Roberte Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Ziceam ca iarna asta voi trimite ECU la remapat. Mai exact vreau sa i se puna ultima varianta de harta lansata de Aprilia si activata optiunea "open loop", care dezactiveaza sonda lambda, modificare necesara in cazul in care ai tobe si filtru de aer sport. Am luat legatura cu Gabro (un tuner italian) care mi-a cerut 250E+transport pentru a-mi scrie o harta personalizata care "greatly improves rideability" si a-mi activa "open loop". I-am zis ca vreau doar ultima harta de la Aprilia si open loopul. Nu a mai raspuns. L-am gasit in schimb pe Griff de la Aprilia Performance UK care a zis ca imi face ce vreau eu cu 60Lire + transport. Pe ambii i-am gasit pe facebook. Dupa modificarea asta va fi nevoie si de o resincronizare a clapetelor de acceleratie. chiar eram curios daca mergi mai departe cu initiativa de remapare. asta e site-ul oficial: http://www.apriliaperformance.co.uk/ ? (nu am fb) pana la urma o sa ii trimiti ECU sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Da, asta seara il dau jos si maine, cel tarziu vineri il voi trimite. Din ce am mai trimis eu pana acum in UK, cel mai mic pret l-am gasit la DPD. 105lei cel mai mic colet (care e destul de mare). Nu stiu preturile de la posta romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Mai este Crespocom. Cauta-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Vad ca nu au punct la mine in Craiova. Am trimis cu DPDul. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Va salut, Sper că nu e prea mare deranjul de offtopic, va arat și eu noua mea Mobră. Un Aprilia Tuono din 2005. Merge superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Va salut, Sper că nu e prea mare deranjul de offtopic, va arat și eu noua mea Mobră. Un Aprilia Tuono din 2005. Merge superb sa o stapanesti sanatos. Arata misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Merci. Are "doar" 20.000 km (nu știu dacă e mult sau puțin) și în ultimii ani nu prea a fost folosita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Felicitări pt achiziție. Nici nu te uita la km, nici nu te incanta la ei. Dacă motorul merge ok și nu are probleme.. Atunci apa, paie și bătaie! Da'i bice. Daca te ajuta in vreun fel informația Tuono meu 2013 are cam 25.000km in ideea in care eu sunt plecat din tara cam 7 luni pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Aha. Dar totuși, 20k înseamnă mult? Putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Are cineva carenele astea? Stanga si dreapta. Nu ma intereseaza zgarieturile sau culoarea, dar as prefera sa nu fie crapate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Merci. Are "doar" 20.000 km (nu știu dacă e mult sau puțin) și în ultimii ani nu prea a fost folosita. Aha. Dar totuși, 20k înseamnă mult? Putin?Mult. Dar sunt dispus sa te scap de ea, iti pot da un GSXR 750 din 2002 la schimb. Are in jur de 40000km ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Merci nu :-) am inteles ironia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Felicitari pentru motocicleta. E cea din Bucuresti, a fost pe la 2800 EURO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Dacă pentru mine era întrebarea, a fost la 2500€ » Post actualizat in 12 Mar 2017 18:59 Astăzi pe lângă Ploiești Pit stop, a racing vehicle stops in the pits during a race for refuelling! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 https://www.olx.ro/oferta/aprilia-rsv-1000-ID87449.html#d5c122867a poate intereseaza pe cineva nu e a mea nu il cunosc pe om pare ieftina in ce stare e nu stiu sa spun7449.html#d5c122867a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 O fi buna sau nu, da'pare exact genul de care trebuie sa te ferești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 O fi buna sau nu, da'pare exact genul de care trebuie sa te ferești. dece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Pai umblat cam mult pe la ea, nu se stie cine si de ce, nu ofera un rezumat al istoricului. Nu e genul de motocicleta pe care s-o cumperi in speranta ca o sa mearga cu un schimb de ulei si filtru. Pot aparea surprize costisitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Adevarat ce spui dat e cea mai ieftina aprilia rsv facelift acum trebuie vazut poate are doar o vopsea proasta pe ea si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Da, privind asa, e tentant. Oricum fara un mecanic familiarizat cu modelul, nici nu trebuie sa te urnesti la asa anunt. Pe de alta parte, este chiar una aici pe forum mult mai tentanta ca pret tinand cont de dotari, reparatii, transparenta a vvanzatorului.Nu zic sa cauti frumusetea perfecta pe piata la noi, dar aia din Galati prea te indeamna sa faci presupuneri optimiste. Si stii cum e, assumption, the mother of all fuckups ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 (editat) deci eu cu aprilia mea am fost norocos sa inteleg (ma rog, a mea e Tuono 1000 R) Editat Martie 17, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 A ta arata mult mai bine si mai îngrijită. Daca ai luat-o in totala necunostinta de cauza, e un pic loterie. Eu cand am vrut sa-mi iau prima data in 2006, habar n-aveam ce si cum. Am fugit instinctiv de una care nu mi s-a parut in regula si, in plus, vanzatorul nu a stiut sa-mi raspunda la unele intrebari (dovedit a fi idioate ulterior conform unora de pe aici care cunosc modelul mai bine). Cert e ca am avut noroc, am vazut-o mai mereu prin service apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 (editat) Nu a fost loterie. Un prieten mi-a zis așa: ba, am un prieten ce dorește să scape de Mobra lui deoarece nu o folosește și îți garantez că a ingrijit-o mereu. Așa a fost, ea mai mult a stat în garaj. Nu a trebuit să-i fac nimic decât revizie completa și schimbat anvelope. Editat Martie 17, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Sau asa, sa o cunosti si sa stii ca ala de ti-o vinde nu a ordinarit-o fara sa se uite si in ochii ei din cand in cand ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 A nuuu, i-a schimbat și kitul de lanț cu toate că nu mergea cu ea, are și ITP până în 2018. Super băiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate