stefanLCS Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Acum 25 de min pe bulevardul Tineretului Din pacate dupa ce am filmat am vazut ca nu are sunet... O sa va spun exact ce sa intamplat Clio albastru a intors pe linie continua,motocicleta a lovit aripa fata ,cei doi de pe motocicleta au zburat aproximativ 5 m.Pasagerul este cel intins pe jos ,spunea ca il dor coastele,in rest putea sa se miste,iar baiatu care conducea motocicleta avea doar cateva julituri din cate am vazut..Ambulanta a venit in 5 min . Tanti din Clio a spus "NU L-am vazut" ................... Uitati filmarea aici (nu am reusit sa il urc aici..) http://www.youtube.com/watch?v=zdGexYISkts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 si acum cei ce indeamna la "intelegere" bagati mare! cum pl mea sa fii intelegator cu astfel de animale? PS ca sa vezi trebuie doar sa te uiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 inca o vaca autista! recuperare rapida si fara sechele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Mereu vedeam motoru cand plecam de la scoala (invat chiar pe acolo, in Sincai) , si era parcat pe bulevardu unde s-a intamplat accidentul.Cred ca nici la 200 de metrii nu era de casa. Sanatate maxima lui si pasagerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 GS500 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 GS500 ? aka racheta invizibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Seamana cu fosta motocicleta a lu` ravenita...s-au m-i se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 s-au m-i se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 si acum cei ce indeamna la "intelegere" bagati mare! cum pl mea sa fii intelegator cu astfel de animale?PS ca sa vezi trebuie doar sa te uiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 BILLABONG de pe forum este... acum se afla la politie, am inteles ca este bine, mai multe nu stiu, am vb 1 min cu el la telefon. Moto Gs500 Permis de asta vara... Mai multe nu stiu a ramas sa ma sune, revin cu detalii dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Seamana cu fosta motocicleta a lu` ravenita...s-au m-i se pare? nu cred ca stie la ce foloseste un pix. ontopic: felicitari baietilor pentru echipament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 aka racheta invizibila Da, a se remarca si numarul mobrei ... iar vaca cu cabina de la volan n-a vazut mobra dar cu stalpul ce-a avut ? Nu l-a vazut ? Pai sa faca control oftalmologic, declarata inapta pentru conducerea autovehiculelor pe motiv de dioptrii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) O fi luat permisu la pitesti si o avea pensie de handicapat ca nu vede:)) Locuieste la 200M de locul accidentului Editat Martie 16, 2011 de nchivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Imi pare rau. Insanatosire grabnica! Femeia a intors venind de pe contrasens? S-a infipt in stalp de sperietura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GiorGio Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 d`zeu matii "nu l-ai vazut" dar de auzit? unii isi merita oricare loc din automobil inafara de cel de la volan :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Deh,bine ca nu s-a intamplat mai rau.Toate cele bune. Aia,ce sa mai zic,a zis cineva mai in spate "vaca autista" De aia e bine sa ai tobe care urla,in pofida a ceea ce zic unii,ca si siguranta pasiva sunt extraordinare,daca nu vor sau nu pot sa te vada sunt obligati sa te auda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 fiti intelegatoare cu soferita, macar a tintit catre minunatul de copil. stpid bitch! Mesaj completat sunt curios care sunt daunele celui intins pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Femeia a intros pe linie dublacontinua, baietii sunt bine, se afla acum la I.M.L. Dureri de picioare etc, Maine se intalnesc cu Duduia sa discute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Aa,deci a vazut posterul cu "Adriean",n-a mai intersat-o nimic,linie continua,niste motociclisti,stalpul,nu conteaza,"trebuie sa-l vad pe Adevaratul,manca-l-ar mama de prichindel" . Pai ar fi bine sa-si scoata certificate de la iml inainte sa vorbeasca cu aia.Peste 20 de zile de spitalizare e vatamare corporala grava. Oricum,chiar daca nu depun ei plangere aia ramane fara permis pe 3 luni ca a intors pe linie continua ceea ce s-a soldat cu un accident cu victime,asta e pe administrativ. Daca depun plangere,procurorul ii intocmeste dosar penal,ceea ce se poate solda cu inchisoare de la 3 luni la 5 ani si/sau amenda penala (art 184 al 1 si 3 CP mi se pare).Plus ca iarasi pe administrativ i se poate suspenda sau retrage permisul de conducere. Ei pot in acelasi timp sa o dea in judecata pe civil constituindu-se in parte vatamata. "manelista" a bagat-o pe maneca,nebunia lui Salam,ce mai Totul depinde de ei,pt ca daca nu depun plangere politia ii da numai pe administrativ 3 luni suspendare + amenda.Si daca depun plangere si o retrag dupa aia,chiar daca s-a facut dosar penal,se da NUP (neinceperea urmaririi penale) Deci ar fi foarte bine sa ajunga la un "consens" cu ei,oricat ar costa-o consensu.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLM Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) Femeia a intros pe linie dublacontinua, baietii sunt bine, se afla acum la I.M.L.Dureri de picioare etc, Maine se intalnesc cu Duduia sa discute.... alt specimen cu carnet, crede ca ia luat masa si cu tasu bulevard, intoarce unde o taie capu, dar traim in romania totusi: IMI PLACE MULT ECHIPAMENTU LOR, PARE FOARTE FOARTE REZISTENT LA ASFALT,, ce firma este??? ......era mai bine echipat baiatu cu scuter, tot respectu ptr el, ptr baietii cu motoru Editat Martie 17, 2011 de CLM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 nu sunt misogin dar nu inteleg cum politia Romana sustine ca femeile sunt mai atente la volan decat barbatii "poate la ruj sau la ptivit in oglinda cum ii sta parul" Multa sanatae baietilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 nu sunt misogin dar nu inteleg cum politia Romana sustine ca femeile sunt mai atente la volan decat barbatii "poate la ruj sau la ptivit in oglinda cum ii sta parul" Multa sanatae baietilor Pe baza unor statistici care dau bine pe sticla la realizari..Este normal ca 1 mil de barbati sa genereze mai multeb accidente decat 100 mii de femei.. Bine ca s-a terminat doar cu atat pentru baieti..(suna aiurea ,,bine".. ) .Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Hai sa fim seriosi, multi intorc pe linie dubla continua, si eu fac asta, si cu masina,si cu moto (nu fac din asta un sport, dar uneori decat sa merg nu stiu cat in directia opusa, intorc..) dar belesc bine ochii cand o fac. Bine ca sunt bine oamenii, cat despre echipament, la fel, toti facem prostii, si de cele mai multe ori scapam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Aa,deci a vazut posterul cu "Adriean",n-a mai intersat-o nimic,linie continua,niste motociclisti,stalpul,nu conteaza,"trebuie sa-l vad pe Adevaratul,manca-l-ar mama de prichindel" .Pai ar fi bine sa-si scoata certificate de la iml inainte sa vorbeasca cu aia.Peste 20 de zile de spitalizare e vatamare corporala grava. Oricum,chiar daca nu depun ei plangere aia ramane fara permis pe 3 luni ca a intors pe linie continua ceea ce s-a soldat cu un accident cu victime,asta e pe administrativ. Daca depun plangere,procurorul ii intocmeste dosar penal,ceea ce se poate solda cu inchisoare de la 3 luni la 5 ani si/sau amenda penala (art 184 al 1 si 3 CP mi se pare).Plus ca iarasi pe administrativ i se poate suspenda sau retrage permisul de conducere. Ei pot in acelasi timp sa o dea in judecata pe civil constituindu-se in parte vatamata. "manelista" a bagat-o pe maneca,nebunia lui Salam,ce mai Totul depinde de ei,pt ca daca nu depun plangere politia ii da numai pe administrativ 3 luni suspendare + amenda.Si daca depun plangere si o retrag dupa aia,chiar daca s-a facut dosar penal,se da NUP (neinceperea urmaririi penale) Deci ar fi foarte bine sa ajunga la un "consens" cu ei,oricat ar costa-o consensu.Bafta. Azi merg la iml sa isi ridice certificatele(cred) apoi se intalnesc cu duduia. Nu cred ca are pe ce sa le dea 20 de zile de spitalizare, eu am stat 1luna jumatate in spital dintre care 4-5zile in coma si mi-au dat 60-65 de zile de spitalizare... deci... pica faza cu vatamere corporala grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 poti sa ai armura de fier ...de prosti nu te fereste nimeni . Insanatosire grabnica baietilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate