Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ca veni vorba de injuraturi eu nu prea injur de fel si cand ghidonesc niciodata, mai scutur din cap, mai dau din mana a lehamite dar cam atat. Nu m-am dat jos niciodata la cineva si reciproca e valabila. m-am agitat si am injurat si eu o perioada pana am decis sa nu mai fac asta si deodata s-a facut liniste.

Cand o aud pe aia "- huaaa, vrei sa ma omori", "astia ne vaneaza" si altele din zona asta am una din doua reactii, ori dau ochii peste cap ori rad asa un pic. Oameni buni, nimeni nu vrea sa va omoare, sunt vorbe spuse la nervi si atat. Prea multa drama pentru mine.

 

In opinia mea ~90% din accidentele moto ar putea fi evitate de catre motociclistul insusi.

Sunt cate unii atat de inversunati cateodata incat aflati pe drumul cu prioritate ei isi imagineaza ca proritatea asta ii inconjoara cu un fel de force field ca in Star Trek sau asa ceva, sunt regii soselelor pe cand nu e chiar asa.

Si ii mai avem pe prietenii care au camera video, alti capiati, te uiti la niste filmulete si vezi clar cum vaneaza parca situatiile limita stiindu-se pe film, periculoasele camerele alea, pe cuvant.

 

Eu am auzit de multe ori dialogul asta live, si nu e gluma:

 

- L-ai vazut p-ala?

- Nu, ce-ai patit?

- A intrat tare in intersectie si era sa ma darame.

- Pai si tu nu l-ai vazut?

- Ba da.

- Si de n-ai incetinit?

- Pai eram pe prioritate...

 

 

tumblr_n185xwQjXb1so18vqo1_500.gif

 

 

Alegeti-va oameni buni o tabara:

 

-sanatosi acasa cu orgoliul sifonat;

-orgoliul intact si piciorul sifonat pe patul de spital;

 

Vreti sa va pun poze aici cu prietena mea din 2005 intinsa pe patul de spital cu gatlegau, perfuzie si bazinul fisurat? Nu o sa va pun. Am ales varianta proasta atunci si dialogul de mai sus este chiar al meu cu diferenta ca pe mine chiar m-a pocnit ala care venea de pe cedeaza. L-am vazut? Cu siguranta. De-atunci am schimbat taberele si nici ca ma mai intorc.

Dacă nu e cu supărare, noi vrem poZe cu prietena :-)

 

Să revenim serioși, am sa incerc sa nu mă mai enervez/înjur etc.

Merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In opinia mea ~90% din accidentele moto ar putea fi evitate de catre motociclistul insusi.

 

 

wow, in sfarsit ai gasit un domeniu in care nu esti pe langa subiect...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stiu ca era de bine, eu la altceva ma refeream, ti-a scapat.


» Post actualizat in 31 Mar 2017 11:52

Dacă nu e cu supărare, noi vrem poZe cu prietena :-)

Să revenim serioși, am sa incerc sa nu mă mai enervez/înjur etc.
Merci

 

Pe actuala o pastrez doar pt mine.

 

On topic: tu faci cum consideri, gandeste-te ca atunci cand injuri ala oricum nu aude, tot ce vede el e un apucat care da din maini ca un ventilator si isi scuipa singur in casca neinteligibil si cam atat, ceva constructiv din toata treaba asta nu are cum sa iasa, de nici o parte . de multe ori aia nici nu stiu ca au gresit si se uita la tine ca la un nebun, gen "ce vrea smintitu' asta de la mine?", am vazut multe faze din astea :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stii celebrul filmulet "Opreste motoru"? Toata lumea il stie. Acolo e un exemplu' clasic de cautare a conflictului cand te stii pe camera, cum ziceam mai devreme. Eu ori as fi plecat, ori dadeam din picioruse in spate si il lasam sa treaca, chiar daca aveam eu prioritate si se termina in 3 secunde tot tambalaul. Eu n-am energie sa ma cert cu toti smintitii, n-am chef sa-mi strice ziua vreun nebun. Orgoliul asta numai in belele te baga, nimic bun n-ar face si el, idiotu' naibii.

 

Auzi, da fetish cu gambe de handbalista ti-ai tras dupa ce ai vazut ce usor si-a rupt finuta aia vreascurile de craci?

 

Nu nu, il aveam deja, este dobandit pre-accident. Inca il mai am, I'm an ass and legs guy, pieptaru e si el ok dar nu e un deal breaker pt mine.

Editat de paulynos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi la semafor opreste in stanga mea un nene cu un Fiat Doblo, usa din laterala fiind deschisa.

 

II fac semn daca vrea sa o inchid eu, prima data nu cred ca a inteles ce vroiam sa ii spun, apoi s-a uitat in oglinda si a vazut.

Mi-a facut semn daca vreau sa o inchid , am inchis-o, omul mi-a multumit si apoi fiecare si-a vazut de drumul lui.

 

The End :hug:

Editat de fratzyk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A venit randul meu sa va povestesc o patanie in trafic. Dar nu va voi povesti o patanie cu unu din "minunatii" participanti la trafic ci una de trecut la greseli personale sau la "asa NU".

La prima mea iesire pe 2017, am facut dreapta de pe bulevardul Basarabia pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 mergand spre Faur poarta 4 . Cu gandul la ce aveam de facut, mergeam pe mijlocul sinei de tramvai. La un moment dat, intr-un viraj usor la stanga, am intrat cu roata fata intre o dala de beton si sina de tramvai. Initial nici nu mi-am dat seama ce s-a intamplat de a inceput sa imi vobleze ghidonul in maini. Cred ca a fost vre-o dala de aprox jumate de metru lungime. Apoi totul s-a linistit eu ramanind in continuare pe 2 roti. Cu mult noroc as zice. Cred ca marele meu noroc a fost ca acea dala a fost montata paralela cu sina astfel incat roata fata a intrat intre ele si a putut iesi .

Nici prin coltul mintii nu mi-a trecut ca se poate nimeri in asa hal roata mea pe golul ala de la sina. Si eu am rota fata destul de groasa. De alunecat am mai alunecat pe sinele de tramvai dar am redresat si nu am cazut. De data asta a fost mai ciudat. Trebuia sa citesc mai atent terenul din fata mea.

Am povestit aceasta patanie pentru a avertiza si alti colegi despre pericolele sinelor de tramvai.

Mare grija.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut in trafic o chestie similara cum ai patit. Mergeam cu masina in spatele unui motorist cu un KTM, la cat de bine arata motorul parea nou. Asta se intampla pe Calea Mosilor, directia dinspre Unirea dar pana la intrersectia cu Bd. Ferdinand. Din nefericire, motoristul a cazut dar s-a ridicat repede si si-a continuat drumul. A avut noroc, nici motorul nu era zgariat.

 

In Bucuresti cel putin, banda cu sina de tramvai e varza, de cele mai mutle ori plina cu pietre, bucati de beton, chiar metal sarit de la sina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Banuiesc ca stiti cu totii cum arata grederul. Utilajul ala care are o freza cu care "roade" primii 2-5 cm de la suprafata asfaltului inainte de a se turna asfalt nou.

Am descoperit zilele astea cum poate aluneca asfaltul "ros" cu grederul. Mai precis, e ca pe gheata. Aviz celor care dau de astfel de zone prin oras, mai ales ca au inceput reasfaltarile

P.S. o zona unde au inceput sa lucreze este la Piata Muncii, de ex. Iesi din pasaj si dai fix in rahatul asta alunecos

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, sunt santurile alea care 'te fura'. Era sa o patesc la bulgari cand aveam kymco-ul. De atunci mergeam cu frica pe ele cand le vedeam... Totusi vacile de 900 si 1200 nu simteau asa nasol santurile astea si nu m.am simtit la fel de amenintat. Probabil de vina caucioacele mai bune si mai late.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...