b374 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Ce sa zic... va doresc sa continuati topicul / calatoria cat mai curand si s-o tineti cat mai mult... mai aveti cateva continente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Ce sa zic... va doresc sa continuati topicul / calatoria cat mai curand si s-o tineti cat mai mult... mai aveti cateva continente Multumim ca ai venit! Multumim pentru sustinere! Un scurt clip cu ziua evenimentului INTO THE WORLD - AFRICA 420 @ McCann Garage - Making of... Editat Octombrie 26, 2012 de mrwwwhite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 JOS PALARIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 @mrwwwhite Am ales 7802 Namibia, 2811 Mali si 1626 Mozambic. Toate sunt format mic. Am vrut sa vin sa te salut personal... dar am vazut ca era toata lumea stransa pe langa tine si pe langa Ana... si mi-am spus ca va mai exista si o alta ocazie. Scoti cumva si o carte ? Ca tare ne dorim povestle si pozele si pe hartie... nu doar pe net. Imi cer scuze ca am raspus atat de tarziu... dar m-am luat cu alte treburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Un scurt clip cu ziua evenimentului INTO THE WORLD - AFRICA 420 @ McCann Garage - Making of... super apar si in filmul asta dar habar n-am cand ati facut pozele . aveti pe undeva si filmuletul care rula acolo in garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Si eu si sotia aparem in poze.eu sunt in penultima poza vorbind la telefon, iar sotia cand cumparam fotografii. nici eu nu stiu cand au fost facute pozele, dar la cate aparate foto, telefoane si camere video erau acolo, nici nu aveai cum sa stii cand apari in toata splendoarea . Editat Octombrie 29, 2012 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) @mrwwwhite Am ales 7802 Namibia, 2811 Mali si 1626 Mozambic. Toate sunt format mic. Am vrut sa vin sa te salut personal... dar am vazut ca era toata lumea stransa pe langa tine si pe langa Ana... si mi-am spus ca va mai exista si o alta ocazie. Scoti cumva si o carte ? Ca tare ne dorim povestle si pozele si pe hartie... nu doar pe net. Imi cer scuze ca am raspus atat de tarziu... dar m-am luat cu alte treburi. salut mony! multumim pentru aprecieri si pentru ca ai venit la vernisaj. te rugam sa ne spui unde putem sa iti aducem/expediem pozele, sau pe email la we@intotheworld.eu e la fel de bine. Corectie: ne-am dat semana ca ti am scris deja, nu-i asa/ So, le trimitem curand. a fost intr-adevar nebunie la garaj, nu am apucat sa ne dam seama ca a inceput, ca s-a si terminat. legat de carte, continuam sa intrebam si sa cerectam care ar fie editurile care ar putea fi interesate de un astfel de proiect, si speram sa il putem realiza. Expozitia se va muta de pe 9 noiembrie la <Nou 9>, pe Aviatorilor la nr.9, asa ca vineri 9 noiembrie va asteptam acolo la un drink si ce o mai fi. Expozitia va ramane deschisa acolo doua saptamani, si va contine alte micro-evenimente la care sa ne putem intalni si povesti cu voi, in curand vom face si un eveniment pe Facebook si un poster ca sa fie mai clar ce si cum. Pana atunci, sambata asta, pe 3 noiembrie, suntem invitati si sunteti invitati la Atra Doftana la o zi de intalniri intr-un cadru relaxat, la munte. Cam acesta e programul zilei: 11.00 - 12.00 Prezentare expeditie Into The World, proiectie video 14.00 Pranz special: in meniu feluri sud-africane (potjie cu mamaliga si supa de dovleac cu telina) 16.00 - 17.00 Q&A Intalniri si povesti despre Africa si aventura intr-un cadru relaxat. Ceai si o prajitura din partea casei 18.00 Foc de tabara Sunt deja expuse in pensiune o mare parte dintre fotografii. Evenimentul Facebook unde e si o harta cu adresa pensiunii Atra din Valea Doftanei aici: https://www.facebook...34135713400387/ Multumim din sufllet inca o data si sa ne vedem cu bine! super apar si in filmul asta dar habar n-am cand ati facut pozele . aveti pe undeva si filmuletul care rula acolo in garaj ? nici noi nu stim, noi nu am facut deloc poze, doar mama anei si alti oameni care au fost acolo ne au trimis cateva imagini, si speram ca vor mai sosi si altele. filmul care a rulat acolo e pe vimeo, si ne am dori sa facem mai mutl decat atat, sa facem un mini-documentar cu materialul filmat pe care l-am adunat in Africa. Si eu si sotia aparem in poze.eu sunt in penultima poza vorbind la telefon, iar sotia cand cumparam fotografii. nici eu nu stiu cand au fost facute pozele, dar la cate aparate foto, telefoane si camere video erau acolo, nici nu aveai cum sa stii cand apari in toata splendoarea . asa e, si noi speram ca tocmai din acest motiv vor mai iesi la suprafata alte 'dovezi' multumim ca ati venit! poate veniti si la Nou 9! sau la Atra! Cum ziceam mai devreme, daca ati ratat seara din Garajul McCann aflati ca redeschidem expozitia vinerea asta, 9 noiembrie la nou 9, pe bulevardul Aviatorilor nr.9. Vernisajul e la 19.00, si berea si carbogazoasele sunt din partea noastra. Apoi expozitia ramane deschisa pana pe 22 noiembrie. Nou 9 este casa care are la subsol un magazin de biciclete, foarte aproape de statuia Aviatorilor, pe stanga. Desigur ca nu vor lipsi muzica si proiectiile video, si motocicleta noastra albastra. Editat Noiembrie 7, 2012 de mrwwwhite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) Jambo Mister wwwhite ! Ce program este pentru maine ? E loc sa venim cu motocicletele sau venim pe jos ? Editat Noiembrie 8, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Jambo Mister wwwhite ! Ce program este pentru maine ? E loc sa venim cu motocicletele sau venim pe jos ? Jambo Mambo Loc e pe strada si trotuar cat cuprinde. Cu masina e mai dificil. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 BRAVOS oamenilor pentru aceasta minunata excursie ! Multi se deleteaza si s-au delectat citind pe unde si cum ati umblat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) BRAVOS oamenilor pentru aceasta minunata excursie ! Multi se deleteaza si s-au delectat citind pe unde si cum ati umblat ! merci, de asta facem si expo, nu ca sa vindem niste poze sau sa ne facem vedete, sa vada lumea ca africa nu e numai sida si razboi, plus e altceva sa vezi pozele mari; toata lumea ne-a spus inainte sa plecam sa nu o facem, sa ne ducem mai bine in spania sau asa ceva; suntem convinsi ca in curand vor merge tot mai multi in africa si speram sa fie marcati pozitiv de ce vor trai acolo; plus ca ideea nu e neaparat de africa, e sa ne implinim visele (ca or fi ele de aventura sau mai pragmatice, dar care fac parte din viata), de deschis mintea si sufletul, de infrant limite, ca oameni suntem si noi si normal ca am avut indoieli bla bla :0 va asteptam prin aviatorilor si mai vorbim acolo Editat Noiembrie 9, 2012 de mrwwwhite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Faina expozitia . @Mr wwwhite mi-a facut placere sa te cunosc . Esti addicted to ride clar . Un frate motociclist de-al nostru (marele @ianachim) are o vorba care mi-a ramas bine intiparita in minte : banii cheltuiti pe calatorii sunt cei care sunt cel mai bine investiti . Editat Noiembrie 10, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2012 Faina expozitia . @Mr wwwhite mi-a facut placere sa te cunosc . Esti addicted to ride clar . Un frate motociclist de-al nostru (marele @ianachim) are o vorba care mi-a ramas bine intiparita in minte : banii cheltuiti pe calatorii sunt cei care sunt cel mai bine investiti . Multumesc! https://vimeo.com/53207179 Va asteptam pina pe 22 Noiembrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 ai postat ieri pe facebook un nr de tel, voiam sa sun sa intreb daca sunteti in seara asta. nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai gasesc nici pagina, nici notificarea :-s dupa cum ziceam, suntem vreo cativa care vrem sa venim. va gasim? le: gata am rezolvat & confirmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2012 Expozitia de fotografie din Africa - Ultima zi la Bucuresti Azi (22.11) este ultima zi in care mai puteti vedea expozitia de fotografie Into The World - Africa 420. Va asteptam pe Aviatorilor la nr.9, pana la ora 20.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobozauru Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Am vazut si eu Africa, prin ochii vostri!!.. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2012 Ati luat in calcul Clujul pt o viitoare expozitie? Na, ca mi-ai luat vorba din gura. La ideea unui confrate motorist si clujean pe deasupra, am trimis niste emailuri, am intrebat doi prieteni si am pus pe roate o expozitie chiar in Cluj. Suntem coplesiti de generozitatea si deschiderea cu care s-a raspuns la ideea asta dinspre Cluj, mai ales pentru ca nu suntem decat fotografi amatori, dar ne bucuram sa dam microbul mai departe. Asadar, miercuri 5 decembrie de la 19.00 vom fi la L'Atelier Cafe pentru un vernisaj si povesti, voi veniti cu intrebarile, noi incercam sa dam raspunsurile. Intre 5 si 14 pozele vor ramane acolo, iar din 15 decembrie, pana pe 17 ianuarie o selectie de portrete africane vor fi gazduite de Libraria Carturesti. Evenimentul e pe FB. See u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Multumim de vizita si de poveste. Abia asteptam sa inceapa noul an si noua calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Decembrie 7, 2012 Autor Share Postat Decembrie 7, 2012 Multumim de vizita si de poveste. Abia asteptam sa inceapa noul an si noua calatorie Si noi pentru primire. A compensat fulgii de nea si gerul de afara. Un eveniment ce s-a dovedit a fi prea mare pt micuta sala de la atelier. Doi oameni absolut deosebiti ce merita toata admiratia noastra. Va multumesc dragilor pt vernisaj si abia astept sa va urmeresc in viitoarele voastre aventuri. P.S. - Cum naiba ati reusit sa urcati motorul la etaj pe scarile alea inguste? Move over Bucharest, Cluj rulz! Am fost 5 oameni, asa ca am urcat motorul destul de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hakkinda Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Ptiu.. ca v-am ratat.. am urmarit excursia cu sufletul la gura.. Las ca va mai prind eu! Bravo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 @TEDxBucharest 2012, pentru cine e interesat sa ne auda si vada povestind, ultra-emotionati, 3 istorioare cu pilde din Africa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Drum bun, 2013 urmeaza tot aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Da' stiu ca va mai place sa va plimbariti Asteptam vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwwwhite Postat Mai 19, 2013 Autor Share Postat Mai 19, 2013 Multumim, multumim! Va uram si voua sa aveti o vara frumoasa, si sa o terminati cu gumele pe sarme de atatea ture faine! Nu avem de ce ne plange: a fost pentru noi o iarna grea, cu multa munca, o lupta cu birocratia si amintiri cat cuprinde. Nu stim altii cum sunt, dar desi nu am plecat la drum fara ceva experiente prin locuri mai neumblate (citeste aici mai mult), tura asta e departe de a fi fost o vacacanta... prelungita. Speram sa ne faca bine continuarea. Cat lasam sa se decanteze experienta, vom recapitula lunile trecute, pentru a nu ramane threadul acesta cu veriga lipsa Multi ne-ati intrebat - poate din cauza ca exista un precedent, minunata carte Vand kilometri a si mai grozavului Mihai Barbu cu al sau Doyle - daca ne asternem la scris. Noi, fara falsa modestie, ne-am propus sa o facem in scop terapeutic: ca si pentru Sega, scrisul e meditatia noastra. Din multe randuri taiate incep sa se limpezeasca multe: de ce-uri, pentru ce-uri, incotro-uri... Nu stim, sigur ca ar fi frumos, daca povestea asta din Africa va vedea si lumina tiparului. Deocamdata va poftim la lectura electronica: pe tablete, telefoane si computere. Va oferim un teaser, primele 120 si ceva de pagini din (titlu provizoriu) Oyibo, pe care le puteti downloada for free de pe site-ul nostru Am conceput versiunea multimedia ca un hibrid intre un jurnal de calatorie ilustrat cu poze, filme si inregistrari sonore si un ghid practic pentru cei care viseaza sau vor purcede intr-o calatorie (cu harti, informatii despre vize, detalii despre traditiile si arhitectura locurilor, mancare si multe amanunte despre echipare tehnica si prepararea vehiculului). Pentru ca am cautat sa construim conceptul pe o platforma free, rezultatul e viabil doar in ecosistemul Apple. Nu e o fandoseala. Piata de carte multimedia e la inceput, si softurile si agregatorii care fac asa ceva pot fi numarati pe degete. Speram sa va placa. Pentru cine nu are iPad, aveti versiunea ptr Kindle si alte tablete (EPUB) si PDF desigur pentru orice alt gizmo. Ca si pe blog, parerile voastre ne ajuta sa spunem povestea mai bine, asa ca pofta buna la citit si la opinii. Iar acum sa ne intoarcem la Into The World: --------------------------------------------------------- In Limbo I Romania 08/2012 - 04/2013 Am ajuns inapoi in Romania aproape pe negandite: stii cum e, aventura trece repede, adrenalina fierbe in sange si dintr-o data te trezesti din vis, ud de sudoare, cu capul plin de zarva, dar… la tine in pat. Departe de jungle in care leii continua sa motaie, departe de delta in care crocodilii se intind lenes, departe de colibele de paie, de drumurile desfundate. Departe de Africa.Aici ne aflam noi dupa 14 luni, basca alte 15 inainte de plecare in care o rupsesem cu societatea. Imi amintesc ca am trecut de panoul pe care scrie „BUCURESTI” cu un nod in gat: si de emotie, si de...teama. Ochiul nostru a inregistrat ritmul cumva diferit la traficului pe drumul national, profilatura cumva altfel a Baraganului, mirosul familiar de praf si vara temperat-continentala, precum cel al unui turist sosit in vacanta. Sentimentul de efemer s-a prelungit cand am intrat pe Giurgiului si am luat-o spre apartamentul gol al bunicilor, locul din care plecasem spre Africa. Iuresul de masini si oameni prinsi in nebunia zilei de joi mi-a facut mana sa tremure o clipa in ambreiaj. Strada pe care o cunosc atat de bine mi s-a parut o relicva dintr-un trecut indepartat. De doua zile ne-am tot codit daca sa anuntam pe blog sau pe forum ca sosim, dar pana sa decidem daca suntem sau nu pregatiti sa fim intampinati de un alai sau dezamagiti ca nu a venit nimeni, ne-am trezit in fata portii. „Deschide poarta,” ii zic Anei, care coboara din sa. Poarta geme din toate balamalele, si ecoul bate pana in fundul curtii. Locul pare parasit. Abia dupa ce deschid garajul, apare maica-mea la balcon. Uite ca cineva a venit! Garajul e ca un put cascat spre un alt univers, un Rabbit Hole. Sunt pe pilot automat: parchez, pun cricul, scot cheia din contact, sting lumina si incui lacatul. Hrrrum! Usa s-a inchis peste un capitol din viata noastra.Urmeaza imbratisari, si cateva lacrimi. Aproape deloc cuvinte. Urcam scarile, scara miroase a vechi si usa apartamentului se deschide catre un spatiu de alb si lumina. In living e doar o canapea alba si un birou transparent, goale. Dormitorul are un perete langa care sunt stivuite cutiile de carton cu tot ce am adunat noi doi de cand suntem impreuna: haine, chestii, nu stiu si nici nu vreau sa stiu acum. Pentru ca imi amintesc apartamentul plin, animat, agitat, mi se pare acum gol si apasator, iar pasii si vocile noastre starnesc ecou. Dar privirea decupeaza sectiuni: straturi de var si tencuiala peste ziduri de caramida si armaturi ascunse in beton, contracte si facturi indosariate in spatele cotoarelor de biblioraft care se itesc din biblioteca, teancuri de haine pliate in spatele usii inchise de la sifonier. O alomeratie de obiecte, i mica istorie personala, o avere. Cum am putut sa spunem vreodata in Africa ca noi nu suntem asa bogati ca turistii din tarile vestice? Ce au ei? Un tricou cu o eticheta mai faloasa? Un frigider cu afisaj electronic si masina de facut cuburi de gheata? Pe bune? Mama Anei spune ca ai ei sunt si ei pe drum, vin cu trenul de la Galati. Nu am indraznit sa ii chemam noi, si in curand ne simtim niste caraghiosi pentru ca aflam ca si altii au fost la fel de politically correct: amicii nu au vrut sa ne deranjeze, dar e de ajuns un telefon ca livingul sa ni se umple de lume. Galatenii – emotionati si la patru ace, aproape ca nu se vad din spatele unui buchet urias de flori; apoi Andrei si Cristina, care ne inmaneaza o „cupa”: INTO THE WORLD FIRST ROUND COMPLETED! scrie pe ea. ... bere si discutii pana dupa miezul noptii, dar in scurt timp Africa iese din topul subiectelor. Se discuta asa-zisa „lovitura de stat”, se incretesc frunti, se incordeaza nervi. Dupa ce zarva se mai stinge, ramanem singuri si incercam sa ne culcam. Dar cu greu putem pune geana pe geana; patul e moale si inconfortabil si desi e trecut de 2 strada zumzaie de mici zgomote: scrasnet de roti, un hohot de ras, o manea, o usa trantita de la curent, un televizor uitat deschis. Nici nu stiu cum, dar intr-un tarziu adormim. Lunile care urmeaza sunt pline: la terasa cu lumea, aflam cine s-a casatorit, cine a mai facut un copil, cine s-a despartit si de ce. Ana incepe scoala de moto, impreuna cu prietena noastra care dupa o tura in Vietnam urma sa bata in iarna America de Sud. Prima zi e controversata: motocicletele pe care se poate sui la cei 1.55 m sunt grele, scuipa noxe si ulei si Ana se agata cu disperare de ghidon. De abia dupa a treia ora descopera jaloanele, virajele, schimbatorul de viteze si incepe sa se intrebe - oare de ce nu a facut asta pana acum? La sfarsitul toamnei, intr-o zi mohorata, pe o motocicleta careia ii curgeau tablele si pe care o vedea pentru prima oara, trece si proba practica. Intr-o dupa-amiaza Stefan trece pe la poligon sa-si recupereze un rucsac: se afla in drum spre Vama, si nu stiu cum se face, dar in 48 de ore suntem toti trei in Thassos. Cateva zile ne ocupam cu placere: mancare buna, mare si ture offroad pe munte cu niste XT-uri de 600. Cariera de marmura, o scenografie neasteptata in mijlocul padurii de pin. In varful muntelui, de unde se vede roata marea, si degetele de piatra ale insulei cufundate in apa de turcoaz. Apoi dam o fuga la Atra, o pensiune din Valea Doftanei si un concept la care am lucrat pe vremea cand ne mai ocupam cu asa ceva. Nu ca am fi pus si noi osul aici, dar chiar e un loc fain. Motivul escapadei? Un chef francez vine sa ne faca ne rusine cu mamaliga cu trufe, foie gras de casa facut in curte la Contesti, gem de gutui de gradina si alte nebunii… romanesti. Pana vine cotinuarea, salivati peste aceste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornholio Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate