Sari la conținut

Accident mortal Otopeni 1.09.2011


SheriffC
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 130
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Dumnezeu sa-l odihneasca,el a scapat iar pentru ceilalti incepe chinul,sa nasc drame si se destrama familii. Acum sufera familia motociclistului si incepe chinul si pentru familia militianului care nu a reusit sa franeze,e clar ca are si el o parte din vina.

Astazi dimineata am avut de lucru in zona aia si ma miram cat de inconstienti sunt conservarii astia,au trecut cativa care se tineau lipiti de motocicleta din fata,habar nu au ce-i aia o motocicleta,cum se conduce si cat de precaut trebuie sa fii in preajma ei apoi se mira ca s-au ales cu dosar penal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca un sofer sta prea lipit de tine si tii la viata ta, apasa usor frana cat sa nu franezi, dar sa aprinzi becul rosu din spate. Se rezolva.

 

Daca nu intelege mesajul, danseaza pe sosea in fata lui. Efectul e in 90% de cazuri garantat.

 

Daca tot nu intelege mesajul, lasa-l sa te depaseasca. Muta-te pe dreapta si fa-i loc sa se duca in plata Domnului.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte!

 

Totusi, bine ar fi sa postati informatii numai daca stiti cu siguranta ca sunt adevarate. Cineva spunea ca motorul avea nr de MS, altcineva ca are numar de Bacau. Dupa ce motociclistul s-a lovit de masina din fata, din spate a fost lovit de o masina cu nr de MAI. Cineva a postat ca masina de MAI a franat si motociclistul a intrat in ea. Intelegeti ce vreau sa zic? Daca nu sunteti siguri despre ce si cum s-a intamplat, sau nu aveti detalii exacte, macar specificati acest lucru daca postati ceva (la kali am vazut intr-adevar ca a specificat ca nu are toate datele)

Editat de bogdan_gba
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce dreaq distanta sa tii pe DN1, ca pana la Balotesti, unde se mai rareste traficul, toti conduc ca turbatii ? Drumul asta este mai mult loterie daca se intampla vreo situatie de trafic mai deosebita.

Natie de turbati la volan care se grabesc spre niciunde. :puke:

RIP.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... si de turbati la ghidon nu zici nimic? a... pardon, cand esti turbat la ghidon se numeste ca faci sport...

Nu zic nimic, pentru ca accidentele in care sunt victime motociclistii, cauzate de conducatorii de autoturisme este infinit mai mare decat situatia inversa.

Sa nu pornim o polemica offtopic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incredibil frate.Nu existam in trafic,zici ca suntem fantome.Trist si tot ma tine ceva in tara asta de cacao,in fiecare an imi fac planuri sa plec si mereu renunt...Dumnezeu sa-l odihneasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incredibil frate.Nu existam in trafic,zici ca suntem fantome.

 

Sigur, conservarul e de vina. El trebuia sa te vada pe tine in oglinda si SA NU PUNA FRANA ca sa nu intri in el din spate. Ce nenorocit. Moarte conservarilor. :baldy:

Editat de danny120669
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ala cu masina de MAI de ce nu a franat,avea motociclistul in fata.Nu sunt genul cu moarte conservarilor.Conduc zilnic de 11 ani...Soferii romani sunt nepasatori,n-au oglinzi,nu respecta reguli.Stiu ca tu nu ai patit niciodata nimic in trafic si ti toti soferii la distanta,tie nu ti-a taiat nimeni calea,nu ti-a intors nimeni in fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De unde stii ca nu a fost mai intai lovit din spate ?

 

Nu conteaza ....nu conteaza nimic ,nici bine nu se intampla un accident si apar devoratorii .Nimeni nu stie cauza exacta ,nu au fost in spatele lui si totusi isi dau cu parerea. Daca este prietenul nostru (Doamne fereste) e vina altora si ne dam cu pareri de rau....daca nu-l cunoastem ...il improscam cu noroi (ex. :reisar ,mergea pe o roata,croseta ,n-avea cizme...etc) nimic nu mai conteaza cand nu "suntem" implicati emotional.

 

On topic: Dumnezeu sa-l ierte ,respect baiatului ...care ,cu toate ca stia cat de periculos este pe 2 roti in romania ,totusi, s-a urcat in sa si si-a urmat pasiunea chiar daca pasiunea asta i-a adus sfarsitul.

 

Dumnezeu sa-l odihneasca ca om ,indiferent ca era "reisar" "croseta" . Pana la urma nu a omorat pe nimeni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... stire: "O motocicletă a lovit din spate un autoturism". Asta e stirea, asta comentez. .

Si unde-i masina lovita in spate, ca-n video tv nu apare decat masina MAI.

Eu zic ca nu stie deocamdata nimeni clar cum s-a intamplat, iar astia din media sunt praf, ca de cele mai multe ori.

Zic a mai asteptam, pana sa facem comentarii categorice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va rog, ramaneti ONTOPIC si pastrati parerile pentru sine. Astfel de discutii nu isi au locul aici. E lipsa de respect!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Absolut de acord, cine loveste din spate este vinovat!...Punct. Trebuie sa conduci astfel incat sa nu lovesti pe nimeni si nimic din spate(fie el, vehicul, pieton, caine, copac...etc!)

 

Dar as vrea sa va spun sa fiti f. atenti...in ultima vreme se intalnesc tot mai multi soferi care sint frustrati daca conduci cu viteza legala, si chiar pe banda I fiind se simt "obligati" sa-ti dea o lectie, sa te depaseasca si apoi sa-ti intre brusc in fata si sa franeze si mai brusc, sau sa te bage in sant prin apropiere laterala...f.f.multi! Mi se intampla aproape zilnic!!!

 

In acelasi timp, m-as simti mult mai confortabil, daca cel din spatele meu nu s-ar pozitiona prea aproape de mine...sint pe 2 roti si oricand as putea cadea din diverse motive...adica sa nu-mi ajunga cazatura?...in plus, sa mai ma ia si altcineva sub roti???....f.f. multi conducatori ce par sa-si fi cumparat permisele, sau sa nu-i duca deloc capul...

 

Concluzie: ne trebuie in trafic din ce in ce mai mare atentie...multa, multa!!!...si sa lasam destul de la noi ca sa evitam...ce poate fi evitat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am auzit de la un amic care stie un amic care tot asa. Deci astea nu-s vorbele mele. Doar relatez. Motocicleta circula cu viteza legala. A lovit curu masinii iar ala din spatele lui care venea pe banda unu a acrosat motoru sarit din impact. Motociclistul se face vinovat de nerespectarea distantei regulamentare. Ala de venea pe banda 1 a lovit o motocicleta care nu mai avea motociclist pe ea. Daca apar alte marturii imi cer mii de scuze. Eu doar scriu ce mi s-a relatat. N-am vazut , nu judec. Daca nu se confirma ce zic imi cer scuze pana la Dumnenezeu si inapoi .Putere mare familiei.

Editat de Ender28
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Loganul a evitat cat a putut, tragand dreapta. Nu este vinovat soferul loganului. Presupunerea mea (retineti, e presupunere) este ca Vectra (ca eu de Vectra stiu) a franat brusc, pilotul a franat si el brusc, a derapat sau a incercat sa evite prin dreapta, insa loganul facea exact aceeasi schema, ca sa nu-l loveasca. Motoreta avea numar de MS, cf primelor informatii culese de la politie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la pastrarea distantei, eu cred ca mare parte din vina apartine politiei rutiere si parlamentului, care nu-si face treaba. Cand merg legal, se "suie pe mine" tot felul de nervosi. Asisderea cand las loc in fata mea (cand "pastrez distanta"), pentru ca bivolii nervosi nu inteleg ca atunci cand ai un motor on-off cu roti 50%-off-50%on nu franezi ca o motocicleta SS. De ce zic la politia rutiera nu-si face treaba? Pentru ca nu vad radarele in actiune, nu vad amenzi pentru nesemnalizarea schimbarii directiei, nu vad amenzi pentru cei ce obtureaza vizibilitatea la trecerile de pietoni. De ce parlament si politie? Pentru ca in alte state o incasezi pentru conducere agresiva, pe cand aici agresivitatea este regula, si nu exceptia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...