Pako Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Am o intrebare ce model de Agv e , seamana bine cu Gp pro modelul 2006 dar nu sunt sigur si deaceea cer ajutor si daca aveti idee la ce pret il pot gasi. merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Doar atat am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 este un model relativ vechi si o serie destul de limitata, asa ca e foarte dificil de gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Foarte posibil sa fie modelul american,identic cu gp pro dar stiu ca avea cateva modele diferite.Oricum nu cred sa mai gasesti.Urmareste pe ebay poate ai ceva noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 ma intereseaza 2 viziere noi pt o casca agv.aduce cineva? imi trebuie fumurie si simpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 ma intereseaza 2 viziere noi pt o casca agv.aduce cineva?imi trebuie fumurie si simpla. daca aduce cineva oeftin vreau si eu una fumurie.....daca vrei poti sa iti comanzi dupa fcmoto.de dar e vreo 70e si casca 100e....grea decizie =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Parca si la www.motofit.ro poti sa comanzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 (editat) Casca este un: AGV xr-2 rossi replica Editat Februarie 24, 2010 de hemi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=67819 uite aici una asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 As dori sa achizitionez casca mai sus mentionata. Am gasit-o aici la 270 de euro. Se merita ? Mentionez ca ar fi prima mea casca. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 La banii astia iei Suomy SPEC 1R de pe fc moto. Bozoro inloc sa posteze aici ca poate sunt si altii interesati,iti da pm ca sa ti bage pe gat oferta lui. Larevedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Mersi pentru raspuns . Din pacate nu gasesc marimea mea la Suomy SPEC 1R. La banii astia iei Suomy SPEC 1R de pe fc moto. Bozoro inloc sa posteze aici ca poate sunt si altii interesati,iti da pm ca sa ti bage pe gat oferta lui. Larevedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 La banii astia iei Suomy SPEC 1R de pe fc moto. Bozoro inloc sa posteze aici ca poate sunt si altii interesati,iti da pm ca sa ti bage pe gat oferta lui. Larevedere ai de vanzare o casca suomi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Atunci vezi shoei XR 1000 ca sunt 300 de euro.Incearca si pe www.louis.de ,au casti scorpion exo la pret bun si din ce am citit sunt foarte bune ca raport pret/calitate. @bozoro Ai incercat sa faci o gluma ,dar nu ti a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Multumesc pentru raspuns. Am gasit Shoei XR 1000 pe fc-moto.de la 340 euro (marimea mea) si pe louis ceva mai putin dar nu aveau marimea mea Bugetul meu e undeva pana in 280 de euro Atunci vezi shoei XR 1000 ca sunt 300 de euro.Incearca si pe www.louis.de ,au casti scorpion exo la pret bun si din ce am citit sunt foarte bune ca raport pret/calitate.@bozoro Ai incercat sa faci o gluma ,dar nu ti a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Eu am comandat 2 buc albe. Par sa aiba multe inbunatatiri si pregatirea pt comunicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 pt cine vrea sa vada cum arata am eu una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Multumesc pentru raspuns.Am gasit Shoei XR 1000 pe fc-moto.de la 340 euro (marimea mea) si pe louis ceva mai putin dar nu aveau marimea mea Bugetul meu e undeva pana in 280 de euro Eu iti recomand Scorpion EXO 750, daca iti vine. Sunt absolut dementiale castile alea. oricum depinde foarte mult de CROIUL castii. De exemplu eu nu pot purta Airoh nou decat XL -- L-ul ma starnge de nu stiu cum sa o dau jos mai repede (la s-h merge un L pt k se 'lasa' interiorul). Insa la masuratoare standard eu as purta M. M imi vine bine UVEX, insa doar la casti enduro (cele integrale doar L si acolo largi rau). La scorpion, oscilez intre S (exo 400, exo 700) si M (exo 450, exo 750, exo 1000). Peste un anumit prag (150-200e neredus ar fi pragul teoretic), e vb de confort si prestigiu mai mult decat de protectie. Iei ce iti vine, ce iti place si ce se potriveste stilului tau. Foarte posibil sa nu fi multumit de AGVul respectiv dupa ce vei fi incercat alta marca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Am avut azi in mana primul exemplar de AGV S4 SV alba. Arata intr-un mare fel. Nu am putut s-o trag pe cap pt ca era M si mie-ni trebuie L. La prima vedere aste foarte elaborata: inchiderea vizorului cu mai multe piese de schimb pt turing, oras si curse pt mai multe deschideri, pernite de gel pt a se aseza pe bostan, ochelari de soare, aierisiri cu grilaj de inox si trape din burete pt reducerea zgomotului. Albul castii este frumos si foarte lucios. Saptamana viitoare sper s-o trag pe cap sa fac si o proba in mers. Alba costa cica numai 230 euro. Mesaj completat Cica, an de criza, productie limitata, stocuri mici, aproape imposibil sa fac rost de o pereche de S4 SV albe. Sper sa reusesc cu motoechipamente.ro. pana la urma. Mesaj completat Astazi m-au sunat de la motoechipamente. Au venit castile. Maine ma duc sa le ridic. Le montez sistemul de comunicatie si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Am probat si eu una saptamana trecuta. Nu prea am experienta la casti, dar comparativ cu Nolan N85, pot sa zic ca interiorul e mai de calitate la AGV-ul mai sus mentionat.Am probat un M, nu intra chiar fortat pe cap, as vrea sa probez si una un nr mai mica sa fiu sigur ca asta mi-e marimea. Succes la cumparaturi Am avut azi in mana primul exemplar de AGV S4 SV alba. Arata intr-un mare fel. Nu am putut s-o trag pe cap pt ca era M si mie-ni trebuie L. La prima vedere aste foarte elaborata: inchiderea vizorului cu mai multe piese de schimb pt turing, oras si curse pt mai multe deschideri, pernite de gel pt a se aseza pe bostan, ochelari de soare, aierisiri cu grilaj de inox si trape din burete pt reducerea zgomotului. Albul castii este frumos si foarte lucios. Saptamana viitoare sper s-o trag pe cap sa fac si o proba in mers. Alba costa cica numai 230 euro.Mesaj completat Cica, an de criza, productie limitata, stocuri mici, aproape imposibil sa fac rost de o pereche de S4 SV albe. Sper sa reusesc cu motoechipamente.ro. pana la urma. Mesaj completat Astazi m-au sunat de la motoechipamente. Au venit castile. Maine ma duc sa le ridic. Le montez sistemul de comunicatie si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Eu am comanndat un S si un L. Daca vrei sa probezi vino la mine. Stau in zona Autogara Militari. 0722646373 Mesaj completat Le-am primit. Am montat si comunicatia si deocamdata stau cam fix pe cap, dar sper sa se lase putin. La prima vedere super casti. Dupa amiaza ies la probe in drum spre Arc. Bafta la cumparare amatorilor! Mesaj completat Dupa ceva chinuiala pt pozitionarea microfonuli si a difuzoarelor de la comunicarea cu pasagerul, GPS, tel, etc am reusit sa obtin o casca echipata, bine aerisita si silentioasa. Satisfactie 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Salut, eu am un AGV de 4 ani, intergrala, sunt supermultumit de ea, am achizitionat-o de la MotorUnu, cei de acolo la proba mi-au recomandat sa iau casca fixa pe cap, chiar daca in primele purtari aveai impresia ca te strange, in timp va lua forma capului si se va lasa. Lucru perfect adevarat. La o casca mai este importanta posibilitatea demontarii aproape integrale a buretilor, a interiorului, pt. a putea fi spalata, nu e nici o placere sa mergi cu capul intr-o casca care pute a transpiratie si a fum de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Salutare, Pana la urma, a cumparat cineva aceasta casca ? Daca aveti pareri, va rog sa le postati aici. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salutare.am gasit o oferta bunicica pt aceasta casca(agv demon top vent) dar intai as dori sa stiu daca e cineva care are sau a avut asa cv si imi poate spune si mie cum se prezinta.mentionez ca nu sunt vitezoman si nici crash test sper sa nu am ocazia sa-i fac.dupa cum am vazut-o eu la banii la caer se vindea si la oferta care mi s-a facut spun eu ca e o casca buna si usoara. in fn...n-am s-o mai lalai...va las pe voi daca stiti cv...nu ezitati gudbai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate