switch Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Starcraft 2. L-am jucat la munca. Fain, dar ceva cam lent ca actiune in campanie. Acu il iau si acasa. 74%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) Ahoi!Aveti idee cum pot activa Starcraf 2 sau ceva crack! Au aparut deja pe net numeroase crack-uri, insa nu poti folosi jocul la potentialul maxim si nu poti intra decat in campania single player. La fel nu se poate salva si pentru a continua misiunea trebuie sa folosesti fisierele de save din directorul special creat in My Documents. Stiu ca nu o duce nimeni bine cu euroii insa consider ca Starcraft 2 merita cumparat, in special pentru multiplayer (cine are timp desigur). Pretul ar fi undeva la 230 RON cu TVA (nu fac reclama, magazine sunt destule). PS. eu unul astept sa apara toate 3 episoadele si apoi o sa cumpar pachetul integral Editat August 1, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 mai motociclisti obsedati de jocuri, caut si eu un joc cu bataie (gen mortal kombat) care sa poate fi jucat multiplayer in LAN, adica de la 2 PC-uri diferite, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 (editat) vrei sa rupi tastatura )) MortalKombat cred ca merge pe LAN sau Street Fighter Editat August 3, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) Salutare Dupa cum stiti (care stiti) am serverele alea de cs, vroiam sa va intreb, JUCATI UN JOC PENTRU CARE AR MERITA SA FAC UN SERVER ? As mai deschide de diferite jocuri, dar nu stiu de ce, sincer cs-ul e singurul joc care-l joc.. Editat August 26, 2010 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Salutare Dupa cum stiti (care stiti) am serverele alea de cs, vroiam sa va intreb, JUCATI UN JOC PENTRU CARE AR MERITA SA FAC UN SERVER ? As mai deschide de diferite jocuri, dar nu stiu de ce, sincer cs-ul e singurul joc care-l joc.. Battlefield 2; Crysis; Quake Wars: Enemy Territory sau Unreal Tournament 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 World of Warcraft - Lich king si`n curand Cataclysm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Salutare Dupa cum stiti (care stiti) am serverele alea de cs, vroiam sa va intreb, JUCATI UN JOC PENTRU CARE AR MERITA SA FAC UN SERVER ? As mai deschide de diferite jocuri, dar nu stiu de ce, sincer cs-ul e singurul joc care-l joc.. Call of Duty 4 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Mafia 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) Vietcong! Am fost candva campion absolut pe toate serverele. Chiar am fost acuzat de invidiosi ca as trisa. Pe sniperi ii omoram numai la cutit, umilinta . Acum trebuie sa-mi schimb calculatorul ca sa pot juca Mafia 2. Editat August 28, 2010 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Starcraft 2. L-am jucat la munca. Fain, dar ceva cam lent ca actiune in campanie. Acu il iau si acasa. 74%. joaca-l pe net amice daca vrei NEBUNIE. este genial jocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) Dupa cum stiti (care stiti) am serverele alea de cs, vroiam sa va intreb, JUCATI UN JOC PENTRU CARE AR MERITA SA FAC UN SERVER ? Oare ati jucat si FREELANCER? Inca mai ruleaza Hamburg City FL Server! Excelent joc, multiplayer fenomenal.. strategie de echipa net superioara CS (asta pentru cei ce apreciaza space sim-urile) si nu s-a lansat inca un joc sa il depaseasca. Astept Jumpgate Evolution! Editat August 28, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Oare ati jucat si FREELANCER? Inca mai ruleaza Hamburg City FL Server! Excelent joc, multiplayer fenomenal.. strategie de echipa net superioara CS (asta pentru cei ce apreciaza space sim-urile) si nu s-a lansat inca un joc sa il depaseasca. Astept Jumpgate Evolution! te referi la http://www.microsoft.com/games/freelancer/ ? ca eu l-am terminat acum multzi multzi ani si chiar asteptam o continuare, sau macar un alt joc de genul, pentru ca a fost minunat. la fel ca descent : freespace. nici nu stiam ca are multiplayer, of ce-am ratat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) te referi la http://www.microsoft.com/games/freelancer/ ?ca eu l-am terminat acum multzi multzi ani si chiar asteptam o continuare, sau macar un alt joc de genul, pentru ca a fost minunat. la fel ca descent : freespace. nici nu stiam ca are multiplayer, of ce-am ratat Din pacate ai ratat unul din cele mai captivante jocuri multiplayer.. Dupa cum am scris mai sus inca mai este online Hamburg City FL Server, pentru cine mai are timp, insa nu se compara cu ce a fost odata. Vechile clanuri au disparut si o data cu ele si role play-ul de exceptie al Freelancer-ului. Trebuie sa spun ca in nici un alt joc nu am descoperit asemenea oameni si nu am legat prietenii adevarate cu ceilalti colegi. Respect Sirius Liberation Fighters, un clan de exceptie pentru un joc de exceptie! Daca esti curios, poti vedea un clip realizat cu ocazia a 5 ani de activitate SLF (asta in 2008) - AICI PS. nu este vorba doar despre actul in sine de a te juca, ci despre o comunitate virtuala care se respecta reciproc. din pacate pe majoritatea forum-urilor de la noi nu este cazul Editat August 31, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Un filmulet fain facut de un nene din trailere de la citeva joace ce urmeaza sa apara: http://www.gametrailers.com/user-movie/win...f-icarus/349310 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 am dat si eu jos freelancer, am inceput sa joc campania single Player si e interesant. Ca sa joci multiplayer tre' sa ai original sau e OK si asa...mai fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 am dat si eu jos freelancer, am inceput sa joc campania single Player si e interesant.Ca sa joci multiplayer tre' sa ai original sau e OK si asa...mai fara? Nu trebuie sa ai neaparat jocul original deoarece serverele active nu sunt Microsoft. Trebuie doar sa ai mod-ul pe care ruleaza serverul respectiv. Am dat mai sus un exemplu, de fapt este singurul server mai mare care inca ruleaza. Pe pagina lor gasesti tot ce trebuie ca sa te poti juca acolo. Bafta! Mesaj completat am dat si eu jos freelancer, am inceput sa joc campania single Player si e interesant.Ca sa joci multiplayer tre' sa ai original sau e OK si asa...mai fara? Nu trebuie sa ai neaparat jocul original deoarece serverele active nu sunt Microsoft. Trebuie doar sa ai mod-ul pe care ruleaza serverul respectiv. Am dat mai sus un exemplu, de fapt este singurul server mai mare care inca ruleaza. Pe pagina lor gasesti tot ce trebuie ca sa te poti juca acolo. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 multam. poate mai incolo ma bag si eu, momentan sunt varza fara carne, mi-o iau la single player la modul nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 doar din mouse e destul de greu de jucat. mai bine dai 50 ron pe un joystick ca sa simti adrenalina daca itzi place genul mai incearca si http://www.youtube.com/watch?v=LAGBk9C6NHY http://en.wikipedia.org/wiki/Descent:_Free...3_The_Great_War Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Cine joaca WoW pe Spider? Lasati numele char-ului ca sa ne vedem inside. Eu sunt Dumraz, 80 Fury Warr la Alianta. Daca aveti char la Horde nu e nici o problema, intalnirea va fi mai dulce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Epicus Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Cine joaca WoW pe Spider? Lasati numele char-ului ca sa ne vedem inside. Eu sunt Dumraz, 80 Fury Warr la Alianta. Daca aveti char la Horde nu e nici o problema, intalnirea va fi mai dulce... Joaca pe serverele Blizzard, cele "private" sint niste tentative nereusite, pline de bug-uri etc. Pierzi 90% din ceea ce inseamna WoW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Eu ma joc de vreo 4 ani Guild Wars, e un MMORPG fara plata odata ce cumperi jocul original, are 3 parti si 1 expansiune. In cateva luni trebuie sa iasa Guild Wars 2 , abea astept ... Editat Septembrie 3, 2010 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 incercati Mafia2, mai slabut decat prima varianta dar merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 De ce mai slabutz? Nu e la fel de lung? Storylineul sau care e problema? (daca nu poti explica fara "spoilere" nu zi, sa nu strici suprizele ). Oricum la ce imagini am vazut eu mi-e groaza sa ma gandesc la cerintele de sistem ale lu' Mafia 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 sbk 09 <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate