de anost pe cat pare la prima vedere, pt ca are diferente de nivel. We'll see... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Ai dreptate.Aici se vede o buna diferenta de nivel Circuitul de la Mures n-o sa fie chiar atat de anost pe cat pare la prima vedere, pt ca are diferente de nivel. We'll see... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Ai dreq, abia aveti 3 poate de karting,dar faceti pretenţii la asta. Intradevar nu e asa tehnică, dar are si viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Cred ca are mai mult de 5 ,,viraje'' poate respectivul stie sa numere doar pana la 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) targu-mures are 11 curbe, plus o diferenta de nivel interesanta, vezi PDF atasat cat despre Adancata, video: schita_circuit_auto-moto_TgMures.pdf Editat Aprilie 15, 2013 de RaduG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Am fost vineri pana la Ungheni/Cerghid. Nu stiu exact locatia circuitului. Ma uitam in stanga-n dreapta ca prostu dar n-am vazut nimic. Ma gandesc ca inca nu e drum astfaltat din drumul principal pana la locul circuitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Motor Park Romania - "Au reinceput lucrarile la circuitul Motorpark Romania. In curand revenim si cu imagini." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Motor Park Romania - "Au reinceput lucrarile la circuitul Motorpark Romania. In curand revenim si cu imagini." Am vazut si eu asta, traim, speram si vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Sper sa ajung pana la Adancata zilele astea sa vin cu info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 poate in descriere o sa apara si cuvantul "asfalt" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Si eu am fost sa va cum e cu circuitul asta. Dar nu se putea urca pina acolo.E inchis pentru lucrari. Circuitul e pe deal in dreapta dupa ce treci de Cerchizel catre Cerghid Am fost vineri pana la Ungheni/Cerghid. Nu stiu exact locatia circuitului. Ma uitam in stanga-n dreapta ca prostu dar n-am vazut nimic. Ma gandesc ca inca nu e drum astfaltat din drumul principal pana la locul circuitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 ce se mai stie despre evoluatia lucrarilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate