WotRU2Me Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Felicitari pentru motocicleta. E cea din Bucuresti, a fost pe la 2800 EURO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Dacă pentru mine era întrebarea, a fost la 2500€ » Post actualizat in 12 Mar 2017 18:59 Astăzi pe lângă Ploiești Pit stop, a racing vehicle stops in the pits during a race for refuelling! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 https://www.olx.ro/oferta/aprilia-rsv-1000-ID87449.html#d5c122867a poate intereseaza pe cineva nu e a mea nu il cunosc pe om pare ieftina in ce stare e nu stiu sa spun7449.html#d5c122867a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 O fi buna sau nu, da'pare exact genul de care trebuie sa te ferești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 O fi buna sau nu, da'pare exact genul de care trebuie sa te ferești. dece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Pai umblat cam mult pe la ea, nu se stie cine si de ce, nu ofera un rezumat al istoricului. Nu e genul de motocicleta pe care s-o cumperi in speranta ca o sa mearga cu un schimb de ulei si filtru. Pot aparea surprize costisitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Adevarat ce spui dat e cea mai ieftina aprilia rsv facelift acum trebuie vazut poate are doar o vopsea proasta pe ea si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Da, privind asa, e tentant. Oricum fara un mecanic familiarizat cu modelul, nici nu trebuie sa te urnesti la asa anunt. Pe de alta parte, este chiar una aici pe forum mult mai tentanta ca pret tinand cont de dotari, reparatii, transparenta a vvanzatorului.Nu zic sa cauti frumusetea perfecta pe piata la noi, dar aia din Galati prea te indeamna sa faci presupuneri optimiste. Si stii cum e, assumption, the mother of all fuckups ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 (editat) deci eu cu aprilia mea am fost norocos sa inteleg (ma rog, a mea e Tuono 1000 R) Editat Martie 17, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 A ta arata mult mai bine si mai îngrijită. Daca ai luat-o in totala necunostinta de cauza, e un pic loterie. Eu cand am vrut sa-mi iau prima data in 2006, habar n-aveam ce si cum. Am fugit instinctiv de una care nu mi s-a parut in regula si, in plus, vanzatorul nu a stiut sa-mi raspunda la unele intrebari (dovedit a fi idioate ulterior conform unora de pe aici care cunosc modelul mai bine). Cert e ca am avut noroc, am vazut-o mai mereu prin service apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 (editat) Nu a fost loterie. Un prieten mi-a zis așa: ba, am un prieten ce dorește să scape de Mobra lui deoarece nu o folosește și îți garantez că a ingrijit-o mereu. Așa a fost, ea mai mult a stat în garaj. Nu a trebuit să-i fac nimic decât revizie completa și schimbat anvelope. Editat Martie 17, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Sau asa, sa o cunosti si sa stii ca ala de ti-o vinde nu a ordinarit-o fara sa se uite si in ochii ei din cand in cand ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 A nuuu, i-a schimbat și kitul de lanț cu toate că nu mergea cu ea, are și ITP până în 2018. Super băiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Ai nimerit cum nu se poate mai bine. Majoritatea de pe la noi nu prea le-au ingrijit. Li s-a dus vestea ca-s stricacioase. Dar nu e chiar asa. Oricum, cu rare exceptii, piata externa e de preferat daca esti in cautare RSV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 (editat) Pai și asta e adusa din Italia. În fine, săptămână viitoare o sa-i schimb bujiile (am deja 22.000 km +/-) Trebuie să fac bec / ung lanțul și trag o fugă cu ea la Făgăraș :-) Editat Martie 17, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Spor si grija mare pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Asemenea. Nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Sunt cativa pe topicul asta care si-au luat RSV "eftin" si apoi l-au blamat (modelul,firma, etc).....doar pt ca ei nu au cascat ochii.. Eu nu stiu de ce mai faceti reclama la petarde cum e aia din Galati. Daca aia e in mintile ei, atunci eu sunt prost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Ai vazut o personal ? E 100% sigur ca e petarda sau una scumpa 100% sigur e in mintile ei .. cand te duci la piata iei ce e mai scump sa mergi la sigur nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Eu nu văd nicio problemă cu faptul că publicul larg și neavizat consideră RSV-ul drept o "petardă". Ba din contră Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Ai vazut o personal ? E 100% sigur ca e petarda sau una scumpa 100% sigur e in mintile ei .. cand te duci la piata iei ce e mai scump sa mergi la sigur nu ? Cat de des vezi tu motoare in mintile lor la pret foarte foarte mic? Sau poate ma insel eu si media preturilor pt RSV 1000R se invarte in aceeasi liga cu preturile pt CBR 600F4 ? Vad ca o tot scoti la inaintare, ai vreo combinatie cu vanzatorul? » Post actualizat in 20 Mar 2017 13:07 Eu nu văd nicio problemă cu faptul că publicul larg și neavizat consideră RSV-ul drept o "petardă". Ba din contră care to elaborate on that ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Da ne ungem cu miere unu pe altu pe piept hai mah ce draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 unsul cu miere doar intre motocicliste, va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incult Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 @dan.c, ai primit ECU inapoi din UK? Ceva impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Te mananca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate