Ancalagon Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Ieri mi-au murit doi oameni in mana din 2 accidente cauzate de tampiti, nu stiu ce se intampla in tara asta, sa iesi pe strazi devine un sport sangeros, aveti grija cat puteti... Condoleante, sau... nu cred ca mai au rost formulele astea "consacrate"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 alooo domnilor .. cred ca nu vorbiti de Radu vecina-miu .. statea pe pinului ? :| n-are cum ... stiu ca avea un super moto albastru ultima oara .. cum asa R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 vorbim de radu care sta pe giuleshti , si mai are un frate geaman nae. taticii comunistelor. shtiu k avea bmw cu atas. am intzeles k era cu honda la accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Am citit, am recitit si nici acum nu pot realiza. Of, Doamne... Condoleante familiei si hai sa facem ceva pt. ei!!! Off-topic: eu nu stiu de ce va mai mirati cand se intampla asa ceva! Eu circul in fiecare zi cu motorul si sincer ma intreb cum ajung intreaga acasa seara. Este un cosmar in trafic si trebuie aplicate masuri drastice pt. o mica imbunatatire. Este HAOS!!! Ochii in paispe, e singura salvare!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Acum 30 minute a ajuns si el acasa...... Este dureros............. Nu credeam ca o sa ma afecteze atat de mult acest eveniment........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 deci acum la 6 juma,7 cei ce l-au cunoscut sunt asteptati cu motocicletele pe strada Topraisar din Giulesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Acum vre-o 5 ani i-am facut alai cu motoarele la nunta. Acum ca s-a casatorit cu cerul, o sa facem la fel. Dar cu sufletele goale si cu mintea chinuita de neantelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Puneti va rog o poza cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 RIP Condoleante ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 baiatul cu sapca rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 RIP...... am ramas fara cuvinte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Nu-mi vine sa cred ce se intanpla acum la sfarsit de sezon! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 29, 2006 Admin Share Postat Octombrie 29, 2006 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 nu mi vine sa cred...! condoleante familiei! super baiat! doamne!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Odihneasca-se in pace... comentariile nu isi au rostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Nu i-am cunoscut pe cei doi frati, dar sunt alaturi de fratele sau pentru ca si eu am un frate geaman si imi inchipui prin ce trece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 nu l-am cunoscut pe radu! dar ce am citit aici m-a impresionat profund! CONDOLEANTE FAMILIEI! Ride In Peace RADU! imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 De-abia cand i-am vazut poza mi-am dat seama cine este. Probabil ca multi il cunosteati mai ales de la intruniri. Era cu un Ural cu atas. Pt cei care ati fost la intrunirea de la Ploiesti de anul asta, avea un mare steag Romanesc pe motor. Condoleante familiei si multa putere sa treaca peste acest moment greu. Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Cuvintele nu-si au rostul....durerea si tacerea ne apasa Dumnezeu Sa-l Odihneasca in Pace ! L-am depasit in ziua cand se intorcea de la Ploiesti, ne-am salutat si acum a flu ca ... Cruda-i viata !!! Si mai cruda atunci cand nu se vede o imbunatatire a respectului fatza de alti participanti la acest kinuitor trafic ( Nesimtirea unora din ce in ce mai multi =tragedia noastra ) Adio iti spun Radule ! R .I . P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assasin89 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 ::::R.I.P:::: Condoleante familiei,prietenilor si celor apropiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate