StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 De cateva zile mi-am cumparat si eu un Benelli Tornado TRE. Nu ma intrebati inca cum este la drum ca nu am apucat sa merg cu ea din cauza zapezii. Si in alta ordine de idei si ca sa evitam alte discutii inutile: - sunt noob - am doar 2000 km facuti pe un ZZR 600 (prima mea motocicleta) - incerc sa ma limitez cand ies la plimbare pentru a fi sigur ca ma intorc intreg acasa - nu pun genunchiul pe asfalt si uneori nici macar in apropiere - am luat aceasta motocicleta pentru ca imi place si pentru ca mi-am dorit-o. Nu am de demonstrat nimic nimanui si scopul meu este sa am cati mai multi km de plimbare placuta fara evenimente. (Am scris partea de mai de sus ca am vazut ca peste tot lumea se apuca de la un punct de spus cu totul altceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Din cate stiu , e cea care a fost la vanzare in jurul sumei de 5000 E ! Sa o stapanesti sanatos si poate zici si de ce ai ales mobra asta in detrimentul oricarei alte japoneze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Da. Aceea este. Am ales aceasta motocicleta pentru ca de cand am vazut-o ma facut sa fac analogie cu Lambo. Nu stiu de ce dar asta este ce s-a format in capul meu. De asemenea am ales-o pentru faptul ca este relativ rara. Pana anul trecut am fost proprietar de Toyota Supra MKIII, tot masina rara. In nici un caz nu am ales-o pentru performantele ei pentru ca la nivelul la care sunt nu pot spune ca sunt experimentat sau cine stie ce motociclist. Sunt incepator si intr-un fel sunt mandru ca la 32 de ani am reusit sa trec peste pragul ala cand ma gandeam ca o conserva este mult mai sigura decat o motocicleta. Este un vis al meu mai vechi sa am motocicleta. Stiu ca am sa ma fac probabil de rusine cu felul meu safe de a merge dar asta este. Vreau sa am ceva frumos si cu km putini. Am avut posibilitatea sa o achizitionez desi anul asta am sa fiu cam in buda cu banii si am facut-o. Acum imi doresc sa ma pot tine de limitele pe care mi le-am impus si sa evoluez incet catre un condus safe si relaxat. De asemenea nu vreau sa starnesc polemici legate de faptul ca nu este o motocicleta pentru incepatori si asa mai departe. Mesaj completat De asemenea, am avut masina italiana (Fiat Coupe 2.0 Turbo) si m-am simtit foarte bine cu ea. Stiu ca sunt altfel decat japonezele care sunt mult mai rezistente, dar au si farmecul lor, poate si din cauza faptului ca au acele mici probleme care fac o italiana sa fie o italiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Felicitari, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.....sa ai parte doar de ranjete. Felicitari pentru curajul de a alege o motocicleta rara(sper sa te si slujeasca bine) - majoritatea ne luam lucruri(nu numai motoare) in primul rand dupa review-uri la fiabilitate, ergonomie, etc - ne lipseste ce ai avut tu..... Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Felicitari, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.....sa ai parte doar de ranjete. Felicitari pentru curajul de a alege o motocicleta rara(sper sa te si slujeasca bine) - majoritatea ne luam lucruri(nu numai motoare) in primul rand dupa review-uri la fiabilitate, ergonomie, etc - ne lipseste ce ai avut tu..... Bafta multa Multumesc. Cu timpul am sa incerc sa fac un fel de jurnal. Numai sa treaca zapada ca sa va pot spune impresiile mele si evolutia in timp. Din ce am inteles de pe forumuri si altele, daca ai grija de ea si schimbi ce trebuie cand trebuie este o motocicleta destul de rezistenta in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Faina mobra...treaba e cu piesele ca sunt mai scumpe la mobrele astea..in rest e ok!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Ce simpatica e ! Cat baga?! Glumesc, sa o stapanesti sanatos, si la cat mai multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 frumoasa si interesanta mobra!sa te bucuri de ea fara incidente si asteptam primele impresii dupa ce o scoti la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Rara, frumoasa, speciala... Din pacate o sa vezi cat de rara, frumoasa si speciala este atunci cand vei avea ne voie de piese si mai rau, de un service. Bafta maxima, incearca sa o tii pe 2 roti...Avem si asa prea multe "street fightere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 extraordinara.speciala.intr-un cuvant superba.Nu cred ca o sa ai multe probele cu ea cu piesele.Am un prieten care a avut una si nici o problema.Nu e foarte puternica.dar aspectul inlocueste lipsa puterii:)))).Sa o stapanesti fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 extraordinara.speciala.intr-un cuvant superba.Nu cred ca o sa ai multe probele cu ea cu piesele.Am un prieten care a avut una si nici o problema.Nu e foarte puternica.dar aspectul inlocueste lipsa puterii:)))).Sa o stapanesti fara incidente Asta am citit si eu despre ea si citez: nu este cea mai puternica de pe strada, nu este cea mai economica ....... dar in schimb sunetul si ciclistica te vor tine cu zambetul pe fata (in afara de relanti cand parca stai pe o cutie de suruburi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) stai relax....asta inseamna motor(bloc) italian...te vei obisnui cu ea.Da si tu ceva detalii despre ea...asta-i 1130 din ce an? Editat Februarie 22, 2011 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Este Benelli Tornado TRE 2004 6200 km rulaj 898 cmc 3 cilindrii 220 kg cu tot cu rezervor plin si lichide 100 kw la 11500 rpm 98 Nm la 9750 rpm Nu stiu ce sa iti mai spun. Inca nu ma pricep la motociclete la fel ca la masini. Daca era vorba de fosta mea masina puteam sa scriu cateva pagini, dar asa pot momentan sa dau doar datele tehnice, facand analogie la ce ma interesa inainte la masini. Nici un fel de modificari. Este standard, evacuare Arrow standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 este ala de 140 de cai.stiu cum suna evacuarea....nu are rost sa o schimbi;).....inca o data felicitari.Stiu ce poate motoru ala....intradevar ciclistica te lasa cu gura cascata. sa ne vedem cu bine pe drumuri.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Te admir in primul rand pt. ca ai renuntat la mentalitatea de turma gen "honda e honda" si "japan is kicking italy`s ass". Sper sa ne vedem pe la vreo intrunire (ca suntem destul de aproape), sa pot admira si eu frumusetea asta de motocicleta. Sa ai numai bucurii cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Ne vedem sigur ca mai am oleaca si invat calendarul intalnirilor de anul acesta pe de rost. Vreau sa ajung peste tot. Mai incetisor si mosnegeste da sa ajung in siguranta si sa ma si intorc acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 e simpatica motoreta are un design placut, tipic italian . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Nu am vazut niciodata Tornado Tre pe strada in Romania. Am vazut vreo 2 prin Belgia.. si atat. TNT (Tornado Tre naked) e un pic mai "comun", in sensul ca am vazut 2 chiar si in Bucuresti! Oricum, foarte atipica motocicleta si, ca o adevarata italiana, cu un caracter foarte singular. De la carena fata care nu seamana cu nimic altceva pana la ventilatoarele radiatorului de sub sa, are un stil unic. Sincer nu ma asteptam sa se vanda motocicleta asta la noi avand in vedere reputatia de care se bucura italienele (si in general tot ce nu e japonez) in Romania. Da, nu o sa reziste la taraturi, tinut afara peste iarna, cazaturi, carpeli si peticeli la fel de bine ca o japoneza - pentru ca nu e facuta pentru asta!, dar daca ai grija de ea si o intretii cum trebuie te asigur ca o sa te tina la fel de mult ca orice alta motocicleta. Sa o iubesti si sa ai parte de ea, o sa stie sa te rasplateasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Arata foarte bine ,evident asa sunt cam toate italienele, sa o stapanesti sanatos Editat Februarie 22, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! stiu ca mai e una in Constanta,am vazut-o acum 2 ani la intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Multumesc la toti de aprecieri. Acuma trebuie sa fac si motorul sa ma merite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Pur si simplu superb! Sa va iubiti si sa aveti parte de cele mai alese satisfactii! PS - Nota 10 pentru atitudinea 'cool, calm & collected' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Ce fac ventilatoarele de sub coada? Postcombustie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 23, 2011 Autor Share Postat Februarie 23, 2011 Ce fac ventilatoarele de sub coada? Postcombustie? Ar fi o idee dar sunt pentru racire. Sunt ventilatoarele de la circuitul de racire si un avantaj ar fi ca nu o sa mi se incalzeasca outzele vara. Nu stiu daca este o solutie extrem de avantajoasa din punct de vedere tehnic pt. ca nu mai beneficiaza radiatorul de acelasi flux de aer dar compenseaza ca si aspect. Mesaj completat Pur si simplu superb! Sa va iubiti si sa aveti parte de cele mai alese satisfactii! PS - Nota 10 pentru atitudinea 'cool, calm & collected' Multumesc pt. nota. Da fara atitudinea asta probabil as ajunge sa fac cu motorul ce faceam si cu masinile si nu este OK. pentru ca acolo aveam 1,600 kg de protectie (tabla si alte fiare) pe cand aici nu mai am decat armura si restul protectiilor plus creierul. Si creierul mi se pare cea mai buna protectie in situatia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Felicitari si s-o stapanesti sanatos! Neaparat fa-i Casco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate