Bobossus Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 (editat) Salut ! Am cumparat de la SMAEB acum 2 zile o casca Scorpion Exo ADX - 1 (modulara) si am urmatoarea problema . Faza e in felul urmator: eu de obicei la casti port L (59cm) - mai am o casca de la scorpion EXO 500. Am probat casca si L era mare, respectiv cand ridicam partea modulara, casca tindea sa imi vina pe ochi ) + ca daca dadea de cap stanga dreapta, tindea putin sa o ia in parti. Super ciudata senzatia. Am probat M si imi vine, insa atunci cand este inchisa, ma strange la obraji. Ca sa ma exprim direct, casca pare sa fie fixa fixa all around. Ati mai avut situatii cu Scorpion in care sa patitit asa ceva cu masurile? Se mai lasa ? Ar trebuii sa o schimb cu L ? Ms de raspuns Editat Aprilie 25, 2017 de Bobossus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 La Exo-500 nu mi-am putut atinge lobii urechilor vreo 2 luni pana cand s-au mai lasat buretii. Statea foarte bine pe cap si nu ma deranja de niciun fel, insa plangeam de fiecare data cand o scoteam de pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Acceasi problema in mare o am si eu, faza e ca nu stiu daca sa o schimb cu L sau nu :-S help ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Exo 500 s-a mai lasat putin. Ca sa-ti faci idee, cand am luat-o era fixa, fixa pe capul gol. Am purtat-o doar cu cagula (asa m-am obisnuit) si acum e putin larguta fara cagula. Nu rau, dar e putin mai larga. Nu pot sa spun in cat timp s-a lasat, ca n-am fost atent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Stiu ca nu sunteti multumiti de Kronau in general ....personal , sunt la prima experienta cu ei. Comandat Exo 1200 Air Solis de pe Louis , a venit cu o zi mai devreme decat au estimat , totul super OK, la un pret cu 40 % mai mic decat la noi. Jos palaria. Cat despre Exo1200 , inca nu pot sa imi exprim o parere avizata , dar la prima vedere pare o casca premium ( vin de la Shark Skwal).Revin sau va stau la dispozitie cu detalii pe masura ce strang ceva kilometri cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bambilici Postat Ianuarie 7, 2018 Share Postat Ianuarie 7, 2018 Salut. Acum am un scorpion EXO 500, si as vrea sa trec la EXO 1200. As vrea sa stiu cat de silentioasa e, daca are careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Salut. Am ales sa cumpar o casca Scorpion Exo, dar sunt nehotarat in ce priveste alegerea modelului. Puteti sa va dati cu parerea? Multumesc. Intre aceste casti vreau sa aleg: Scorpion Exo 510 Air Scale - 899 RON Scorpion Exo 1200 Air Alto - 1149 RON Scorpion Exo 510 Air Xena - 795 RON Scorpion Exo 510 Air Galva - 1189 RON Scorpion Exo 510 Air Fujin - 875 RON Cu respect, Emmanuel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Vezi ca exista si exo 1400, e modelul nou pt sport touring cu ochelari, succesorul lui 1200. Iar diferenta de pret nu este foarte mare. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectID=732669547&ViewAction=ViewProduct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 problema e cu marimea...si eu caut tot asa ceva dar nu am unde proba o casca scorpion...daca am XL trebuie sa imi iau neaparat XXL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) Am vorbit cu un baiat de la bikermag, si a spus ca daca nu imi e buna casca, o pot returna in 30 de zile. A spus de asemenea, sa ii spun circumferinta, si el imi trimite marimea corespunzatoare. Editat Martie 14, 2018 de Emmanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) problema e cu marimea...si eu caut tot asa ceva dar nu am unde proba o casca scorpion...daca am XL trebuie sa imi iau neaparat XXL? Cam așa trebuie! Eu port M și exo 510 de îl am este L! Se potrivește mai bine pe țeste mai țuguiate, ceva gen ou cu vârful în sus! Eu am căpățâna mai plată și între breton și creștet nu îmi stric freza! Numai bine! Editat Martie 14, 2018 de Alinache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Scorpion au casti f bune raportat calitate pret Exo 510 e o alegere buna,mai ales daca o cumperi la un pret mic. Au fost pe louis si la 79 eur, cu ridicare din kronaumoto Pentru cei capatanosi nu recomand 510, e diferenta cum e la shoei intre gt air si nxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) Multumesc. La 1000 de RON aproximativ, nu mi se pare o avere. Si nu vreau sa iau din strainatate. Sa ajutam piata moto din Romania PS. La venitul meu de student, e mult. Dar in general, comparand cu alte preturi, nu cred ca e prea mult. Editat Martie 14, 2018 de Emmanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) Salut eu am luat de la motoemotion exo 710 mugello chiar e frumoasa saptamana trecuta cu tot cu viziera albastra m-a ajuns la 1350 pt ca ele vin cu viziera clara Si legat de marime eu in general port S dar poti respecta tabelul de marimi de la scorpion eu am ales M si este perfecta dar in caz ca nu iti este buna se poate returna . https://cdn6.avanticart.ro/motoemotion/pictures/size-chart/marimi-casti-scorpion.png https://www.motoemotion.ro/casti-moto-integrale/casca-integrala-scorpion-exo-710-air-mugello.html Editat Martie 14, 2018 de Virus3nd3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Ai apucat s-o testezi?Este zgomotoasa? Salut. Am ales sa cumpar o casca Scorpion Exo, dar sunt nehotarat in ce priveste alegerea modelului. Puteti sa va dati cu parerea? Multumesc. Intre aceste casti vreau sa aleg: Scorpion Exo 510 Air Scale - 899 RON Scorpion Exo 1200 Air Alto - 1149 RON Scorpion Exo 510 Air Xena - 795 RON Scorpion Exo 510 Air Galva - 1189 RON Scorpion Exo 510 Air Fujin - 875 RON Cu respect, Emmanuel. Eu as fi vrut sa merg pe un SH de la Shoei, modelul XR 1100, doar ca sunt intre marimi si M mi-e o idee mare, as lua in calcul si Scorpion.Din cate am citit lumea recomanda mai repede 710 decat 1200, pentru ca 1200 e mai zgomotoasa ca 710.Pe fc-moto.de incepe de la 145E modelul 710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 am apucat sa o testez nu la viteza mare dar am testat-o si e ok sunt multumit eu am si un shoei xr 1000 si sunt multumit de ambele scorpionul mi l-am facut cadou ca un moft nu ca as fi avut nevoie imi placea mult designul dar vad ca e super din toate punctele de vedere Ai apucat s-o testezi?Este zgomotoasa? Eu as fi vrut sa merg pe un SH de la Shoei, modelul XR 1100, doar ca sunt intre marimi si M mi-e o idee mare, as lua in calcul si Scorpion.Din cate am citit lumea recomanda mai repede 710 decat 1200, pentru ca 1200 e mai zgomotoasa ca 710.Pe fc-moto.de incepe de la 145E modelul 710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Imi poti spune cum e fata de XR1000 ca si zgomot si cum e cu marimea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) niciuna nu suiera ,si la marime in loc de s am luat m vezi intabelul de marimi de sus ,cele de la scorpion au un plus se umfla obrajii pt ajustare » Post actualizat in 14 Mar 2018 16:43uite baietii de la motoemotion au si un review la exo 510 Editat Martie 14, 2018 de Virus3nd3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Mărimea la scorpion trebuie cumpărată cu una în plus fata de ce purtați în mod normal. Eu port 58-m și la scorpion trebuie sau iau L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) uite aici tabelul mai exact Editat Martie 14, 2018 de Virus3nd3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Merci, e perfect, practic la Scorpion ma incadrez exact la mijlocul marimii M, la Shoei sunt exact intre ele (am 56,5cm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Am luat 1200 Air,a stat 2 luni in dulap,am scos.o acum 2 zile, sa ma trazneasca fulgerul dar casca asta AMPLIFICA zgomotul in loc sa.l diminueze, pe langa Nolanul vechi de 3 ani este INCREDIBIL de zgomotoasa, un cosmar.Am mers in oras cu ea 50 km si nu am depasit 60km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Daca citeai parerea mea expusa cu cateva pagini in urma, poate nu o mai luai. Imi pare rau sa aud ca dupa 3 ani deja de cand au scos modelul asta, nu au adus nicio imbunatatire. /index.php?/topic/674326-scorpion-discutii-generale/?p=4022568 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Am citit si pe fc moto ca se plangeau ca este zgomotoasa dar eu ma gandeam la zgomot ca cel de la Nolan, cu asta sunt obligat sa port niste dopuri de urechi, sa vad cat ma ajuta.Prietena mea are un Scorpions 710 si nu se plange de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Si eu am citit ca 1200 e destul de zgomotoasa, mai zgomotoasa ca 710 si se pare ca am dreptate.Astept sa-mi ajunga 710-le e in depozit la Cargus, marti il iau teoretic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate