$I$U Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ramai cu bine prietene! Nu te vom uita niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Nu trebuie sa ne lasam pe mana altora. Sa circulam intotdeauna ca si cum am fi pe drumul fara prioritate. Asfalt uscat printre norisori, Radule. E o zi trista pentru toti. Daca ii putem ajuta cu ceva pe cei ramasi scrieti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) speram ca macar o data sa se termine altfel... Dumnezeu sa-l odihneasca! :rose: Editat Iunie 29, 2011 de Silvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 dumnezeu sa il odihneasca ! Sper ca toti sa fiti la fel de uniti si in cazul altor accidente si problemele ale colegilor motociclisti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bambiloid1 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 groaznic.... impresionant cati prieteni avea... odihneste-te in pace omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 La revedere Radule... Noi, astia care am ramas, trebuie sa facem insa mai multe, ca sa nu mai trebuiasca sa scriem la rubrica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoAlexxandru Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Condoleante familiei,prietenilor si celor apropiati. Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca! Editat Iunie 29, 2011 de Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 pacat de tinertea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mowglyh Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Pacat....mare pacat! Nu sunt cuvinte pentru a descrie regretele si parerile de rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Rip! Multa putere familie sa poata trece peste aceasta nenorocire... Fratilor hai sa mergem mai cu cap prin oras va rog....ca ma crucesc ce vad zilnic.. Editat Iunie 29, 2011 de SirFaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Cumplita veste. Am sperat si m-am rugat pentru Radu, pentru o sansa de a o lua de la capat. Dureros deznodamant pentru noi toti, devastator pentru famillie si prieteni, nedrept dar final pentru Radu. Inca un sacrificiu inutil, trantit de o femeie inconstienta, indolenta si buna de omorat cu pietre pe altarul pasiunii pentru motociclism. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlecZ Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 anul trecut tot in perioada asta am pierdut un alt prieten motorist.... acum se intampla din nou Dumnezeu sa-l odihneasca !!! Condoleante familiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Odineasca-se in pace! E unul din primii motociclisti pe care i-am cunoscut, un baiat foarte bun. M-a incurajat si mi-a dat sfaturi de cate ori ne-am intalnit. Ne vazusem la o vreme dupa ce si-a luat VFR-ul si radeam impreuna de cat de "frumoasa" a ajuns mobra mea Fain om! Sper sa ne vedem dincolo. Condoleante familiei si prietenilor apropiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius1991 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus, Radu! Sunt sigur că vei veghea și asupra noastră. Din păcate, nu am avut onorea de a te cunoaște, însă cu profundă durere în suflet le transmit apropiaților sincere condoleanțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 2008 Rontz, 2010 Qaz si Harley_X, 2011 Raducu... Condoleante familiei! Odihneasca-se in pace si Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 R.I.P. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Raducule, nu te vom uita niciodata! Ai lasat un mare gol in sufletul nostru. Vegheaza la Claudia, la familia ta ...si la noi. Odihneste-te in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Off... am iesit de pe forum de vreo 2 ani doar ca sa nu mai aud cum mor toti cunoscutii din lumea asta mica pe doua roti. Din pacate, din 2003, de la primele intruniri de la arc, si pana azi, nu trece an in care sa nu mai aud ca inca unul s-a mai dus. Rontz, Madalina, acum pana si Raducu77... "Scuteristul" pe care l-am cunoscut intr-o tura prin Bulgaria in urma cu vreo 3-4 ani cred, apoi am mers si la ski prin iarna, era genul de om pur si simplu ok. Ultima data ne-am intalnit la o saorma, ironic, tot in Cotroceni... unde acum se pare ca i s-au sfarsit drumurile. Si pe mine ma cheama Radu si am tot vfr, iar senzatia ca putem fi oricand, oricare dintre noi, titlu de topic, ma face sa ma tin in continuare de promisiunea de a evita la maximum strazile din romania cand sunt pe motocicleta si, in plus, imi permit, din perspectiva a 8-9 ani de motociclism, sa dau sfatul asta si celor la inceput de drumuri. Traiti-va pasiunea, dar nu la maxim. Miza e prea mare. Odihneste-te in pace, Raducule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 RIP Radu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berserk Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Condoleante familiei, Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate