robychopper Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 lam adus din italia de linga genova ,am facut din spania de unde sunt pina in genova dus intors cu furgoneta 4200 km ..este intro stare inpecabila si are multe chestii schimbate fabricatie 91 doar motorul cadrul si rezervorul in rest totul e schimbat va salut si numai bine la toti de aici de pe forum si nu numai L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Bravo frate. Una dintre cele mai bune vesti anul asta (astept sa vad si Shovelu lui Blacku). Mai traiesti (vad ca nu mai rasp pe mess). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Bine ai venit inapoi Roby.Meserias motorul.Banuiesc ca il asteapta o choppereala pe cinste.Sau il lasi asa?Arata super frumos.Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Old school adevarat! Sa-l stapinesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 in sfarsit mah. era si cazu, felicitari, sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 sa-l stapaneshti sanatos...sa-l portzi cu placere...sau el pe time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Bravo Frumoasa motorisca, si sa stii ca avonurile venom is cele mai bune cauciucuri pt harley S-o porti mult si sa ai parte doar de vreme buna (ca white wall-urile se curata greu ) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Bravo nene,sa te poarte sanatos....acum stim si noi ca esti ok. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 sa-l stapaneshti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 ma bucur pentru tine si iti urez sa'l stapanesti sanatos si fara incidente! nu'i asa ca vrei sa-i schimbi rezervorul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 UUUU, ce faain! Super! Felicitari pt achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Misto motor, dar de barbatzi nu aveau? Salutare, si nu te supara, te tachinam si eu putin, hai ca ne-ai lipsit... S-au intamplat multe, forumul era aproape mort. Daca nu erau cativa veterani care sa-l resusciteze... Misto motor, sa-l stapanesti sanatos, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 In sfirsit Harley! Felicitari. Ce ai de gind sa-i faci? Banuiesc ca culoarea o schimbi, nu? Si poate tobele si aripa aia fata. Altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Fain rau. Sa-l stapanesti sanatos. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Esti adevarat! Sa-ti traiasca si sa te duca pe unde vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Sa-l stapanesti sanatos!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Nu's de ce am eu impresia ca o sa ramana doar motorul nemodificat la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 mersi la toti pt urarile de bine..... nu vor fii multe modificare pt o bucata buna de vreme pt ca tre sa recuperez multi km culoarea nu io voi schimba , aripa fata o voi face o idee mai scurta ,aripa spate o so schimb cu una de tip coada de rata, ghidon sea si rezervor ramina aceleasi si roata fata o voi schimba cu una de 21 tot cu caciuc cu dunga alba...... seaua si restul ca stil sunt perfecte pt OLD SCHOOL ...tobele vor fi si ele schimbate o sa va tin la curent ...dar momentan nu voi schimba nimic ca nam nici un chef sa stau cu el pe tusa.....chestii ce pot schimba fara sa ma afecteze mai mult de 2 zile nu le voi schimba va salut pe toti si numai bine si nu uitati ca unde sunt acum este temperatura de peste 25 zilnic si pot merge non stop cu motorul sunt din februarie aici si a plouat de doua ori doar in rest doar soaare zilnic pe COSTA DEL SOL din spania L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 salut Roby....cand vi in tara,adu un vin de Malaga!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 bun vinul ala .. 1 an am stat si eu langa Malaga(Coin) ..si acu stau pe ganduri in ce zona sa ma duc .Roby ,daca vin pe acolo ajuti un incepator in cumpararea mobrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Bine ca la voi nu ploua.... Crezi ca ma oftici? De cat timp nu te-ai mai dat cu sania, cu skiuri, mai ti minte cum il chema pe ultimul mos de zapada cu care ai baut o cana de vin fiert? Apropos, la noi motocicletele merg si iarna, nu stiu daca la voi ninge la 25 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 bun vinul ala .. 1 an am stat si eu langa Malaga(Coin) ..si acu stau pe ganduri in ce zona sa ma duc .Roby ,daca vin pe acolo ajuti un incepator in cumpararea mobrei? salut man eu locuiesc la 20 minute de coin linga marbella ,cind ajungi pe aici da si tu un mesaj.. ceau roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 La multi kilometrii cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 sa-l stapaneshti sanatos!! bine ai venit la grupul chopperistilor...da un semn de viata pe mail ceau si mersi de urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate