mdvd Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Am dezlipit niste abtibild-uri oribile de pe bord, si ce-a ramas arata cam asa: Cum naiba scap de lipiciul ala solidificat ? Am incercat: - apa calda cu sapun + frecat cu carpa - CIF - Pur universal Pur si simplu, nimic n-a mers... Stie cineva vreo metoda buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 O carpa curata inmuiata putin in benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 23, 2011 Autor Share Postat Februarie 23, 2011 O carpa curata inmuiata putin in benzina. Hmm.. si nu se strica rau plasticul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Nu. Nu se strica deloc. Benzina nu dizolva plasticul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 incearca niste wd40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) Sonax tar remover http://www.sonax.com/Car-Care/Products/Ext...NAX-Tar-remover Editat Februarie 23, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Brake-cleaner sau benzina,asa cum a spus Belbody. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Spirt. Sau alcool tehnic. Dar cred ca spirt gasesti mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 23, 2011 Autor Share Postat Februarie 23, 2011 Multzam fain. O sa incerc mai intai cu benzina, alcool si wd-40, ca-s mai la indemana. Poate si Sonax daca gasesc pe undeva. Ca varianta de backup, am niste autocolant negru, mat. Daca o fac de oaie, pun autocolant peste O sa revin cu rezultatele, dupa ce incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Da' benzina ce-are bai nene, ce tot complicati viata omului? Nenena, benzina nu dizolva MAJORITATEA tipurilor de plastic, si cel pe care il ai tu in poza, cu siguranta, NU. Cat dai cu carpa inmuiata nu afecteaza absolut deloc plasticul, se inmoaie rahatul ala imediat si o sa-l stergi ca iaurtul de pe masa.. Bai nene, recomandati-i substante folosite la NASA, sa moara bibi, benzina o are la nas, pune pe o carpa, hrasti si gata.. mare filozofie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) Spirt. Sau alcool tehnic. Dar cred ca spirt gasesti mai usor. Merita sa incerci cu spirt! Eu am dezlipit intr-o zi toate abtipildurile de la rovignete si asigurare care erau lipite pe parbriz la masina si erau prea vechi, si tot asa ramasese lipiciul ala... cu spirt (medicinal) s-a luat foarte usor... trebuie sa insisti putin, ca doar nu se dizolva doar de la spirt, dar de curatat se va curata. Si cu benzina poti sa incerci, sigur nu afecteaza cu nimic plasticul Editat Februarie 23, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Spray dezlipit etichete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Parafina, e cel mai bun, dizolva tot si nu matuieste. Am luat acum citiva ani de la Mafra un diluant de bitum, mai am si azi, dilueaza orice. Nu mai stiu cum i-i zice, cautati pe google, Mafra avea sediul in Buc pe Centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 24, 2011 Autor Share Postat Februarie 24, 2011 Nush' ce dracu de adeziv e asta, dar nu a mers cu benzina. Am luat intr-o seringa 10 ml, din rezervor. Am incercat cu o carpa umeda, am turnat peste, l-am lasat sa actioneze.. Nimic: Cu spirt incerc maine.. trebuie sa trec mai intai pe la farmacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Pare cam nasol adezivul ala... nu cred ca e la fel ca cel de la rovigneta De pe o suprafata cum e sticla, se curata destul de usor cu spirt, dar mi-e teama ca e cam aspru plasticul ala al tau, si nu se ia atat de usor ca de pe sticla. Dar merita sa incerci... inmoi o carpa in spirt, freci nitel cu carpa pana vezi ca se uda zona aia, si bagi unghia in lipici vezi daca se indeparteaza... iar mai dai cu spirt, iar mai dai cu unghia, n-ai ce sa faci. Macar sa il inmoaie spirtul in asa fel incat sa se curete cu unghia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgv21 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Un prieten a scos cu... faina. Adera la adeziv (sau invers) si o cureti cu degetul, faci niste ... taitei mai lungi pe care poti sa ii indepartezi. Daca ramai fara benzina poti sa inerci si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 O sa se curete f greu din cauza plasticului pe care a fost lipit , nu este plan ca o bucata de sticla sau tabla vopsita . Pe bucata aia de plastic (de langa bord) mi-a scapat buretele cu polish si l-am curatat greu dupa cateva incercari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 24, 2011 Autor Share Postat Februarie 24, 2011 Treaba e ca adezivul ala e beton. S-a solidificat. Deci faina iese din discutie . Daca raman in pana de substante imi iau un disc de pasla si il indepartez mecanic Si, ca "workaround" ramane autocolant-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 O sa se curete f greu din cauza plasticului pe care a fost lipit , nu este plan ca o bucata de sticla sau tabla vopsita . Pe bucata aia de plastic (de langa bord) mi-a scapat buretele cu polish si l-am curatat greu dupa cateva incercari Exact asa am patit si eu cu pasta de la polish, si nu se mai ia deloc nenorocirea si decat am varsat din greseala pe saua din spate si a ramas ca si cum ar fi prafuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Incearca sa-l incalzesti cu un feon si vezi daca se inmoaie saracia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 ...Si, ca "workaround" ramane autocolant-ul. Sau comanzi o pereche de plastice noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 (editat) CAND SE FACE CALD vii mataluta calare pe motor la mine (in cart tei) la atelier si indepartam adezivu' buclucas fara pb. ps.ceilalti sa stiti pe viitor ca adezivu vechi iese cel mai repede cu bere Editat Februarie 25, 2011 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 (editat) e foarte posibil ca abtibildurile respective sa se fi dezlipit si sa fi fost lipite la loc cu ceva gen SuperGlue ... cam asa pare la atingere ... deci se va curata destul de greu. Editat Februarie 25, 2011 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 cif-ul este abraziv, matuieste locul unde se freaca cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 25, 2011 Autor Share Postat Februarie 25, 2011 CAND SE FACE CALD vii mataluta calare pe motor la mine (in cart tei) la atelier si indepartam adezivu' buclucas fara pb.ps.ceilalti sa stiti pe viitor ca adezivu vechi iese cel mai repede cu bere De ce sa mai asteptam pana cand se face cald .. eu am bord-ul in casa, pe dulap Si culmea.. stau in zona .. (Teiul Doamnei).. Iti scriu un PM .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate