Satana Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) @kretz: blasfemie! Ii ponegresti pe musulmani! ps:Jihad! Editat Februarie 9, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kretz Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 un Jihad mic, de viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 @Fanny, fata... da' in Quran nu apar versete de genul celor postate de tine? Alea despre curvie maxxxima si strans de țâțe??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Aoleu Valo..da te mananca si pe tine ca pe Zambilica... Daca nenea ala nu-ti da de munca, intra pe mess si te " rezolv" eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Na Satano ca ti-ai luat-o. Intra pe mess si dup-aia zi-mi si mie cum a decurs mitingu'. OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Ca sa parafrazez pe cineva de mai sus, cine se leaga de Satana are de-a face cu mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Satana nu are poze pe facebook? Sa dea careva linku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Satana nu are poze pe facebook? Sa dea careva linku Satana nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Exista sub diferite pseudonime, ultimul cunoscut omenirii citea pe topicu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Va urasc: @ana maria, @budd, @dan cata @anacalagon, Dumnezeu sa te binecuvanteze,fiule! @ana maria, fataaaaaa..ai brocolli la cap?! Cum sa ma manance ca pe Zambilica? Mie, seful meu drag mi-a dat ca "obligatie" de munca sa stau pe forum si sa incerc sa distrug psihologic anumiti useri. Salariul mi-l calculeaza in functie de reusitele in acest sens! Bossu' akbar! @all:nu ai fb, nu existi. D'aia Budd se minte singur si crede ca o sa scape..insa tot la mine o sa ajungi! Sa te vad cum inoti in smoala, mediocrule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Hai tu.. da-ne un link, ceva, ca si dovada a existentei tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Cand o sa ma rogi sa las focu' mai mic, sa fac smoala mai lichida, o sa ai dovada existentei mele ne vedem in raiul pacatosilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 @all:nu ai fb, nu existi. D'aia Budd se minte singur si crede ca o sa scape..insa tot la mine o sa ajungi! Sa te vad cum inoti in smoala, mediocrule! Trompi is above God! Sa mi se arda sursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Cand o sa ma rogi sa las focu' mai mic, sa fac smoala mai lichida, o sa ai dovada existentei mele ne vedem in raiul pacatosilor!!!! Lichid nu are grad de comparatie Nu poa sa fie smoala mai lichida in iad ca ciorba din oala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) Budd, beibi, nu fi panicat..cat ai zice "hopa", daca esti stricat, te repara..o p**a roz din fier cu luminite! O p**a roz din fier cu luminite!!!!!! 2dan cata, ia cauta-ma tu pe fb Subiectul acestui topic este :islamismul. Va rog, nu mai poluati subiectul acesta. O urma de bun simt....... Editat Februarie 9, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) Va urasc: @ana maria, @budd, @dan cata @anacalagon, Dumnezeu sa te binecuvanteze,fiule! @ana maria, fataaaaaa..ai brocolli la cap?! Cum sa ma manance ca pe Zambilica? Mie, seful meu drag mi-a dat ca "obligatie" de munca sa stau pe forum si sa incerc sa distrug psihologic anumiti useri. Salariul mi-l calculeaza in functie de reusitele in acest sens! Bossu' akbar! @all:nu ai fb, nu existi. D'aia Budd se minte singur si crede ca o sa scape..insa tot la mine o sa ajungi! Sa te vad cum inoti in smoala, mediocrule! AUzi..da sefu tau nu face angajari?! Ca m-as baga si eu la un asa " job request" Ma urasti?!?!?! Ete Dan Cata esti primu care mi-a aparut in search button:))))) Editat Februarie 9, 2011 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Mda, cauti satane pe hi5 si dai de Fergie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 AUzi..da sefu tau nu face angajari?! Ca m-as baga si eu la un asa " job request" Ma urasti?!?!?! ingerasa mea cu ochii albastri....cum as putea sa te urasc?! Noi am avut parte de momente..unice, intime! N-am sa uit niciodata mangaierea ta cand eram supusa acelei suferinte! Mesaj completat Mda, cauti satane pe hi5 si dai de Fergie Eu sunt aia,mai! Ce naiba?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 ingerasa mea cu ochii albastri....cum as putea sa te urasc?! Noi am avut parte de momente..unice, intime! N-am sa uit niciodata mangaierea ta cand eram supusa acelei suferinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Budd, beibi, nu fi panicat..cat ai zice "hopa", daca esti stricat, te repara..o p**a roz din fier cu luminite! O p**a roz din fier cu luminite!!!!!! omfg!omfg! ce limbaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 O fi asta? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=105...100000689804968 Satano, iti faci firma de ras daca te incurci cu ingerasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 @Valo Pana postez ... se face vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Subiectul acestui topic este :islamismul. Va rog, nu mai poluati subiectul acesta. O urma de bun simt....... Draga mea Satana, ne mai radem si noi. Prea e serioasa treaba. Islamismul ma excita la fel de mult ca un 69 cu ursul brun carpatin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Io zic, fetelor, daca dintre voi sunteti cateva la Bucuresti si presupunand ca Fanny e tot la Bucuresti, de ce nu puneti mana de la picior sa-i dati un beep si s-o scoateti la o cafea/ceai si sa-i scoateti islamismul din cap?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate