sivi Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) da de ce ai pus qoute-ul dupa? ca vroiam sa dau iar un copy/paste.....din nou aduci si ai adus tot felul de aprecieri in necunostinta de cauza(ai facut cativa km....)trebuie sa fii inteles si ascultat! Nu? se pare ca multi o si fac....avem dovada cam toata comunitatea v-stromistilor..... Editat Noiembrie 1, 2012 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Cateva zeci de km sunt mai mult decat cativa km. Stiam din citite toate plusurile si minusurile pt ca intentionam sa-l cumpar, cand GS-ul era aproape singura optiune si nu mi-a trebuit mult a le confirm si pe unele si pe celelalte. Dupa ce ai dat banii, paaa..... obiectivitate. Rar gasesti un posesor obiectiv, mai ales la BMW. Am intalnit cativa, dar ca sa-i numar, imi ajung degetele de la o mana. Editat Noiembrie 1, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Si offtopicul continua.. plm, are macar careva prin .ro mobra in discutie? Sau vb de GS vs ST vs ... oriunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Cateva zeci de km sunt mai mult decat cativa km. Stiam din citite toate plusurile si minusurile si nu mi-a trebuit mult a le confirm si pe unele si pe celelalte. Dupa ce ai dat banii, paaa..... obiectivitate. Rar gasesti un posesor obiectiv, mai ales la BMW. Am intalnit cativa, dar ca sa-i numar imi ajung degetele de la o mana. una este sa fii obiectiv si alta posesiv(cum esti tu cand vine vorba de 1200GS in special). Da, nu este cea mai slefuita mobra, eu recunosc ca in primele saptamani dupa ce m-am dat jos de pe v-strom am avut ceva probleme de acomodare, insa tu le numesti defecte. Este o motocicleta incredibila dupa ce te obisnuiesti cu cateva lucruri greu de inghitit cum este vibratia(numai la relanti) cum este ambreajul uscat(pe care il urasc) insa in rest are anumite lucruri pe care putine moto le au si nu ma apuc sa le enumar.......tu probabil le stii de pe hartie mai bine ca mine. Si offtopicul continua.. plm, are macar careva prin .ro mobra in discutie? Sau vb de GS vs ST vs ... oriunde? se pare ca nu....probabil prin Ungaria sau colea in Austria la-ndemana oricarui roman. Editat Noiembrie 1, 2012 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 una este sa fii obiectiv si alta posesiv(cum esti tu cand vine vorba de 1200GS in special). Da, nu este cea mai slefuita mobra, eu recunosc ca in primele saptamani dupa ce m-am dat jos de pe v-strom am avut ceva probleme de acomodare, insa tu le numesti defecte. Este o motocicleta incredibila dupa ce te obisnuiesti cu cateva lucruri greu de inghitit cum este vibratia(numai la relanti) cum este ambreajul uscat(pe care il urasc) insa in rest are anumite lucruri pe care putine moto le au si nu ma apuc sa le enumar.......tu probabil le sti de pe hartie mai bine ca mine. Si eu m-am dat jos de pe un Vstrom si nu am avut nici-o problema cu acomodarea. Ce nu inteleg, care sunt atuurile de neegalat ele GS-ului pe care celelalte vaci de 1200 nu le au? Toate trag de jos, mult mai de jos decat orice boxer, toate depasesc usor 210km/h, in plus nu vibreaza, nu se ridica pe o roata cu TC cuplat, nu halesc ulei, si multe alte nu. Personal nu ma impresioneaza suspensii super electronizate, mai ales daca trebuie schimbate dupa cateva zeci de mii de km, asta fiind unul dintre "avantajele" notorii. Mi-a placut semnalizarea, indicatorul de treapta, schimbatorul si ambreiajul moale si cam atat. Toate celelalte "avantaje" le au si celelalte motoare din clasa, cu varf si indesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 suntem off-topic si ma abtin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Pe ploaia asta e bun si off-ul la ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Pe ploaia asta e bun si off-ul la ceva! corect, insa cu tine stiu ca nu am nici o sansa....mai bine numar banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Sa ne mai spalam pacatele. Cam toti grei adunati. La propriu si la figurat http://www.youtube.com/watch?v=VZJ4Tspoups&feature=player_detailpage Editat Noiembrie 1, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) @ Florin Radu De ce discutam pe aceasta sectiune a forumului despre motociclete de strada eventual SS ? Suspensiile WP sunt pe KTM nu am cunostiinta sa fie pe BMW dar s-ar putea sa nu fiu suficient de bine informat. Oricum pe modelele din gama ADV sunt aproape sigur ca nu sunt. De rest poate pe alta sectiune a forumului . Nu am tipat la tine asa sunt eu mai vehement din fire. Daca tot s-a bagat mult offtopic o sa mai scriu si eu 2 randuri. Mentionez ca nu am avut boxer de la BMW si probabil nici nu voi avea vreodata. Dar cam toti motociclistii cu care am vb si care au avut vreodata acel "boxer de rahat " chiar daca in prezent calaresc alta marca sau alt model au spus aproape in unanimitate ca "boxerul de rahat" a fost cel mai cizelat motor pe care l-au avut sub fund vreodata. . Editat Noiembrie 2, 2012 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 @ Florin Radu De ce discutam pe aceasta sectiune a forumului despre motociclete de strada eventual SS ? Suspensiile WP sunt pe KTM nu am cunostiinta sa fie pe BMW dar s-ar putea sa nu fiu suficient de bine informat. Oricum pe modelele din gama ADV sunt aproape sigur ca nu sunt. De rest poate pe alta sectiune a forumului . Nu am tipat la tine asa sunt eu mai vehement din fire. Daca tot s-a bagat mult offtopic o sa mai scriu si eu 2 randuri. Mentionez ca nu am avut boxer de la BMW si probabil nici nu voi avea vreodata. Dar cam toti motociclistii cu care am vb si care au avut vreodata acel "boxer de rahat " chiar daca in prezent calaresc alta marca sau alt model au spus aproape in unanimitate ca "boxerul de rahat" a fost cel mai cizelat motor pe care l-au avut sub fund vreodata. . De acord daca celelalte erau Jawa , Simson si CZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) http://www.motorcycl...439.html?page=4 De acord daca celelalte erau Jawa , Simson si CZ. bmw-isti toti da-i dreq! . . . oricum, interesant de citit cap-coada Editat Noiembrie 2, 2012 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Nota: Tonul folosit de mine este unul prietenesc si calm. Trebuie sa precizez acest lucru pentru ca in scris tonul este interpretabil in functie de starea de spirit a cititorului si se pot isca polemici nedorite. In reply-ul tau am impresia ca "ai tzipat la mine" Si nici nu sunt anti-bmw! As cumpara unul daca ar scoate ceva pe gustul meu Consider ca este o neintelegere, din fericire m-am cam plimbat cu multe motociclete si spun ce am observat eu. nu este nici o neintelegere, practic "duci o lupta colosala / cu prostu' care are scoala", ERU este un tip conflictual (poti vedea la profilul lui ca peste tot se lanseaza in discutii in care ceilalti sunt fie prosti, fie retardati, fie fumeaza diverse), practic in ultimii 3 ani de cand si-a luat permis (asociat cu inteligenta iesita din comun) a acumulat atatea cunostinte despre moto, incat at trebui sa i se extirpe 1/2 din creier ca sa mai poata sa se coboare la niveluil de perceptie al prostimii. Totusi eu cred ca e bolnav mintal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) auzi ma daaa, tu nu te simti singur pe lumea asta?....cam toti sunt prosti/retardati/drogati/bolnavi mintali pentru tine. cam multe jigniri adresate atat lui ERU cat si celorlalti forumisti.....ai vre-o diploma in psihologia forumistilor sau cum ai devenit atat de expert? Eu nu te cataloghez, insa constat ca ai ceva frustrari intelectuale. Editat Noiembrie 4, 2012 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Hai sa discutam de fiare si mai putin spre deloc de oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 cam multe jigniri adresate ... cat si celorlalti forumisti..... unde nene ? care celorlalti ? posibil sa confunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Se pare ca 3 e totusi o cifra magica. Si Yamaha incearca ceva: http://www.yamaha-motor.eu/eu/news/index.aspx?id=513654 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Nu este nimic surprinzator. Chiar daca la moto Yamaha nu a folosit conceptul 3 in linie la motoare de barca sau scutere pe apa sunt frecvente. Nu m-ar mira ca experienta acumulata pe apa sa o foloseasca si la 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Enduro - un cilindru Enduro-touring - 2 cilindri Touring - 3 cilindri (ex clasa TDM) Sport - 4 cilindri Right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Orice este posibil. Oricand pot apare si alte solutii constructive pt orice clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Orice este posibil. Oricand pot apare si alte solutii constructive pt orice clasa. sa inteleg ca daca luam unul din asta ...aveam deja cutiile gata????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 (editat) a aparut si versiunea Sport Triumph Tiger Sport Editat Ianuarie 13, 2013 de Bimbo's Fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 a aparut si versiunea Sport Atentie, nu este o versiune sport a motocicletei despre care se discuta pe acest topic, Tiger Explorer 1200. Este o versiune a mai vechiului Tiger 1050... care eventual ar trebui discutat la motociclete de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Atentie, nu este o versiune sport a motocicletei despre care se discuta pe acest topic, Tiger Explorer 1200.Este o versiune a mai vechiului Tiger 1050... care eventual ar trebui discutat la motociclete de strada. ...acuma esti rau. Este o versiune complet noua de Tiger. Si cred ca trebuie discutata in Enduro Touring & Adventure. poate nu in acest Topic la cat. 1200 ccm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate