riderontornadoes Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 pentru ca zilele astea o sa lucrez, si nu stiu cand o sa mai am timp sa intru pe aici, va urez un an fara incidente in trafic. un an in care sa fim mai uniti, sa ne distram mai mult, sa nu ni se strice motoarele. sa nu luam prea multe amenzi de circulatie, sa nu ne prinda ploaia pe motor, si mai adaugati si voi. si mai ales, sa nu dam cu RIP. credeti ca se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) Sa fie de bine la toata lumea,sa ne vedem sanatosi pe la intruniri...speram sa nu existe faze gen RIP...dar atata timp cat pe sosele exista bizoni ,soferi de paie,mobristi inconstienti calare pe fiare puternice mai ales varste fragede,care nu vor sa faca motociclism pt ei ci pt cei din jur si pt gagici,ca nu cauta in urma invataminte din greseslile altora ,din pacate unele grave si letale...cred ca o sa mai existe ...faza e ca nu poti stii niciodata ce ti se poate intampla si ca poate undeva e unul care e nascut sa ti faca felul(locul si momentul nepotrivit)...niciodata nu trebuie gandit ca mie nu mi se poate intampla!Conduceti prudent si fiti cu ochii beliti,ganditi si in locul celorlalti ce ar putea face in trafic!Fiecare spera ca va fii bine , asfaltul nu iarta si e al dracu de tare!Hai noroc si...LA MULTI ANI! Editat Decembrie 30, 2011 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Sa fie de bine la toata lumea,sa ne vedem sanatosi pe la intruniri...speram sa nu existe faze gen RIP...dar atata timp cat pe sosele exista bizoni ,soferi de paie,mobristi inconstienti calare pe fiare puternice mai ales varste fragede,care nu vor sa faca motociclism pt ei ci pt cei din jur si pt gagici,ca nu cauta in urma invataminte din greseslile altora ,din pacate unele grave si letale...cred ca o sa mai existe ...faza e ca nu poti stii niciodata ce ti se poate intampla si ca poate undeva e unul care e nascut sa ti faca felul(locul si momentul nepotrivit)...niciodata nu trebuie gandit ca mie nu mi se poate intampla!Conduceti prudent si fiti cu ochii beliti,ganditi si in locul celorlalti ce ar putea face in trafic!Fiecare spera ca va fii bine , asfaltul nu iarta si e al dracu de tare!Hai noroc si...LA MULTI ANI! Intr-adevar asa este si adevaru este cam trist,dar in ziua de azi toti pustanii isi achizitioneaza cate o fiara,numai pentru impresia femeilor ,sau a da dovada cat sunt de macho sau cool,dar este o vorba mare "Domnia si prostia se plateste" . Va urez si eu La Multi Ani tuturor,multa fericire,sanatate si implinire pe anu urmator si sa ne auzim la cat mai multe intruniri moto fara incidente si sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 inevitabil, fara rip-uri nu se va putea... pentru tine, sau pentru mine, sau pentru oricine. hai sa fim realisti, si sa ne bucuram de fiecare clipa! pe moto, sau pe linga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Nici in 2011 nu prea au murit motociclisti, doar inconstienti la ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 (editat) Nici in 2011 nu prea au murit motociclisti, doar inconstienti la ghidon. Aha ... ce replica poti da unui astfel de post Editat Decembrie 31, 2011 de Ravishing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bender Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 (editat) . Editat Decembrie 31, 2011 de Bender Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 inevitabil, fara rip-uri nu se va putea... pentru tine, sau pentru mine, sau pentru oricine. hai sa fim realisti, si sa ne bucuram de fiecare clipa! pe moto, sau pe linga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Fara RIP pe rubrica de accidente ar fi un vis frumos. Macar RIP-urile de pana acum sa scada numarul RIP-urilor viitoare. In rest un an mai bun sa avem din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Daca nu or sa mai fie rip-uri inseamna ca nu se mai merge deloc cu motocicleta. Doamne fereste ce-ar insemna asta, petrol 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 pentru ca zilele astea o sa lucrez, si nu stiu cand o sa mai am timp sa intru pe aici, va urez un an fara incidente in trafic. un an in care sa fim mai uniti, sa ne distram mai mult, sa nu ni se strice motoarele. sa nu luam prea multe amenzi de circulatie, sa nu ne prinda ploaia pe motor, si mai adaugati si voi. si mai ales, sa nu dam cu RIP. credeti ca se poate? Nu stiu daca se poate fara incidente, dar va urez la toti in primul rand sa nu ajungeti titlu de stire pe aici si in al doilea rand sa va tineti tot timpul cu partea cauciucata a motocicletei de asfalt, si dupa aia mai vedem noi. Si La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Un an nou fericit si fara incidente tuturor motociclistilor si motociclistilor aspiranti. Tineti minte "burn the rubber not the soul" Cu cat mergeti mai prudent cu atat micsorati sansele de accident si mariti durata de viata pe doua roti! Un an nou fericit si fara incidente tuturor motociclistilor si motociclistilor aspiranti. Tineti minte "burn the rubber not the soul" Cu cat mergeti mai prudent cu atat micsorati sansele de accident si mariti durata de viata pe doua roti! Am imbatranit rau de tot nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Un an nou fericit si fara incidente tuturor motociclistilor si motociclistilor aspiranti. Tineti minte "burn the rubber not the soul" Cu cat mergeti mai prudent cu atat micsorati sansele de accident si mariti durata de viata pe doua roti! Am imbatranit rau de tot nu? Deloc,spui doar adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2012 Nu stiu daca se poate fara incidente, dar va urez la toti in primul rand sa nu ajungeti titlu de stire pe aici si in al doilea rand sa va tineti tot timpul cu partea cauciucata a motocicletei de asfalt, si dupa aia mai vedem noi. Si La Multi Ani! la mine si saua e tot cauciucata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Un An Nou Fericit ..tuturor motociclistilor , ar fi un vis prea frumos sa intru aici doar ptr accidente minore ,pareri , asigurari (rezultate in urma unui accident usor)...asfalt uscat 2012!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Nu cred ca este posibil... Sper doar sa fie cat mai putini... Atentie mare in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Primul motociclist mort in 2012: http://www.realitatea.net/tragedie-la-dakar-un-motociclist-a-murit-in-prima-etapa_900138.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 daca scazi toti manelomanii si motociclistii fara permis.. si accidentele moto care au cauza principala mersul kamicaze prin oras(ca majoritatea au fost in oras) si copii dornici de afirmare care se urca din prima pe MIUTA supersport ca.. "ei stiu ce fac" sa-i vada fetili.. si lasi doar accidentele moto cand ghinionul si ceasul rau, au fost principala cauza cum a fost (ce-mi aduc aminte acum) baiatul cu intruderul de pe dn 1 cand a intrat din contrasens in el, sau baiatul care a fost luat in plin de catre auto care nu s-a oprit la stop si a intentiona sa vireze la stanga peste linia continua cu 2-3 luni in urma a fost parca, si toti fratii nostrii surprinsi de indiferenta si stangacia altora .. eu cred ca raman foarte putini si face ca motociclismul sa fie vazut altfel.. dar cand vezi om rupt in doua ca nu respecta semnele,.. intrat pe contrasens in auto in plin, vrea sa treaca cu r1 intr-o roata prin stalpi si garduri de beton..etc,,, parca te cutremuri si zici ca este foarte periculos.. dar hai sa vede, cati au murit ca s-au dat pe curbe?? Sincer nu-mi vine nimeni in cap.. majoritatea au fost in oras din cauza vitezei.. eu am cazut in oras ca vroiam sa ma cc pe mine(invatare de minte) niciodata pe curbe.. in fine.. sa ne fereasca Dumnezeu de nenorociri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Primul motociclist mort in 2012: http://www.realitatea.net/tragedie-la-dakar-un-motociclist-a-murit-in-prima-etapa_900138.html Pfff,deja din prima zi a Dakar-ului,urata treaba.Ce aiurea,bai si mai avea 2km pana la sosire.Ghinion curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 tocmai sa deschis un topic cu un accident mortal, RIP ,pacat ca sa inceput deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 da' io nu v-am zis ca nu se poate! nu in sportul asta, nu this side of eternity: /index.php?/topic/672406-accident-mortal-autostrada-arad-timisoara/page__pid__3024482#entry3024482 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2012 deschisesem topicul asta cu speranta ca o sa tina cat mai mult. din pacate, deja s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 tocmai sa deschis un topic cu un accident mortal, RIP ,pacat ca sa inceput deja /index.php?/topic/672405-accident-mortal-pe-autostrada-timisoara-arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 deschisesem topicul asta cu speranta ca o sa tina cat mai mult. din pacate, deja s-a intamplat... Bine ai venit in lumea reala, se vede ca esti incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Io doar sper sa nu fiu eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate