yuk Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Ba, degeaba va vaicariti ca e mult mai misto la musulmanii astia ca la noi. Pai hai sa ne uitam numai la rai. Vrea vcineva in raiul crestin? Ce dracu sa faci acolo? sa plutesti pe un nor? Pe cind la musulmani... ehehe... 72 de virgine! MESERIE! Nici astia nu-s perfecti ca bautura nu e, porc nu-i, iarba nu-i, da macara ai femei. La crestini nici o laba n-ai voie, ptiu... Daca esti barbat ar trebui sa faci coda la musulmani.Acu ce nu inteleg eu ce ii iese unei femei heterosexuale in afacerea asta. Ea ce obtine? 72 de virgini ? probabil o rola/toba cu cativa km de ... falus... la metru liniar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Beatrice, nici măcar aia 72 de virgini nu se mai sacrifică pentru fani. Fani, te-ai convertit? Te-au convins musulmanii că-s mai tari ca românaÂşii noÂştri Âşi meriți să te îndopi de TNT pentru sacrificiu? Bănuiesc că aÂşa-i botezul la ei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 pot schimba avatarul desi de ce as face-o? crucea n-are nici o legatura cu credinta. doar cu cea crestina, bineinteles. ce ar fi daca ungurii de pe forum ar avea la avatar semnul de interzis peste harta romanei sau daca ar avea la avatar harta Ungariei incluzand Ardealul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) i personaly would not give a flying fuck. atata timp cat nu ar incerca sa o faca lege poti sa zi/sustii ce vrei - numa sa nu incerci sa mi-o bagi pe gat. ca e religie sau Ungaria mare - same crap. Zi-o cat vrei, io o zic pe-a mea. Da' nu'ncerca sa mi-o bagi pe gat, sa o faci lege. Ca atunci ne certam Editat Ianuarie 19, 2011 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 ce copii omoara musulmanii?daca tii neaparat pot schimba avatarul desi de ce as face-o? crucea n-are nici o legatura cu credinta. doar cu cea crestina, bineinteles. Sa ne intelegem! Domnisoara e in ceata rau de tot:daca ajunge sa confunde "credinta" cu "religia", e grav. Eu as vrea, totusi, sa ma lumineze: ce legatura are ea cu islamul si ce are impotriva crestinismului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 DOAMNE FERESTE Mesaj completat DOAMNE FERESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 haram! haram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 R'amen! R'amen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 haram! haram! Am inteles ca trebuie sa fiu de acord cu tine.......mereu, de ce nu stiu dar cica ar fi bine deci sunt de acord cu Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 esti bun, stii sa gugalesti sa va dea dumnezeu la toti dupa cat meritati! Si sa va iasa bube-n gat si sa va iritati dupa ureche si sa dea bunul Allah sa vi se umfle limba... ba nu, tastaturile ca sa nu mai scrieti pe topicul asta, paganilor!!!!!11111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 de ce nu stiu dar cica ar fi bine deci sunt de acord cu Satana one of the definitions of a true beliver avem un credincios ce crede intr-o ateista cu ID-ul de Satana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 one of the definitions of a true beliver avem un credincios ce crede intr-o ateista cu ID-ul de Satana. Suna ciudat, nu?! necredinciosule... Pt. mine suna super; imagineaza-ti:sa mi se inchine cineva! @irip: "then i saw her face, yeah i'm a believer!"(The Monkeys) Vladase e doar invidios!! Inshallah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) Ce prost mere forumul! Dublu post (de fapt vroiam sa scriu de mai multe ori, pana-l fac pe @irip sa creada orbeste in ce scriu eu!- e o tactica!) Editat Ianuarie 19, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Merge in hopuri, nu-s ce Dracu are! De azi dimineata si de ieri numa posturi dublate sterg... Scrii ditamai polologhia si cand dai "add reply" iti da connection reset, iti vine sa mori - noroc ca exista butonul Back in browser. Nu-s ce host si pe ce cai nebanuite merge netu pana la motoretism.ro, dar ceva e putred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 * eu astept cu interes sa vad primele 10 romance musulmane care se vor exploda in 10 benzinarii OMV/Petrom. asta da sacrificiu suprem! am sa le duc flori si le voi venera post-mortem. btw., cred ca se pregateste ceva, ca d-aia merge si forumul asta asa "impiedicat". stay tunned! ...the bombs are comin'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Da! si eu cred ca fannyflint asta se incarca cu trinitrotoluen si ne-o da! Credinciosi, acum, cat mai puteti, faceti-va rugaciunile si sperati intru mantuirea sufletului si iertarea pacatelor! M-am plictisit si de topicul asta de...nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Inr-una din drumetiile mele prin UAE, era sa fiu luat la omor de un arabete ca cica ma uitam la femeia lui, care era o ninja si avea aproximativ 80 de kg, eu fiind in supermarket si uitandu-ma dupa nu stiu ce produs. Altadata un indian s-a luat de mine ca beam pepsi pe bordura dupa ce imi incheiasem tura de alergat ca cica era Ramadan. Un pic cam dezaxati oamenii astia, pentru bine a fost un pic scary toata povestea cu UAE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 pai lasa teoria si trage-ti credinciosul la practici...religioase That should keep you both occupied for some time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Daaaaa, ca sa ai tu la ce sa te gandesti, nu?! Obsedatule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) indiferent de ce faceti (sau nu faceti) voi eu tot la ce vreau io ma gandesc. si nu'l implica pe Allah sau Iisus, dar o implica pe Satana. And there's nothing you can do about it Editat Ianuarie 19, 2011 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) Dracusorul de pe umarul meu, s-a pishat pe el de ras cand a citit discutiile de pe topicul asta...Ingerasul de pe celalalt umar, s-a sinucis de ciuda ca renunt la necredinta, indreptandu-ma catre un dumnezeu tigan Editat Ianuarie 19, 2011 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 indiferent de ce faceti (sau nu faceti) voi eu tot la ce vreau io ma gandesc. si nu'l implica pe Allah sau Iisus, dar o implica pe Satana. And there's nothing you can do about it Deci ca sa vad ca am inteles eu bine, OMG se transforma in OMA? Frate zi la ce te-ai gandit ca m-ai facut curios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 plictiseala maxima, zice unu(?) ceva, de preferat o tampenie, si se comenteza o saptamana dupa. in fine, cu un pic de noroc, in vreo luna se face vreme de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 plictiseala maxima, zice unu(?) ceva, de preferat o tampenie, si se comenteza o saptamana dupa. in fine, cu un pic de noroc, in vreo luna se face vreme de motor ce luna frate ca ieri si alaltaieri am facut vreo 200 km pe mobra soare fiind si asfalt curat si uscat. de'acum poa sa mai ninga o luna ca mi-am luat doza btw mai sunt multe topicuri tampite de deschis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate