Bigfoot Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Pana in 2014 puteti sa descoperiti enduro sau hard enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 romania- tara cu cele mai multe circuite (pe hartie) Poate cand s-o face unul, ceilalti vor vedea ca ies niste bani si se vor grabi sa termine. Sau poate nu. Sincer acum, nici naiba nu stie cand va fi gata oricare din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Pana in 2014 puteti sa descoperiti enduro sau hard enduro exact asta o sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 (editat) Cind e secret esti ocarit cind informezi oameni te bati cu pumni in piept .... conflict de interpretare... Desen .. da exista facut in cea mai mare parte de mistode si aprobat de un arhitect de circuite auto-moto. dar daca se intinpina dificultati gen apa ...etc se ridica se largeste se ... modifica nitel traseul sa iasa bine treaba. Preturile vor fi civilizate nici prea , prea nici foarte , foarte or sa fie si preturi promotionale. nu stiu daca e vb de vreun secret da cand declari ca la sf anului o sa tinem ultima etapa de rosbk pe noul circuit da asta inseamana ca te bati cu pumnul in piept...sunt f sigur ca nici voi nu credeati in asta ca va fi gata pan la sf anului...dureaza mai mult sa construiesti un circuit mai ales in ro ssau cumva a venit zana cea buna si a pus la dispozitei toiate utilajele si toate costurile lea suportat ea...sa fim seriosi la un proiect de genul pot aparea intarzieri si in conditii normale...de aceea spun ca sau batut cu pumnul in piept doar ptr aceea decalratie eu zic ca lumea deja e super satula si mai bine sa lucrezi cu faptele nu cu vorbele...in rest nu am nimic jos palaria ptr implicare si totusi pana acum e cel mai plauzibil proiect...succes in continuare si sa speram ca laurii ii vor culege rosbk stuff dupa fapte... @Zaricon daca 15 km e prostie atunci cel de misano cum sal numim imbecilitate care e fix in mijlocul statiunii de la mare asta e un ex pe care lam vazut eu sunt sigur ca mai sunt de ex si sachsenring e fix la marginea a 2 3 sate stii cum se aude la curse?...f frumos as aca 15 km eu zic e f decent... deja ma sperii 3 circuite in teorie doamne doamne sai opreasca cineva:)))...ca asa o sa riscam suprapuneri de etape intre mgp wsbk si ro rosbk Editat August 24, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Buggy, ai harta in articol. E cateva sute de metri de casele din Tarlungeni, localitate aflata la 15km de Brasov Fundal sonor de zile mari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Buggy, ai harta in articol. E cateva sute de metri de casele din Tarlungeni, localitate aflata la 15km de Brasov Fundal sonor de zile mari ... ok dap am vatut si harta da asta iti spuneam ca sunt circuite mari interntionale unde se intampla la fel...nu zic ca e tocmai normal dar curse si antrenamente nu or fi zi de zi sau nu asa de grav incat sai inebuneasca pe aia ma rog la noi mai e si o problema capacitatea de intelegere a scopului unui circuit de genu ca la noi daca va fi cazul sigur o sa se simta localnicii cu chestii de genul nenorocitii astia blabla etc...macar deam ajunge in stadiul ala de problema...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 ce sa faci cu circuit la noi in romania... Nu se strica motocicleta pe strada destul o duc in paradis .. niki nu ma mir sa merg cu 100 la ora mai mult de 5 minunte.. hai cai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 ce sa faci cu circuit la noi in romania... Nu se strica motocicleta pe strada destul o duc in paradis .. niki nu ma mir sa merg cu 100 la ora mai mult de 5 minunte.. hai cai ok ce ai vrut sa zici? ca eu nu am inteles. iar daca a inteles cineva sa-mi explice si mie. vrei sa mergi cu mai multe de 100Km/h..... fa un bucuresti si ai sa vezi. prin sat, printre carute si tarani, nu ai sa poti sa o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 nu ai inteles nimic fiindca nu exista nici o logica in "fraza" aia (ca sa nu mai vorbim de altele), cred ca nici el nu mai intelege daca se uita acum.. isuse cristoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=g69W-icz_gI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=g69W-icz_gI JAGI, ai nimerit fix canalu meu de youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 ca sa nu se mai comenteze pe linga subiect, circuitul de la Mures e in in grafic 100%. cine se lauda ca ar merge daca ar fi circuit in RO, e timpul sa inceapa sa stringa bani de circuit. http://ungpro.ro/Album-foto.php?pageType=folder&currDir=./1---_Parc_auto_pentru_sporturi_cu_motor_----/5_---_Septembrie_2012_--- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 ca sa nu se mai comenteze pe linga subiect, circuitul de la Mures e in in grafic 100%. cine se lauda ca ar merge daca ar fi circuit in RO, e timpul sa inceapa sa stringa bani de circuit. http://ungpro.ro/Album-foto.php?pageType=folder&currDir=./1---_Parc_auto_pentru_sporturi_cu_motor_----/5_---_Septembrie_2012_--- cand ar trebui sa fie gata?(daca tot spui ca e in grafic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 cand ar trebui sa fie gata?(daca tot spui ca e in grafic) Daca urmaresti filmul de o ora la care am postat primul link, ai sa gasesti raspunsul privind finalizarea. Mai e vre-un an deacum incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 am vazut poza cu pod. pt ce va fi acel pod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 pai..circuitele mari au si ..poduri Daca urmaresti filmul de o ora la care am postat primul link, ai sa gasesti raspunsul privind finalizarea. Mai e vre-un an deacum incolo. am net de pe stick. mor langa el la un clip de 3min. 1 an..nu-i rau. vb aia - astept de 26 de ani, pot sa mai astept inca unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 se mai stie ceva despre circuit? cum evolueaza; daca evolueaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 mai multe pe facebook.com:))))))))...cica se loading... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 iata anu' a trecut circuitul s a......fufut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Am întrebat pe facobook. Cica se va conserva pana la anu. Si ei "spera" sa fie gata in aprilie- mai. Dar spera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Ar fi frumos dupa ce se termina sa fie acolo si ceva scoala sau macar un instructor de pilotaj, sa invatam cat mai multe despre cum se conduce o motocicleta in anumite situatii. Nu doar sa platesti sa te dai pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 probabil cu timpul va aparea si o scoala pe acolo. dar mai este pana atunci. intai sa vedem asfaltul turnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Am întrebat pe facobook. Cica se va conserva pana la anu. Si ei "spera" sa fie gata in aprilie- mai. Dar spera hm..asa devreme? n-am apucat nici de ulei sa strang bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 pai lasa frigider ... ca bagi niste Unt de Lemn de la Bunica si infuleci si o floricica cat de dai .... pe langa circuit. Momentan nu ma intereseaza prea tare datu pe circuit, dar ar face bine pentru "comunitatea" de motociclisti din Romanica. Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Ar fi frumos dupa ce se termina sa fie acolo si ceva scoala sau macar un instructor de pilotaj, sa invatam cat mai multe despre cum se conduce o motocicleta in anumite situatii. Nu doar sa platesti sa te dai pe circuit. Circuit sa fie ca scoli deja sunt sau se vor organiza baietii mai avansati imediat in ceva grupuri d-astea de instruire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate